Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Srpanj 2017. 11:34

Yel, malo je to sramotno... Sjećam se i kad su nama dvorište renovirali prije vjenčanja da smo mi njima morali donijeti materijal, a njega smo dosta platili... Ok, stvarno se čovjek naradio. Sigurnih mjesec i pol je radio od jutra do mraka, ali kad gledaš da si 70% posla ti napravio je malo sramotno koliko oni sebi naplate ruku. 
    Majstori meni danas dolaze (za pol sata) završiti sobu i onda budem sve poslikala i poslala 
    Pupy, baš si lijepa!!!  Kod nas su najavljivali nevrijeme, odnosno, IZNENADA je došlo do nevremena... Kaos napravio (srećom, bez tuče i oštećenja)... Kiša je padala k'o luda i puhalo je jako jako jako i baš sam si mislila: jaaaao si ga onome tko je vani! I to je potrajalo max 15 min  Rashladilo je samo navečer i lakše se disalo po noći (mada sam ja otvorila vrata da osjetim to osvježenje jer, za razliku od dragog, nisam osjećala ništa - živjeli hormoniii!! !hahahah)... Ujutro: KAO DA NIČEGA NIJE BILO! Suuuunceeee piči k'o ludoooo!!! 

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:36

Angel, ja sam planirala u Rijeci roditi i to u vodi, ALI onda me svekrva odgovorila jer je rekla da bih imala problema oko dokumenta... da bih trebala za sve u Rijeku ići... (navodno!) tako da sam odustala 

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 11:37

Yel, u tebe samo sekirancija...baš mi je žao.....vidi za taj čavao, jel bio ruzinav?
    Nadam se da će vam se nakon preseljenja smirit malo stvari, baš ti treba odmor....
    Pupy - super je pupica
    majice - i ove iz LIDLa su 95% pamuk + 5% elastin...to mi je najdraži materijal. I baš je pun materijal onak deblji, da je u brendiranom dućanu koštala bi 100kn min. Lidl je zakon!
    privatno rodilište - ne bih plaćala nikad....jer ne možeš novcima kupit sreću. Ako te posere sreća, da sve ide glatko i bez komplikacija - bit će ti na kraju ok i u bilo kojem rodilištu, pa makar i uz najneljubazniju sestru i doktora. Ali ako nešto krene po zlu, možeš ti bit u ne znam kakvoj privatnoj klinici, džabe ti je....sve je tu stvar sreće. Ona ljubaznost ne plaća mi se toliko! Nisam princeza, preživjet ću i njurgavu sestru ako treba za 10tis kn (a sigurno je i više...)

žena-majka-carica:)

• sretna

treca_sreca

I_me

Mrvica

Nakon ovog svega sto citam mislim da cu i ja muza vodit sa sobom na porod 😊
    Sto se tice majica,meni su super te tunike iz lidla (trudnicke majice nisam kupovala jer imam siroke bokove i guzu pa mi tunike puno bolje stoje)

Imam pitanje..tj molim komentar (pogotovo vas s mora) na ovo: "Vožnja motornim čamcima i gliserima nije preporučljiva u drugoj polovici trudnoće"

pa ja bas i ne bi..osim ak je bas ful mirno more!
    meni cak i bude malo muka kad idem autom na jednu plazu i ima cca 2km bijelog kvrgavog puta pa mi malo bude muka

nije stvar mučnine, nego poskakivanja glisera dok "piči" po moru…običan brodić ne šteti jer samo "valja" a ti brzi (motorni) čamci dok razbijaju put pred sobom, udaraju. Iati efekat je kad se voziš u autu s lošim amortizerima po drndavoj cesti.
    Eno ja sam nekidan išla tako do vikendice i nazad, dolje koma, kao da će sve ispast. Veli doktor ok ovaj put sam lišo prošla ali izbjegavat takve radnje (ajd kome ne smeta, ali ja sam točno osjetila da mi smeta i utječe na stanje dole) jer može izazvat skraćivanje cerviksa i/li otvaranje….al ovisi od trudnice do trudnice.
    Naša sretna vjerujem da ne bi odbila vožnu, ona je avanturistica :)
    ali ja eto inače sklona brzom (i prijevremenom) otvaranju ne bih hvala…dogodine!

E pa.nakon juceranjseg nalaza, sada bi i ja izbjegavala drndave voznje. Ipak se formirao Y i ne zelim riskirat skracivanje cervixa i otvaranje 😄 ali da sam skroz zatvorena, isla bi svugdje da 😄

