Pardon ako je pitanje vec bilo postavljeno prije ali mene zanima iskustva mama koje su rodile sa epiduralnom? ja ne znam sto bih mislila o epi premda sam rodila drugi put sa epiduralnom ali mi se cini da mi je epi zakomplicirala porod. ne znam da li sam u pravu..?
Ako boli nije dobro...znaci da beba ima krivi hvat.
Po meni svaka prvorotka bi MORALA imat nekog da (uzivo, na bebi, ne opisno) joj POKAZE.
Kad krivo krenes, nastanu ragade i onda si vec u banani...
a inace dojenje ti dodje kao skakljanje kad se unormali....ono npr kao poljubac usnama. Ne boli i ne iritira, naviknes se jako brzo.
Meni je u prvoj T bio problem sta mi nitko nije pokazao, bio je bozic pa je tek treci dan dosla ta neka savjetnica za pokazat dojenje...a sestre nula bodova, u ta doba nije jos bio toliki pokret za dojenje i nije ih bilo briga 2% tak da sam lipo zaradila krvave bradavice odma prvi dan....mali je samo grizao a ne cuclao..
žena-majka-carica:)
Cure super za dobre vijesti s pregleda, i da su nam bebice dobro❤
Tea, bemu misa...zao mi je za lose nalaze...ali bude to pomalo sve dobro, mozda ti je stvarno voce uzrok povisenog secera. Ja kad sam bila na dijeti smjela sam pojest 1 jabuku dnevno, bas zbog vocnog secera..ma bit ce to sve ok😘😘 a tlak...sigurno uzbudenje pred pregled...
Cure...mi smo se danas nasmijali na ultrazvuku (ipak je i dragi dosao)....bebica je u polozaju polumjeseca, glava joj je meni pod srcem a noge su joj s lijeve strane pupka (malo nize, jel). Pokazala se, sigurno je curka. Danas je samo guzu pokazivala, lice je sakrivala al nije dok odusto dok nije bar jednu fotku ulovio. Ima 745 grama 😁 e a sta je radila, kako se frkala....reko je dok da je sva AUZVINKL😂😂😂😂 noge podigla gore, i nekako ih prefrkala, ruke isto omotala oko nogu😮 i doku je trbalo malo da pohvata sta je sta😝
Evo slikice...(vise manje guze😜)
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I evo tu ova hrpa brojeva za koju ne kuzim sta znaci...jel zna netko desifrirat? 😁😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca hvala, samo evo sto pises kao s usnama neko skakljanje, meni to recimo nije ugodno, preintenzivno mi je, ne boli me, samo eto, ne znam kako da opisem, nije mi to neka ugoda. 😅
Galu zasto mislis da ti je epiduralna zakomplicirala porod? Nama su na tecaju pozitivno govorili o njoj, spomenuli su nuspojave ali nisu to neke strasne nuspojave i danas su gotovo nemoguce. Ja je planiram uzeti. Na internetu vjerojatno svasta pisu ali ne zelim citati jer cu se samo isprepadati, a valjda doktori ne bi o tome nasiroko pricali da je nesto uzasno stetno? 😳
Kiki, ne mislim da je stetno za zdravlje. Meni se desilo da npr poslije epiduralne skroz su mi stali trudovi, i onda sam dobila drip. Ali ocito trudovi su bili preslabi pa sam imala predugu razliku od zadnjeg i predzadnjeg truda, tako da je beba ostala negdje izmedju bez zraka, rodio se s slabim apgarom. Sve je ok s djetetom ali jedino po tome mi se cinilo da je mozda kriva epi, nisam se jos odlucila kako bi ovaj put, pa zato pitam tko ima kakva iskustva.
Treca sreca naravno da ima pa kaj mislis ko ga cuva dok radim 😃😁 Samo sta sam ja takva jedva sam prezivjela svadbu i noc bez njega znam ja da to meni teze pada 😉 nismo svi jednaki 😉
Sanjchi super za curku slikice su divne 😍
To su ti mjere gore glavice trbuscica i sl.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, ima li netko napisanu prehranu za povišeni šećer u trudnoći? Da nam uslika i pošalje?
Voljela bih to vidjeti da malo pripazim, pogotovo ako mi kaže da mi je šećer preblizu granice...
Upravo mi se osa zaplela u kosu i upikla me u glavu!!!!! Moze li gore danaas???, 😧😧😧😧😧 ufff
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji