Ajme dok sam pročitala 40 stranica 😂
Imala sam gužvu za vikend. Brzo se vratila i na posao, ali hvala Bogu sutra je zadnji dan. Ne sjećam se da se itko ovako veselio povratku na Biro 😂😂😂
Imam probleme sa probavom, jedem samo kuhano i raznovrsno i pijem jaaaaako puno vode, ali znam ne imati stolicu 3-4 dana. I onda se napinjem na wc-u i kao da mi nateknu stidne usne 😲
Necu vise ni stiskat 😕
Ajme dok sam pročitala 40 stranica 😂
Imala sam gužvu za vikend. Brzo se vratila i na posao, ali hvala Bogu sutra je zadnji dan. Ne sjećam se da se itko ovako veselio povratku na Biro 😂😂😂
Imam probleme sa probavom, jedem samo kuhano i raznovrsno i pijem jaaaaako puno vode, ali znam ne imati stolicu 3-4 dana. I onda se napinjem na wc-u i kao da mi nateknu stidne usne 😲
Necu vise ni stiskat 😕
Uff i ja imam problem s velikom nuzdom, ne idem cesto, to mi je vec postalo normalno u trudnoci. Ne napinjem se vise. Kad krene krene, al buckam u sebe sve i svasta, bas da me protera ali nece svaki dan hehe sto svaka 3 do 5 dana moram, kako kada
Mouse koha ti je ono shema s poslom, zaboravila sam....tesko je sve pohvatat...
Ja bas iduci tjedan trebam potpisar prelazak u novu firmu, sva sam zabrinuta da to prodje ok, da mi radi nekog hirokratskog propusta ne zajebu porodiljnu..
Probava - 3 dana je stvarno puno! Uvrstite probiotike i prebiotike u prehranu.....ja odnedavno radim doma kefir (za to vam trebaju kefirna zrnca koja mozete nabaviti preko fejsa mukte) a prije sam redovno acidosalus i sl kupovala dok nisam ovo pocela radit. Pomoc ce 100%
žena-majka-carica:)
Tea sritno sa secerom. Mislin da su ti cure dobro rekle. Pokusaj sredit sama a ako ne ide ne triba radit dodatne probleme, idi u bolnicu. Sve je to OK. Dok je beba dobro, ostalo pritrpis.
Cure drago mi je da je sve dobro proslo na pregledima.
Sto se tice ovih aspiratora za nosic na usisivac mi smo dosta rano to poceli koristit ( mozda cak u prvih 10 dana) jer se grijalo jako kad smo dosli kuci i ocito nije bilo dovoljno vlazno pa joj se nakupljalo u nosicu. Nije se previse bunila i spasilo nas. A i ona je nekako kihala od rodjenja, ko da je imala alergiju. To je trajalo sigurno nekih 10-12 miseci i onda jednostavno nestalo.
Mc_mouse i ja imam isti problem samo sto ja kad zasteka koristim suve sljive tj pravim kompot od njih i pomaze mi. Al to sa oticanjem se i meni dogadja i pri manjem naporu pa me bilo stra da se doli nije nesto pogorsalo al u pon je doktor reka da je sve OK, zatvorena i cervix u redu tako da me to vise ne brine. Sigurno od napora sta kasnije splasne. Vjezbamo za porod 😂😂
Ajmee kad se nisam slogirala, isla se tusirati pogledam stopala a onooo kao hobit
Toliko su nabubrila da su neprepoznatljiva,ovo mi je novo,nisam doslovno nikad imala taj problem
Prsti kao cevapcici😂😂
Mouse koha ti je ono shema s poslom, zaboravila sam….tesko je sve pohvatat…
Ja bas iduci tjedan trebam potpisar prelazak u novu firmu, sva sam zabrinuta da to prodje ok, da mi radi nekog hirokratskog propusta ne zajebu porodiljnu..
Probava - 3 dana je stvarno puno! Uvrstite probiotike i prebiotike u prehranu…..ja odnedavno radim doma kefir (za to vam trebaju kefirna zrnca koja mozete nabaviti preko fejsa mukte) a prije sam redovno acidosalus i sl kupovala dok nisam ovo pocela radit. Pomoc ce 100%
Stručno osposobljavanje. Isteklo godinu dana 😁
Taman se poklopilo da sam ga stigla odraditi 😁
Sad strebanje za 26.08. (Državni stručni ispit).
Moram nešto jer najviše me strah tog napinjanja i oticanja.
Imam osjećaj kao da cu se porodit na wcu 🙄
Sto se tiče nosnog aspiratora. Isto planiram uzeti taj na usisavač. Ali također planiram uzeti i električni ovlazivac zraka jer imamo centralno. Bas sam gledala na njuškalu, za 50 tak kvadrata 300kn gorenje uređaj. Jer ono sto se objesi na radijator mi nista ne koristi.
Ovo ipak baca Paricu, vodenu maglicu odnosno, a i najbitnija mi je spavaća i dnevna.
Taj nastavak za usisavac je mrak za 100kn. A onaj sta mama vuce kroz cjevcicu kupila sam jer je sekinom malom nos totalno bio zastopan, nije izvlacio toliko koliko kasnije ovaj Baby vac, ali kad je teta u ljekarni rekla da bolje s tim novorodjencima cistiti nos, nisam gledala za tih 80kn unatoc smo ga koristili svega 2tj
Probava - 3 dana je stvarno puno! Uvrstite probiotike i prebiotike u prehranu…..ja odnedavno radim doma kefir (za to vam trebaju kefirna zrnca koja mozete nabaviti preko fejsa mukte) a prije sam redovno acidosalus i sl kupovala dok nisam ovo pocela radit. Pomoc ce 100%
Jel ispit na srednju ili visu spremu? Ja sam ga polagala nema godinu dana..najteza mi bila Unija i sustav uprave (al nemg se sjetit koji) Nije tako strasno, trebas ucit, ali nemoj se bojat, od straha samo sve zaboravis i zablokiras...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jel ispit na srednju ili visu spremu? Ja sam ga polagala nema godinu dana..najteza mi bila Unija i sustav uprave (al nemg se sjetit koji) Nije tako strasno, trebas ucit, ali nemoj se bojat, od straha samo sve zaboravis i zablokiras…
Višu, najveći problem mi je manjak koncentracije. Čitam ja to, čita to mene. Dok bi prije to progutala za dva tjedna, mislim da sada vec kasnim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji