Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Srpanj 2017. 22:59

Ma imas dovoljno vremena. Ja sam isla predmet po predmet..imala sam pitanja i odg. Imas to? 
    Ja sam za srednju polagala, ali princip je isti...mislila sam da cu uniju past na kraju me pitala najlaksa pitanja😊 prosla ko metak

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 23:20

I ja ću uzeti taj nastavak za usisavač..zakon je...čistila sam svojim nećacima kad sam ih čuvala i bas ljepo izvuče a i ne bune se bebice previše...
    Šta se tiče probave ja idem i 2 puta dnevno..jogurt pijem...juhe jedem...lubenice...mg..i da vidite kak ćete ići na wc 😂

IvanaIvica
    12. Srpanj 2017. 23:22

Uskoro curke 😜😜

• Natasha555
    13. Srpanj 2017. 06:14

IvanaIvica

Uskoro curke 😜😜

Kod mene već sad! Od pola 6 budna a legla oko 11,30. Pripremam se za bebu 

dzenny
    13. Srpanj 2017. 07:08

Jutro,cure..
    Jao natasha, ova nasa djeca vec nas pocela dobro trenirat.. ja sam sinoc zaspala u pola 3 ii vec u 5h sam bila budna.. aa nekad mi dodje dan da bez problema odspavam i po 12h 😮

barbs
    13. Srpanj 2017. 07:56

Juuuutroooo, cure!!! 
    Kad dodjem na komp moram ocito puuuuuunoooo toga nadoknaditi  Bome vise nije lako pratiti ovaj forum ako te nema POLA DANA  Neka... Barem cu imati sto citati uz salicu bijele jutarnje kavice 
    Sto se SPAVANJA tice, mene ovaj malac ne privikava na cesto budjenje HAHHAHA tako da ce mi biti veselo za koji mjesec kad krenu ta cesca nocna budjenja 

13. Srpanj 2017. 08:15

Jutro curee..ja se bas lijepo naspavala...sad kuham kapucino pa onda smisljat sto cu dalje...rucak imam od jucer, za ikakav rad nisam raspolozena...al vec cu si nac ja neku zanimaciju...

13. Srpanj 2017. 08:41
    😂
    😂
    Za nas koje cemo prvi puta biti mame...one druge vec to znaju😂😌
    Za nas koje cemo prvi puta biti mame...one druge vec to znaju😂😌

barbs
    13. Srpanj 2017. 08:47

Sanjchi, curica vam je preprepreslatka! Čestitam na curici i što je sve u redu i slikice  su super!!! 
    Kiki, hvala za info o epi!  Ja od nekih kokoška na tečaju nisam zapamtila koliko ranije trebamo informirati doktore da želimo epi (pa prihvatile to ili ne na porodu) ....

barbs
    13. Srpanj 2017. 08:50

Violeta, veselo je i tvom mužiću za ročkas!  Ja sam rijetko slavila rođendan (večinom bih počastila naknadno frendice) Ove godine mislim da mi ne gine ostati kod kuće i proslaviti si rođendan s malenim + NG 
    ASPIRATOR koji ide na ususavač ću deeeeeeeefinitivno kupiti!!!  Sve koje znam su zadovoljne. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.