Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Srpanj 2017. 13:52

Kleaiva i biti ce tako ☺
    Mrvica ma da hvala ♡

Sta bi ja da vas nemam tu sad mi je barem malo lakse 
    Ljubim vas idem ovog malog lopova uspavati sada 😀😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

panica
    12. Srpanj 2017. 14:05

Tea, samo se nemoj sekirati, bitno da je beba u mjerama, sigurno si bila uzbudjena i mozda jos nekakav sitni stres i to je glavni okidac za stres i secer u tandemu, svakako izbaci kavu i mislim da ne bi smjela vise od 2 komada voca dnevno, probaj zamjeniti s povrcem, meni su npr krastavci super osvjezenje i samo no stres

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 14:08

A dobro 3god vec ima...nije to isto kao da ima 2god ili manje. Nema ga nitko dadiljati , baka i sl?
    Ja u drugoj T da sam morala ic u bolnicu, kad je ovaj imao 2ipol god, snasla bi se nekako mada  ni mame ni nikog nisam imala a muz radio od jutra di mraka....sveki bi malo pa dida malo...ako se mora....ali ako uspijes bez bolnice sve dovest pod kontrolu, super!!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    12. Srpanj 2017. 14:22

Tea drž se...ako se stvari ne smire malac ce prezivjeti kratko bez mame...na sve se oni nama naviknu lakše nego što mi to mislimo :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• GaLu
    12. Srpanj 2017. 14:28

Evo i mene, nisam sve uspjela procitati od jucer i danas. Sve cure koje ste stavljale slike sta ste kupile sve je predivno. Ja sam zasad kupila samo kolica rabljena.

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 14:30

Ja sam isla operirat angine (krajnike) kad je prvorodjenac imao 2godine i 2mj....to nam je bilo prvo odvajanje ali boze moj sta se mora mora se. Plus kad sam se vratila jos je par dana bio u sveki (muz bi isao tamo i bio s njim kad nije radio) jer je trebalo dugo da mi zaraste rana u grlu (nije ista stvar operirat sa 6god ili s 23) pa nisam mogla govorit danima a ne mozes ti cuvar dvogodisnjaka bez govora. Ni 15min

žena-majka-carica:)

Suncokretica
    12. Srpanj 2017. 14:31

Belle, drago mi je da je sve dobro prošlo! 
    Tea, nemoj se zabrinjavati. Meni je isto tlak uvijek viši na pregledu jer sam u panici svaki puta, ali zato doma mjerim 3 puta dnevno i uvijek bude dobar. Doktorica isto pretpostavlja da je od stresa pred pregled, kad si ne mogu pomoći 
    Njoj je bitno da je on dobar dok sam doma. Iako mi se malo povisio u trudnoći u odnosu na prije, ne prelazi mi 120/80, doma naravno. Na pregledu mi bude viši...
    A prošli put su mi na onim trakicama našli proteine, ja sva bila u panici i sutradan išla radit analizu urina, proteinima ni traga. Tako da prvo napravi analizu urina pa ćeš vidjeti. 
    Za šećer ne znam što bih ti rekla, hrani se kako si i do sada pa ponovi nalaz, možda je samo neka trenutna situacija. Nekima čak rade onu 24h analizu dok su taj jedan dan u bolnici.
    Ja ću baš vidjeti idući tjedan što mi dok. kaže za ogtt, prvo i drugo mjerenje su ok, ali zadnje je malo više, je ispod graničnih vrijednosti ali dosta blizu...
    Znam da mi je prije trudnoće ogtt bio puno niži. A uopće ne jedem slatko osim voća i stvarno se zdravo hranim 

• GaLu
    12. Srpanj 2017. 14:33

Tea, nadam se da ce se smiriti secer, ali ako i trebas u bolnicu barem si sigurna da oni sve prate i sve je u redu dok si tamo. Premda se nadam da ce se sve srediti. Sto se tice prehrane ja sam pila antibiotik prosli tjedan pa mi je to sve poremetilo. Tako da sad pokusavam ove dobre bakterije cim vise namnoziti pa jedem sve bez secera, ukljucujuci limun, cesnjak, sama sebi smrdim od cesnjaka.

• GaLu
    12. Srpanj 2017. 14:36

Sto se tice bolnice ukupan staz proveden u bolnici u prvoj trudnoci mi je 4 mj, a u drugoj tjedan dana. Sad u trecoj nadam se da ce biti sve ok. Ali eto sve se izdrzi.

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 14:40

Tea cure su ti vec sve napisale, nadam se da ce se sve stabilizirati, a najvaznije je da je bebica dobro ❤️ 
    Marijana hvala na videu, koristan je za nas koje nikad nismo dojile. Ali kad vidim kako stiscu bradavicu da iscjede mlijeko jaoooo jedva sam to gledala. Meni su i inace bradavice osjetljive na dodir i smeta mi kad ih se dira, jednostavno mi je osjecaj preintenzivan i nije mi ugodan. Jezim se od pomisli da ih onako stiscem. Iako sam primjetila da su mi sada u trudnoci manje osjetljive od kad su se bradavice povecale. Ima li netko slican problem s osjetljivoscu? Bojim se da ce mi biti neugodno kad cu dojit bebu, mislim neugodan osjecaj dok sise. Valjda cu se naviknuti na to....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.