Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 09:50

Sanjchi, 20.7. je robica u lidlu...
    Suncokretice, link posaljem kad dodjem na komp .. bas sam sa psima u dvoristu... Hvatam malo zraka dok ne krene ona sparina... Bljak...
    Tea, neka si se dodala. Budem te i ja dodala na popis u wordu pa da azuriram kad se jos netko javi 
    Hmmm, ja samo od glukoze samo piskila .  Javi sto kazu nalazi popodne 

• sretna
    13. Srpanj 2017. 09:54

Gledala sam kod ethereala te tetre, ja volim jednoszavne uzorke i tamo sam nasla prekrasne sa zvijezdicama. Nemaju pino uzoraka, ali ja bi i tako vecinom te uzela, a komad je 12 kn.

E da, mene je jutros u 5 probudio takav grc u nozi, znaci uzaaas! Cijeli list mi se zgrcio, budim dragom i previjam se, on se prepao da je nesto s bebom. Nikad u zivotu me grc nije uhvatio. Ovo je bilo prebolno. Koje super budenje 😒

Belle84
    13. Srpanj 2017. 09:57

Od cetvrtka, 20.7.

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 09:58

Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
    Hocu :*
    Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
    Ja se nemogu nikako naspavati  😧😧 staaalno pisam!! 😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 10:01

Ooooo neeee Belle sto si poslalaaa  😵😲 sad moram u Lidl!!! Cim je Disney ufff najvise sam te voljela kad izbace a nisam ih dugo vidjela

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    13. Srpanj 2017. 10:02

Tea2803

Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
    Hocu :*
    Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
    Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂

Ja se ne mogu naspavat jer L ima neke nocne more pa place po noci :/

barbs
    13. Srpanj 2017. 10:08

Tea, drago mi je sto je danas bolje! Sto se tice tih bodica na disney, poslala sam slike i mami i sveki... Napisale su: Kupit cemo...SVEKI sebi kupuje ma disney majice, carape, pidzame HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA gledala sam popist za kupit i kolicinu... Dodje mi oko 500 kn... Super... Neka svaka sudjeluje onda ahahahahahahahhahahahhahaa
    Sretna, jaaaaooo, mene je da lijevoj nozi grc pred 2 noci uhvatio i bome prekjucer sam jos uvijek osjecala zatezanje... UUUZAAAAASSSS...

barbs
    13. Srpanj 2017. 10:09

Sretna, koliko traju te nocne more??

13. Srpanj 2017. 10:09

Jeeej...onda pada soping...ako ne budemo bas taj dan na putu😕 dragi je od tad na GO pa cemo na more...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

13. Srpanj 2017. 10:10

Tea, samo se pazi, nemoj sad izlazit van i nemoj se forsirat...cuvaj se..sebe i Noela...
    Sretna, bemu misa...valjda ce proci ruzni snovi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI