Barbs, jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..

Ovako je bilo kod nas nakon ljetnog neverina u utorak:

Dzenny, a da zamoliš nekoga dati kupi u lidlu dok te nema?
Vecinom sad svi idu na dopuste,ostat ce jedino ovs prijateljica sto je skoro rodila,ali nekako ne mogu od nje traziti da za mn ide u trgovinu sa tako malom bebom.. a i nezz sta da uzimam vjeruj mi.. itak juce sam kupila nesto u plavoj boji (iako ce mama i svoju curicu da oblaci u plavo,jer bas volim plavu boju)

Barbs,jaoo ti muskarci.. prvo te lijepo dovode kod svojih na ruckove (gotove) pa te poslije dovedu da im i kuhas 😂😂 sudbina nas zena..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jesi luda
Da budem iskrena, ja sam tek nedavno počela kuhati Otkad sam ostala trudna i ostala kod kuće. Doma kod svojih mi nona nije davala da kuham, pa sam se ovdje pomalo učila i kad je nona od dragog ostala u bolnicu sam počela kuhati za svih, pa sam se naučila dosta toga, tj. još uvijek učim.
Dragi zna kuhati bolje od mene On je do prije 6-7 godina bio sezonski radnih u ljetnom kampu, pa je zimi bio kod kuće i pomagao nonićima oko kuhanja.

Dzenny, a netko od rodbine? Baš svi idu na raspust???
Ahahahaha, ma neka, što te briga... Uostalom, plava boja je BOJA... Koja ne mora asocirati odmah na dečkića

Haha i ja sam se ucila kuhat kod dragog,iako ja imam svekrvu dobrog srca pa kad odem kuci ja nista ne kuham 😂 ali ipak ustanem nekad reda radi..
Zivim vani,pa bas tu i nemamo rodbine (hvala Bogu) 😂 par prijatelja nam dosta.. stavim slikce sta smo juce kupiili (50% akcija u bc) i krevetic smo kupiili 😉

Zanemarite mali kaos jer je to slikano u utorak nakon što su majstori otišli

Treca sreca, znam ja sta bi ali mi se neda😂😂 trebalo bi kucu spremat, al ionako jos radovi traju o bit ce prasine sad kad krenu struju rondat pa mi se ni neda kad cu morat sve ispocetla..dosla sam kod sveki, mala od sogorice je tu pa se s njom zabavljam.
Barbs, bilo bi dobro kad bi on tako htio😂😂😂 ali ovaj put cu preskociat robicu i naricit si jastuk i tetrice sa stranice Tetra pelene..ja cu uzet 1 jastuk a sveki isto 1. Pa da imam za promjenit..tako da cu na to potrosit naknadu😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji