Cure, drago mi je da su pregledi dobro prosli.
Tea, cuvaj se i budi pod kontrolom 😘
Cavao je novi, nije ruzinav, sinoc sam dezinficirala...
Majstora sam nasla jer je dragom i njegovima hitno rijesiti pod. A majstor je isao prek mog tate, covijek koji nema posao, nema auto ali je pristao to sutra odraditi...al mi je glupo da ja idem po njega i po materijal jer se radi od deckovog brata soba (on na moru radi sad).
Trazili smo gradjevinske firme i svi su nas odbili jer je premali opseg posla a imaju vece projekte.
Hvala vam na podrsci cure ❤️
Tea, samo misli pozitivno. Malo jos to sve regulirati s hranom i biti ce sve ok. Puno lezi i odmaraj, bez ikakvog uznemiravanja ni dodatnih stresova. Vjerujem da ti se ova situacija sama po sebi stresna, pa ne trebas dodatne probleme. Samo polako i hrabro, sigurno ce biti sve ok. :)
Mislim da je Podobnik jednako strucan kao i doktori u bolnici, barem sam tako cula, sve najbolje. Ja osobno nemam nista protiv bolnica, bila sam nekoliko puta po vise od 10-tak dana na Sv Duhu (na nekim drugim odjelima) i imam samo rijeci hvale, i za sve doktore i za sve sestre. Moze li se u bolnici traziti da ne jedes ono sto ti oni skuhaju i daju za jesti jer ja imam posebnu prehranu (iz zdravstvenih razloga) gdje uvijek treba posebno kuhati i paziti sto i kako se priprema, pa bi da mi mama svaki dan donese nesto za rucak. Zna li netko je li to moguce?
Angel, ja mislim da mozes to. Znam kad smo mi znali u bolnicu nosit od doma kompletan rucak u posjetu
Hvala cure problem je sta sam na dijeti od samog pocetka pa ne znam kakva bi sad morala biti jer sam sve ionako izbacila!
Belle supeer za malog cupavca 😍😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle, drago mi je što je pregled super prošao, što je bebač aktivan i što si zatvorena (vidim, to svih nas brine, pogotovo ako imamo radove po stanu ) I nama su rekli da ima puno kosice
Na tatu nije. Tata je imao malo kose + ni sada nema puno
Bit će da je na mamu jer imam guuuustu kosu
Tea, baš mi je žao što pregled nije najbolje prošao!!! Ali mi je drago što je bebač dobro!
Hvala cure problem je sta sam na dijeti od samog pocetka pa ne znam kakva bi sad morala biti jer sam sve ionako izbacila!
Bellesupeer za malog cupavca 😍😊
Eto, kako smo i pričale neki dan, nažalost, neke se jakooooo paze i kroz trudnoću i na kraju se desi da je šečer poviše, a neke doslovce od jutra do sutra jedu slatko i ni š od šećera... Moja frendica je tamanila kroz cijelu trudnoću kutiju grandissimo sladoleda (i to DNEVNO!!!), pa nije imala visok šećer...
Tea ja svaki put imam 130/85 i onda dodjem doma i bude normalan, doktorica mi je dala recept na Aspirin protect 100 mg kojeg pijem prije spavanja kao mjeru predostroznosti da ne bi doslo do preeklampsije, proteina nemam u urinu tako da je doktorica zakljucila da je visoki tlak zbog uzbudjenosti od pregleda. Nek ti prekontroliraju urin pa ces biti mirnija, vjerujem da je sve ok, da si samo bila uzbudjena, kao i ja svaki put.
MAAAAMEEEEEEEE
Javila mi frendica:
http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-od-12-12
Ah, joj, krivi katalog
Danas je bila u LIDLu i robica i stvari za bebicuuuuu od slijedećeg četvrtka
Sortiraj odgovore
Najstariji