Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Srpanj 2017. 12:19

violeta1

barbs

Violeta, odmaraj i uživaj kad već dragi sve radiJao, nama trudnicama nije lako… Inače otičemo, a kamoli sada po ljeti… Po ljeti svi otiču, ali Bože dragi, baš toliko!?!?!? PRESTRAŠNO!

Nikad nisam htjela biti trudna preko ljeta a eto to je ono nikad me reci nikad 😂 Ali eto jos malooo i samo neka nam nasi maleni izadu van 😉

Ja sam pak uvijek htjela biti trudna preko ljeta 😄 puno mi je bolje sada nego sa prvim u zimi i tonom robe na sebi 😂  

Sad kad dodemo na more cu preko mjesec dana samp od jutta do mraka biti u badicu, di ces bolje 😄

Panica, dobrodosla!

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 12:21

Panica dobrodosla! 😊 Nadam se da ce se bebica uskoro pokazati i da ces saznati spol 😊
    Joj more blago vama koje ste blizu... ja sam jucer otkazala hotel koji smo rezervirali jer do 27.7 sam mogla drzati rezervaciju, a pregled mi je 31.7 i znam da se ne bi usudila ici dok me ne pregleda netom pred more i kaze da mozemo ici. Tako da sada cekamo pregled i onda cemo neki last minute hvatati 😊 

Suncokretica
    12. Srpanj 2017. 12:22

Kod nas ništa nije osvježilo. Kao padalo je malo kiše po noći, a evo danas opet kuhaona. Mislila sam ići nekud, ali opet ostajem doma pod klimom 
    Meni je zadnjih 2-3 dana jako pao apetit, jedem na silu jer moram i nekako mi lagana muka na želucu. Nije jako ali osjećam da mi sve nešto teško sjeda. Možda je od vrućina, ali razmišljam da nije beba počela tiskati želudac, čini mi se malo prerano?!? 
    Porod- muž ide samnom, već smo obavili tečaj tako da će mi sigurno biti velika podrška i bez njega ne idem!
    IvanaIvica- lavić soba je super, blago tebi što imaš tak dobru tetu!! Nama je ona bila opcija i dugo smo ju gledali, ali smo ipak uzeli drugu. Ali sam zato već kupila igračku za kolica sa lavićem za našu Leu
    Pupy, baš ti je lijepi trbuh! 
    panica, dobrodošla! Nadam se da će se beba uskoro pokazati i da ćete saznati spol 

Suncokretica
    12. Srpanj 2017. 12:24

Kiki, mi nešto isto mislimo! Napisale istu rečenicu u isto vrijeme haha 

panica
    12. Srpanj 2017. 12:30

Ne znam da li je curica ili deckic, nadam se da ce se pokazati na sljedecem uzv koji je tek u 32 tj, svim trudnicama iz zg koje ne mogu naci osvjezenje u moru preporucam sljeme, ja sam bila neki dan kad je bas bila uzasna sparina u gradu i preporodila se

barbs
    12. Srpanj 2017. 12:34

panica

Ne znam da li je curica ili deckic, nadam se da ce se pokazati na sljedecem uzv koji je tek u 32 tj, svim trudnicama iz zg koje ne mogu naci osvjezenje u moru preporucam sljeme, ja sam bila neki dan kad je bas bila uzasna sparina u gradu i preporodila se

Nadam se da ćeš otkriti spol!  

Kiki156
    12. Srpanj 2017. 12:35

Suncokretice hahaha stvarno! 😂

Marijana12345
    12. Srpanj 2017. 12:36

Kiki156

Marijana mislim da vise nikoga ne traze, cak sam nesto cula da tecaj nije obavezan i da bez obzira na njega mozes imati pratnju. Cula sam vise slucajeva gdje nosu trazili papir.
    Znaci tvoja seka ima lose iskustvo sa Sv. Duhom?
    Gdje ces ti roditi?

Ne mogu reci da je to lose iskustvo, samo da su u radjaoni sestre izuzev te babice bile neljubazne. Kasnije na odjelu je bilo sve ok osim toga sto se sestre nimalo ne trude pokazati principe dojenja ni pomoci, nego kad djeca vriste (jer ocito jos ne znaju vuci a ni mame ne znaju kako dojiti) uzmu ih i nahrane ad-om. Zato se treba unaprijed puno educirati. Ima super filmic o dojenju 
    http://www.roda.hr/udruga/programi/dojenje-i-zastita-dojenja/mlijecna-staza-put-do-uspjesnog-dojenja.html
    Ja cu rodit u Njemackoj, tu zivim trenutno.

barbs
    12. Srpanj 2017. 12:46

Mame, koliko stupnjeva je kod vas? U Pulu u 12.40 je bilo 29 stupnjeva 

barbs
    12. Srpanj 2017. 12:47

Marijana, slažem se... Ne pokazuju ništa što se dojenja tiče. Frendice mi pričale... Jednoj frendici je cimerica pokazivala kako se doji i mjenjaju pelene... 
    Btw. javila sam se TETRA PELENI ZA DJECU i pitala za broj pošiljke i vidjela da su tek u ponedjeljak odnijeli u poštu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.