Sanjchi, 20.7. je robica u lidlu...
Suncokretice, link posaljem kad dodjem na komp .. bas sam sa psima u dvoristu... Hvatam malo zraka dok ne krene ona sparina... Bljak...
Tea, neka si se dodala. Budem te i ja dodala na popis u wordu pa da azuriram kad se jos netko javi
Hmmm, ja samo od glukoze samo piskila . Javi sto kazu nalazi popodne

Gledala sam kod ethereala te tetre, ja volim jednoszavne uzorke i tamo sam nasla prekrasne sa zvijezdicama. Nemaju pino uzoraka, ali ja bi i tako vecinom te uzela, a komad je 12 kn.
E da, mene je jutros u 5 probudio takav grc u nozi, znaci uzaaas! Cijeli list mi se zgrcio, budim dragom i previjam se, on se prepao da je nesto s bebom. Nikad u zivotu me grc nije uhvatio. Ovo je bilo prebolno. Koje super budenje 😒

Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
Hocu :*
Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ooooo neeee Belle sto si poslalaaa 😵😲 sad moram u Lidl!!! Cim je Disney ufff najvise sam te voljela kad izbace a nisam ih dugo vidjela

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
Hocu :*
Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂
Ja se ne mogu naspavat jer L ima neke nocne more pa place po noci :/

Tea, drago mi je sto je danas bolje! Sto se tice tih bodica na disney, poslala sam slike i mami i sveki... Napisale su: Kupit cemo...SVEKI sebi kupuje ma disney majice, carape, pidzame HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA gledala sam popist za kupit i kolicinu... Dodje mi oko 500 kn... Super... Neka svaka sudjeluje onda ahahahahahahahhahahahhahaa
Sretna, jaaaaooo, mene je da lijevoj nozi grc pred 2 noci uhvatio i bome prekjucer sam jos uvijek osjecala zatezanje... UUUZAAAAASSSS...

Jeeej...onda pada soping...ako ne budemo bas taj dan na putu😕 dragi je od tad na GO pa cemo na more...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea, samo se pazi, nemoj sad izlazit van i nemoj se forsirat...cuvaj se..sebe i Noela...
Sretna, bemu misa...valjda ce proci ruzni snovi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji