Violeta eh kad bi barem meni moj kuho rucak😍😍 on rade kupi nešto u rastoranu i donese...a zna fino kuhat pogotovo cufte 😍
Šta se tiče poroda...u vinogradskoj ne treba muzu,zarucniku,dečku,mami,svekrvi nikakvi papiri sa tečaja niti šta treba...onaj tko hoće i koga ti hoces može biti sa tobom na porodu..i super je šta je bebica stalno sa tobom...možeš eventualno zamolit sestru da odnese bebaca na koji sat da si ti odspavas...
Ja Neman pojma šta je ta predrađaona. Čula sam za nju al ja je nisam vidila,
Vodenjak mi puka oko 16 al pomalo curilo pa sam se ja jedno uru ipo mislila oću uopće išta govorit jer muž je bio na terenu I vraća se kući. Onda sam ga tek nakon 2 sata zvala. U 19 smo pošli od kuće I u autu sam dobila trudove, a u bolnicu sam došla oko 20 I onda su me pregledali I izvadili krv. I već sam oko 21 I nešto bila u rađaoni, u boxu. Dali mi antibiotic jer sam imala visok CRP I onda drip jer mi je plodna otekla a bila otvorena samo neka 3 prsta. u 1:50 poslije ponoći rodila.
Polako je to išlo I da sam bila sama bi umrla od dosade. Još su mi uz drip dali I neku inekciju neki vrag sa D od kojeg sam bila ko nadrogirana. To te kao umiri da lakše podnosiš trudove, al ne znam šta je tu lakše jer se nisam mogla pomaknit I oči nisam mogla otvorit, a bolove osjećaš u punoj jačini. To mi je bilo baš glupo I mislim da to ne bi ponovila.
Podobnika sigurno ne bi platila jer previse je to para, po meni. Ko baš ima love OK, al za nas prosječne ljude mi je to too much. I ne mislim da su išta stručniji od ovih iz bolnice, naprotiv, a to je ipak bitnije od toga jesu li ljubzni ili ne.
A to za snimanje.... Mislim to mi je već pomalo sicky. Pa ko to želi okolo pokazivat... I gledat isto.
Iskreno I ono naslikavanje I stavljanje slika na fejs iz rađaone mi je isto tako previse. Zaboga zar nema ništa šta triba ostat intimno, svemu triba neki lajk? Ne razumin stvarno.
Yel mislim da tribaš ić u doktora bez obzira kakav čavao je bio jer ti to ne možeš zaključit na temelju izgleda. Doktor ce vidit jel tribaš cjepivo protiv tetanus. Još uz trudnoću zezat se s tim.... Ipak otiđi za svaki slučaj.
Za privatni porod sam cula da je sve super - dok je sve super, ali dode li do bilo kakvih komplikacija furaju te u bolnicu. Cemu onda to placati?
Meni je isto dobar apartman ali njega ne mozes unaprijed rezervirati nego kad dodes, ako ima mjesta, mozes traziti. Mislim da je nekih 100 € dan.
Yel ako ti je probilo kozu nemoj nikakvu reakciju cekati nego odi u bolnicu.
Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radi Jao, nama trudnicama nije lako... Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti... Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!
Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radiJao, nama trudnicama nije lako… Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti… Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!
Neki dan kad sam bila cijeli dan i noc u gradu i nahodala se, kad sam dosla kuci kaze mi muz da su mi noge tj prsi bili ko cevapi 😂😂😂. Pa me za kaznu morao izmasirati. Mene samo boli desmo stopalo, jastucic ispod palca. Mozda se vise oslanjam sad na tu nogu kako rastem. Tj kako mi se tezina povecava 😂
Neka te je, I me, izmasirao! haha
Ja mislim da ću oko 17 h skočiti na more i jednom se okupati i vratiti doma... Jer navečer idem s frendicama na piće, pa bi mi u 18 h bilo previše na knap da idem... U nedjelju sam zadnji put išla... A primijetila sam da mi jako pomaže more što se oticanja tiče..
Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radiJao, nama trudnicama nije lako… Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti… Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!
Nikad nisam htjela biti trudna preko ljeta a eto to je ono nikad me reci nikad 😂 Ali eto jos malooo i samo neka nam nasi maleni izadu van 😉
Drage trudnice, nesto sam trazila po netu( vise ne znam sta- zadnjih dana pamtim ko zlatna ribica ) i naisla na vas, pa reko da vam se pridruzim. Trudna sam 26 tj i imam jako pristojnu bebu, svaki put skupi noge kad ju slikaju
Neka te je, I me, izmasirao! haha
Ja mislim da ću oko 17 h skočiti na more i jednom se okupati i vratiti doma… Jer navečer idem s frendicama na piće, pa bi mi u 18 h bilo previše na knap da idem… U nedjelju sam zadnji put išla…A primijetila sam da mi jako pomaže more što se oticanja tiče..
A jooj gustaj u moru i za nas koji ne mozemo 😊😉
Violeta, budem! Ja sam baš nekako htjela biti trudna po ljeti da mogu na more, a i da mi dijete ima donekle rođendan kad je još lijepo vrijeme. Bila sam ljubomorna na one koji su imali rođendane po ljeti. Ja sam rođenda 31.12. pa zamisli kako mi je bilo što se rođendana tiče!
Ali da je ugodno biti ljetna trudnica, eeeeee bome nije
Dobro nam došla, Panica! A da nije tvoja bebica slučajno sramežljiva
??
Sortiraj odgovore
Najstariji