Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Srpanj 2017. 10:55

Dzenny, a da zamoliš nekoga dati kupi u lidlu dok te nema? 

dzenny
    13. Srpanj 2017. 10:58

Barbs, jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..

barbs
    13. Srpanj 2017. 10:59

Ovako je bilo kod nas nakon ljetnog neverina u utorak:

Pogled iz spavaće sobe
    Pogled iz spavaće sobe

dzenny
    13. Srpanj 2017. 11:01

barbs

Dzenny, a da zamoliš nekoga dati kupi u lidlu dok te nema?

Vecinom sad svi idu na dopuste,ostat ce jedino ovs prijateljica sto je skoro rodila,ali nekako ne mogu od nje traziti da za mn ide u trgovinu sa tako malom bebom.. a i nezz sta da uzimam vjeruj mi.. itak juce sam kupila nesto u plavoj boji (iako ce mama i svoju curicu da oblaci u plavo,jer bas volim plavu boju)

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:01

dzenny

Barbs,jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    Jesi luda 
    Da budem iskrena, ja sam tek nedavno počela kuhati  Otkad sam ostala trudna i ostala kod kuće. Doma kod svojih mi nona nije davala da kuham, pa sam se ovdje pomalo učila i kad je nona od dragog ostala u bolnicu sam počela kuhati za svih, pa sam se naučila dosta toga, tj. još uvijek učim.
    Dragi zna kuhati bolje od mene  On je do prije 6-7 godina bio sezonski radnih u ljetnom kampu, pa je zimi bio kod kuće i pomagao nonićima oko kuhanja. 

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:03

Dzenny, a netko od rodbine? Baš svi idu na raspust??? 
    Ahahahaha, ma neka, što te briga... Uostalom, plava boja je BOJA... Koja ne mora asocirati odmah na dečkića 

dzenny
    13. Srpanj 2017. 11:08

Haha i ja sam se ucila kuhat kod dragog,iako ja imam svekrvu dobrog srca pa kad odem kuci ja nista ne kuham 😂 ali ipak ustanem nekad reda radi..
    Zivim vani,pa bas tu i nemamo rodbine (hvala Bogu) 😂 par prijatelja nam dosta.. stavim slikce sta smo juce kupiili (50% akcija u bc) i krevetic smo kupiili 😉

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:09
    NOVI ORMAR
    NOVI ORMAR

zanemarite smeđi ladičar. trenutno nemamo gdje s njime
    zanemarite smeđi ladičar. trenutno nemamo gdje s njime

KREVET bez madraca haha
    KREVET bez madraca haha

barbs
    13. Srpanj 2017. 11:10

Zanemarite mali kaos jer je to slikano u utorak nakon što su majstori otišli

13. Srpanj 2017. 11:10

Treca sreca, znam ja sta bi ali mi se neda😂😂 trebalo bi kucu spremat, al ionako jos radovi traju o bit ce prasine sad kad krenu struju rondat pa mi se ni neda kad cu morat sve ispocetla..dosla sam kod sveki, mala od sogorice je tu pa se s njom zabavljam. 
    Barbs, bilo bi dobro kad bi on tako htio😂😂😂 ali ovaj put cu preskociat robicu i naricit si jastuk i tetrice sa stranice Tetra pelene..ja cu uzet 1 jastuk a sveki isto 1. Pa da imam za promjenit..tako da cu na to potrosit naknadu😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI