Kiki, ne mislim da je stetno za zdravlje. Meni se desilo da npr poslije epiduralne skroz su mi stali trudovi, i onda sam dobila drip. Ali ocito trudovi su bili preslabi pa sam imala predugu razliku od zadnjeg i predzadnjeg truda, tako da je beba ostala negdje izmedju bez zraka, rodio se s slabim apgarom. Sve je ok s djetetom ali jedino po tome mi se cinilo da je mozda kriva epi, nisam se jos odlucila kako bi ovaj put, pa zato pitam tko ima kakva iskustva.

Treca sreca naravno da ima pa kaj mislis ko ga cuva dok radim 😃😁 Samo sta sam ja takva jedva sam prezivjela svadbu i noc bez njega znam ja da to meni teze pada 😉 nismo svi jednaki 😉
Sanjchi super za curku slikice su divne 😍
To su ti mjere gore glavice trbuscica i sl.

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, ima li netko napisanu prehranu za povišeni šećer u trudnoći? Da nam uslika i pošalje?
Voljela bih to vidjeti da malo pripazim, pogotovo ako mi kaže da mi je šećer preblizu granice...

Upravo mi se osa zaplela u kosu i upikla me u glavu!!!!! Moze li gore danaas???, 😧😧😧😧😧 ufff

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Galu uh strasno! Nadam se da epi to ne moze uzrokovati! Jesi pricala s doktorima o tome, je li ona mogla biti uzrok? Ja koliko znam ona umanji bol ali ne bi smjela sprijeciti trudove, i ako se ne varam spojena si na ctg koji prate trudove. Ja bi se na tvom mjestu raspitala kod doktora, jeste vec komentirali to u ovoj trudnoci?
Sanjchi drago mi je sto je i tata bio na porodu i da je sve ok! Lijepo se smjeska mala Lucija 😊

Suncokretica
http://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx
Evo link

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Teaaaa kud jos osa?? Nadam se da te ne boli jako, uzas! 😮 Najbolje da legnes i zatvoris se doma, na sigurno. Dosta je za danas, sad se smiri i odmori. 😊

Kiki, nisam jos razgovarala o planu poroda za ovaj put, to tek za koji tjedan se to razmatra sa primaljom i onda se kao napise plan poroda. Ne zivim u Hr pa je to ovdje malo drugacije.

Kiki pa i lezim hahahaha valjda usla u sobu uhh danas ce me svasta snac 😂😂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji