Ma imas dovoljno vremena. Ja sam isla predmet po predmet..imala sam pitanja i odg. Imas to?
Ja sam za srednju polagala, ali princip je isti...mislila sam da cu uniju past na kraju me pitala najlaksa pitanja😊 prosla ko metak
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I ja ću uzeti taj nastavak za usisavač..zakon je...čistila sam svojim nećacima kad sam ih čuvala i bas ljepo izvuče a i ne bune se bebice previše...
Šta se tiče probave ja idem i 2 puta dnevno..jogurt pijem...juhe jedem...lubenice...mg..i da vidite kak ćete ići na wc 😂
Uskoro curke 😜😜
Kod mene već sad! Od pola 6 budna a legla oko 11,30. Pripremam se za bebu
Jutro,cure..
Jao natasha, ova nasa djeca vec nas pocela dobro trenirat.. ja sam sinoc zaspala u pola 3 ii vec u 5h sam bila budna.. aa nekad mi dodje dan da bez problema odspavam i po 12h 😮
Juuuutroooo, cure!!!
Kad dodjem na komp moram ocito puuuuuunoooo toga nadoknaditi Bome vise nije lako pratiti ovaj forum ako te nema POLA DANA
Neka... Barem cu imati sto citati uz salicu bijele jutarnje kavice
Sto se SPAVANJA tice, mene ovaj malac ne privikava na cesto budjenje HAHHAHA tako da ce mi biti veselo za koji mjesec kad krenu ta cesca nocna budjenja
Jutro curee..ja se bas lijepo naspavala...sad kuham kapucino pa onda smisljat sto cu dalje...rucak imam od jucer, za ikakav rad nisam raspolozena...al vec cu si nac ja neku zanimaciju...
Sanjchi, curica vam je preprepreslatka! Čestitam na curici i što je sve u redu i slikice su super!!!
Kiki, hvala za info o epi! Ja od nekih kokoška na tečaju nisam zapamtila koliko ranije trebamo informirati doktore da želimo epi (pa prihvatile to ili ne na porodu) ....
Violeta, veselo je i tvom mužiću za ročkas! Ja sam rijetko slavila rođendan (večinom bih počastila naknadno frendice) Ove godine mislim da mi ne gine ostati kod kuće i proslaviti si rođendan s malenim + NG
ASPIRATOR koji ide na ususavač ću deeeeeeeefinitivno kupiti!!! Sve koje znam su zadovoljne.
Sortiraj odgovore
Najstariji