Galu uh strasno! Nadam se da epi to ne moze uzrokovati! Jesi pricala s doktorima o tome, je li ona mogla biti uzrok? Ja koliko znam ona umanji bol ali ne bi smjela sprijeciti trudove, i ako se ne varam spojena si na ctg koji prate trudove. Ja bi se na tvom mjestu raspitala kod doktora, jeste vec komentirali to u ovoj trudnoci?
Sanjchi drago mi je sto je i tata bio na porodu i da je sve ok! Lijepo se smjeska mala Lucija 😊
Suncokretica
http://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx
Evo link
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, ja vadila krv danas u bolnici posto sam rh - pa moram svaka 3 mj zbog antitijela kontrolirati.
Usput bila u Pepcu i kupila dekicu i par gegica. I kod nas u Kozmu 50% zbog zatvaranja, pa provjerite jel i kod vas. Tamo sam uzela one skarice za noktice i gazice i još par sitnica.
Super za dobre preglede!
Tea-drži se, bit će sve dobro!
Teaaaa kud jos osa?? Nadam se da te ne boli jako, uzas! 😮 Najbolje da legnes i zatvoris se doma, na sigurno. Dosta je za danas, sad se smiri i odmori. 😊
Kiki, nisam jos razgovarala o planu poroda za ovaj put, to tek za koji tjedan se to razmatra sa primaljom i onda se kao napise plan poroda. Ne zivim u Hr pa je to ovdje malo drugacije.
Kiki pa i lezim hahahaha valjda usla u sobu uhh danas ce me svasta snac 😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Aha, ma mislila sam opcenito s ginekologom kod kojeg ides na preglede u trudnoci. Ja bi spomenula sto je bilo i pitala za misljenje. Ili tada u bolnici oad se to dogodilo jesi ih pitala sto je mogao biti uzrok? Najbolje da ti netko strucan kaze...
Natasha, tu gdje ja zivim rade test da iz majcine krvi rade neku analizu iz koje se vidi rh faktor djeteta. Raspitaj se sigurno bi i u Hr bilo moguce. Ja sam isto rh -, a i beba, tako da ne postoji mogucnost razvijanja antitijela ako je i beba -. Cisto nesto sto je dobro znati.
Galu, ja sam pisala par puta pa i danas, al evo opet cu 😄 samo pozitivno iskustvo imam s epiduralnom 😄 ako mogu, uzet cu je i ovaj put
Barbs i moj muz je roden 31.12.😊😊 i to kad se slavi rodos puna kuca ljudi, kaos hehe..ali hvala Bogu vise nema takvog slavlja jer nam bebac stize.
Sanjchi super za slike 😚
Tea drzi se i cuvaj se... moguce da je secer i od voca..kao jedite samo voce i povrce i onda se cude od kud secer..nadam se da ce bit sve dobro. Ja sam malo preterala u jelu i jela svasta nesta tako da od danas bas pazim. Jedino sto sam sad jela lubenice i sad me boli stomak nije mi uopce sjela, mislim da cu i to poceti izbjegavat.
Sortiraj odgovore
Najstariji