Ma da, ja tocno znam zasto je to kod mene krenulo, dizanje teskog, rad, rad i rad kao da nisam trudna i jebiga, ali najvise dizanje teskog, kao mogu ja to. I da, mogu, al eto sto se.onda dogodi :/  a jos znam da se.drugorotke mogu krenut ranije otvarat, al daj ti objansi budali

violeta1

Ivana zgodna si i stvarno ne vidim te kile..a kolac mmm odlicno izgleda 😊
    Pupy stomacic je super 😊
    Yel ako si se ubola odmah doktoru, nikad ne znas kakvih bakterija ima na njemu. Ja sam se kao mala ubola i naoteklo mi je, i odmah sam isla na hitnu, dobro ja sam se bass ubolaa...jako, vise od pola je bilo u stopalu. Zao mi je radi ormara, znam kako ti je, ja svoje cuvam i onda mi mama dosla i pokidala vrata pa je tata popravio ali ipak nije to to vise. 
    Sto se tice poroda, moj muz ne moze sa mnom, on ne moze podnjeti bas krv pa ne zelim ga siliti. Od prijateljice muz je isao s njom i sve snimao doslovce dole sve zivoo, i onda je njegovoj mami pokazivao i tko zna kome jos hahahaha..ja sam umirala od smijeha, mislim da bih moj ostao bez kose da okolo pokazuje snimku. 🤣

• sretna
    12. Srpanj 2017. 11:39

treca_sreca

Yel, u tebe samo sekirancija…baš mi je žao…..vidi za taj čavao, jel bio ruzinav?
    Nadam se da će vam se nakon preseljenja smirit malo stvari, baš ti treba odmor….
    Pupy - super je pupica majice - i ove iz LIDLa su 95% pamuk + 5% elastin…to mi je najdraži materijal. I baš je pun materijal onak deblji, da je u brendiranom dućanu koštala bi 100kn min. Lidl je zakon!
    privatno rodilište - ne bih plaćala nikad….jer ne možeš novcima kupit sreću. Ako te posere sreća, da sve ide glatko i bez komplikacija - bit će ti na kraju ok i u bilo kojem rodilištu, pa makar i uz najneljubazniju sestru i doktora. Ali ako nešto krene po zlu, možeš ti bit u ne znam kakvoj privatnoj klinici, džabe ti je….sve je tu stvar sreće. Ona ljubaznost ne plaća mi se toliko! Nisam princeza, preživjet ću i njurgavu sestru ako treba za 10tis kn (a sigurno je i više…)

Mislim da.je podobnik 20 000 - 25 000, preeeeevise! Ok, ak se kupas u parama,ali ovako, ne hvala. Jedino sto bi platila je app u bolnici da ga imaju, a nemaju. Tako da mm i mali mogu dolazit u sobu i da imam mir jer sam zadnji put imala cimericu za poludit!

• sretna
    12. Srpanj 2017. 11:41

violeta1

Ivanazgodna si i stvarno ne vidim te kile..a kolac mmm odlicno izgleda 😊
    Pupy stomacic je super 😊
    Yel ako si se ubola odmah doktoru, nikad ne znas kakvih bakterija ima na njemu. Ja sam se kao mala ubola i naoteklo mi je, i odmah sam isla na hitnu, dobro ja sam se bass ubolaa…jako, vise od pola je bilo u stopalu. Zao mi je radi ormara, znam kako ti je, ja svoje cuvam i onda mi mama dosla i pokidala vrata pa je tata popravio ali ipak nije to to vise.
    Sto se tice poroda, moj muz ne moze sa mnom, on ne moze podnjeti bas krv pa ne zelim ga siliti. Od prijateljice muz je isao s njom i sve snimao doslovce dole sve zivoo, i onda je njegovoj mami pokazivao i tko zna kome jos hahahaha..ja sam umirala od smijeha, mislim da bih moj ostao bez kose da okolo pokazuje snimku. 🤣

Ajmeeee fuj, ja.ne bi voljela ti snimku imat doma niti to gledat! Nisam nikad gledala te snimke poroda jer su mi pregroznw 😄

barbs
    12. Srpanj 2017. 11:44

Violeta, moj dragi bez kose ne bi mogao ostati jer je pročelav, ali bi ostao bez jedne stvari  Srećom, on dosta toga ne podnosi, pa se ne bi ni usudio to napraviti  Rekao je: ne želim rezat pupčanu vrpcu! Ja mu kažem: TKO TE TJERAO?! ahahahhaa

violeta1
    12. Srpanj 2017. 11:51

Barbs najbotnije da bude uz tebe. Ja bih voljela da js moj uz mene kod glave ali znam ga nece on moci to podnjeti, takav je.
    Joj cure ja sam danas koma, samo lezim i spavam. Muz kuha rucak i sad mi skuho kavu pa pijuckam, ali mi je tak vruce i imam pritisak u glavi i sva sam neka slomljena jos su mi i ruke naotekle uzas... Valda mi je previse te vrucine 😐
    Danas se moram odmorit i opustit, sutra idemo mal u kupnju pa kod prijateljice, ima bebaca 3mj star pa idemo ih vidjeti. Nisam htjela prije, dok ona ne prilagodi se novom zivotu i cule se jucer i ona odmah da da dodite hehe...jedva cekam da ih vidim 😊

Angel03
    12. Srpanj 2017. 11:55

treca sreca, ma tako si i ja nekako mislim, ako imas srece i ako sve ide dobro onda ce u bilo kojoj bolnici biti sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.