Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Srpanj 2017. 17:25

Suncokretica, taj rucni aspirator nis ne valja, ali niiiiista! Najbolji je taj na usisavac.

Sto se tice epi i pikanja u kicmu, to uopce ne osjetite. Da idete na carski, opet bi vas pikali u kicmu. I ona se ne daje na blef, vec se rade pretrage i dozira se na temelju vase visine i kilaze. Uglavnom, blazen bio onaj tko ju je izmislio! Ja sam definitivno za to da si pomognemo ak mozemo. I da se razumijemo, izgon boli i sa epi jer je ukidaju kad je vrijeme za izgon, tako da opet kao da rodis bez nje 😂 al bar ne umires satima prije u trudovima nego uzivas ko ja 😊

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 17:25

IvanaIvica

Ja imam osjetljive bradavice..i sad su još duplo veće nego šta su bile..imam osjećaj da nekad neka tekućina iz njih ide…jel to moguće u 26tt?

Naravno da je moguce...nije rano. Meni fleke od kolostruma po majici/grudnjaku vec ima par mj....debelo prije tjedna u kom si ti sad.

žena-majka-carica:)

• sretna
    12. Srpanj 2017. 17:26

I jel kome ginekolog preporucio da koristite vaginalete tipa linex lady i slicno dok ste na moru?

Meni je moj rekao da bi bilo dobro da stavljam jednu na dan navecer prije spavanja

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 17:30

Sretna prvi put cujem?
    Ja svog samo pitala da mi potvrdi da sam u dovoljno dobrom stanju "dole" za plivanje u moru i rekao je svakako, nema problema....nikakve vaginalete...a za sta su one inace, te koje ti je preporucio konkretno?

žena-majka-carica:)

• sretna
    12. Srpanj 2017. 17:32

treca_sreca

Sretna prvi put cujem?
    Ja svog samo pitala da mi potvrdi da sam u dovoljno dobrom stanju "dole" za plivanje u moru i rekao je svakako, nema problema….nikakve vaginalete…a za sta su one inace, te koje ti je preporucio konkretno?

Ma to kao cisto preventivno, u biti su to probiotici za vaginalnu primjenu. Rekao je da mogu uzet bilo kakve na tu foru, tipa linex lady ili lactogyn. Da preporucuje vaginalnu primjenu jer se brze apsorbira u organizmu. Ono da se sprijece infekcije i bakterije

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 17:39

Nathasa onda reci da hoces epi, jer ako se ne izrazis na vrijeme kasnije je neces dobiti. Jer sto kaze Sretna, oni svaku dozu prilagode pojedinoj trudnici. Nama su na tecaju rekli da je najbolje da kazemo da zelimo epi kad krenemo na pregled u bolnicu jer taj nalaz krvi koji moraju napraviti prije epi vrijedi mjesec dana, a to je taman to vrijeme. 
    Dakle, najbolje je reci da zelis da ti oni naprave pretrage sve a onda ako ipak neces htjeti mozes ih odbiti kad ti je ponude. Ako te ne testiraju prije neces se moci predomisliti usred poroda da je zelis. A nitko te nece pikat protiv tvoje volje. I upozorili su da se moze dogoditi da je taj dan guzva u radaoni i da te ne stignu testirati kad dodes roditi i onda nema epi, zato preporucuju ranije da se to obavi. 

Marijana12345
    12. Srpanj 2017. 17:49

Meni je teta u ljekarni rekla da taj nastavak za usisavac moze tek od cca 2tj rodjenja bebe, pa sam kupila onaj aspirator u ljekarni sta mama svojim udisajem izvuce iz bebinog nosica, ali naravno uz prethodno razmeksavanje sluznice fizioloskom

• Natasha555
    12. Srpanj 2017. 18:03

Kiki156

Nathasa onda reci da hoces epi, jer ako se ne izrazis na vrijeme kasnije je neces dobiti. Jer sto kaze Sretna, oni svaku dozu prilagode pojedinoj trudnici. Nama su na tecaju rekli da je najbolje da kazemo da zelimo epi kad krenemo na pregled u bolnicu jer taj nalaz krvi koji moraju napraviti prije epi vrijedi mjesec dana, a to je taman to vrijeme.
    Dakle, najbolje je reci da zelis da ti oni naprave pretrage sve a onda ako ipak neces htjeti mozes ih odbiti kad ti je ponude. Ako te ne testiraju prije neces se moci predomisliti usred poroda da je zelis. A nitko te nece pikat protiv tvoje volje. I upozorili su da se moze dogoditi da je taj dan guzva u radaoni i da te ne stignu testirati kad dodes roditi i onda nema epi, zato preporucuju ranije da se to obavi.

Dada, znam taj dio. Pripremit ću se ko da uzimam pa ako ne bude trebalo lako odbijem

Marijana12345
    12. Srpanj 2017. 18:44
    Ljekarna 80ak kn
    Ljekarna 80ak kn
    DM 100ak kn
    DM 100ak kn
    Suncokretica
    12. Srpanj 2017. 19:49

Marijana, ovaj baby vac je pretpostavljam ono što je treća sreća pričala, ide na usisivač?
    To mi je malo čudno, al definitivno je jeftiniji nego električni aspiratori, samo ne znam koliko je praktičniji 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.