Hvala cure problem je sta sam na dijeti od samog pocetka pa ne znam kakva bi sad morala biti jer sam sve ionako izbacila!
Bellesupeer za malog cupavca 😍😊
Pokušaj smanjiti uh na minimum...bez kruha, tjestenine, slatkisa i krumpira...smanji količinu voća i baziraj se na povrću i meseku i tu i tamo neko voće po potrebi kad osjetiš pad šećera. Uzasno je teško paziti na prehranu inače...a pogotovo u trudnoći tako da ti se divim zaista. Drž se i bit će sve dobro. Bebica napreduje i koliko sam shvatila nije prevelika za dob i to ti je vodilja da ustvari radiš dobro. Da nisi pazila već bi neki novi problemi nastali.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Barbs ma da to je jednostavno tako
Sutra cu vaditi i krv i mokracu pa cemo vidjeti nadam se da bude ok
Belle i tvoj je onako poviseni znaci tlak bas cu joj reci onda
A Aspirin je ok nista ono kao nemoze bit a on snizava tlak?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Prehrana u rodilistu - moja cimerica na drugom porodu nije htjela jesti "smece" kao mi sve druge (ja sam jela, prosjecna bolnicka spiza, sta cu sad izvojevat....mada sam inace probirljiva ali da ne kompliciram bzvz) pa su joj nosili iz restorana.
Ovaj put kao ti angel03 moram imat iz zdravstvenih razloga imat posebnu prehranu (bez glutena i jos par alergena koji me muce) i vjerujem da nece bit problem. Objasnit cu sestei na odjelu i to je to..
Tea jebemu misha...bas bed. I tlak i secer....a cuvaj se. Ja bih mozda ipak u bolnicu pod nadzor ak se tlak ne unormali. Jel imas kuci cime mjerit?
žena-majka-carica:)
Hej
Evo mene sa pregleda koji nije baas bajan
Beban je okej ima oko 1,4kg
Ali moj secer na taste je 5.6!! Nakon 1h je cak 10.5!!! Jedino nakon 2h pada na 5.0 sto je ok.. Dakle ravno katastrofi moram na jos drasticniju dijetu..
Tlak katastrofa!! 130/90
Sutra moram proteine vaditi da mi nisu slucajno poviseni radi tlaka!
Znaci koma od kome.. Moram pazit da ne bi doslo do preeklamsije i tako htjela me staviti u bolnicu radi svega na pracenje
Odbila sam 😧😧
Bas mi je nikako eto tako se i osjecam
Joj mogu misliti kako se osjecas..drzi se . Sutra kad vidis te proteine,odmah reagiraj,i mozda je bolnica najbolje rjesenje jer tamo si pod nadzorom a i valjda ce ti onda davati tu dijetalnu hranu pa bar se meni cini je nekako lakse podnijeti to jesti .. nego kod kuce kad moras sam.. ma ne znam.. u svakom slucaju, ne mora to nista strasno biti..bolje je biti oprezan i pratiti.. i naravno koliko je moguce, biti smirena i samo pozitivno 😊😘
Kleaiva onda je mozda problem i u tom vocnom seceru kojeg zaaista jedem posteno
Jer ja sebi radim vec 6mj BG kruh i ponekad i BG palacinke ili neke kroasane i kolace ali zaista 2x mjesecno
Jedino sta sam to slatko dobrano zamjenila svom vrstom voca!
Ja sam i sa J imala povisen ali na granici a J je prednjacio za 2tjedna
Ona kaze da ljudi grjese da se ne radaju bebe samo velike i prijevremeno nego zaostaju u razvoju i rode se prije 😮😧 znaci moze i jedno i drugo ali kaze za sada sa njime sve odlicno stvarno po danu odgovara mjerama
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea Aspirin protect od 100mg (tzv.baby aspirin) je dokazan da regulira nenastanak preeklampsije. Imas jako puno clanaka na internetu o tome. On dobro djeluje na prokrvljenost posteljice i na tlak. Evo otkad ga pijem, tlak mi je na pregledu bio 110/80 sto je skroz ok (npr.danas je bio ok). Pijes jednu prije spavanja jer po noci i ujutro je navodno tlak najopasniji ako je visok (tako je meni doktorica rekla, zato pijem prije spavanja). Bitno ti je da nemas proteine u urinu. Al naravno, sto se tice aspirina, konzultiraj se s doktoricom prvo. Ova moja je studirala u Americi i stalno tamo ide na kongrese bas vezane uz preeklampsiju tako da je bas strucnjak za tu temu
Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
Mrvica hvala ti 😘
Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle hvala ti za info!! Da i meni je danas moja rekla dode preko noci noc je najopasnija
Sutra odma vadim i vidim da mi onda to da
Ipak treba imat opreza!!
Hvala svima ♡♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kleaiva onda je mozda problem i u tom vocnom seceru kojeg zaaista jedem posteno
Jer ja sebi radim vec 6mj BG kruh i ponekad i BG palacinke ili neke kroasane i kolace ali zaista 2x mjesecno
Jedino sta sam to slatko dobrano zamjenila svom vrstom voca!
Ja sam i sa J imala povisen ali na granici a J je prednjacio za 2tjedna
Ona kaze da ljudi grjese da se ne radaju bebe samo velike i prijevremeno nego zaostaju u razvoju i rode se prije 😮😧 znaci moze i jedno i drugo ali kaze za sada sa njime sve odlicno stvarno po danu odgovara mjerama
e da....moguće da ti je voće problem...jer fruktoza radi cirkuse s inzulinom...bolje je pojesti neko integralno pecivo nego voće...pokušaj malo pratiti šećer i konzumaciju voća svedi na minimum...ono baš dok ti se jede pojedi.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
Mrvica hvala ti 😘
Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic
Ma jasno.. odmah sam i ja pomislila da imas malog doma, razumijem. Ma kazem, i dobro cure kazu..ne treba panicariti ali opet pripaziti . Vidjet ces nalaze a do tada samo mirno 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji