Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ineska
    10. Srpanj 2017. 17:55

Pozich mamice, vidim da su tema bile kontrakcije, a bas smo i mi vec par puta imali problemcic vezan za to, pa me zanima dal se kojoj jos tako nesto dogodilo. Ugl., u toku ili nakon odnosa sa dragim pojavile bi mi se kontrakcije (najcesce nakon sto dozivim orgazam), te bi mi maternica zaista bila tvrda tvrda, ko u grcu. Bas sam se uplasila! Sva sreca, beba se rita vec par dana nakon toga, ja se trudim vide smiriti strasti, a i sutra imam pregled pa cu pitati ginicku i za to. Neka dozivjela ista slicno?

• Ineska
    10. Srpanj 2017. 18:00

IvanaIvica, pa najbolje da cujes doktore sta ce ti reci vezano za tu vrijednost secera i to je to. Sigurno postoji neka granica za trudnice do kuda se tolerira, a od kada se treba paziti. Drzim fige da bu ok.

violeta1
    10. Srpanj 2017. 18:07

Sto se tice secera, meni je prvi bio na gornjoj granici znaci blizu 5 i odmah su mi rekli izbaciti slatko, tjesteninu i kruh. Nije bas zabrinjavajuce ali moram paziti. Tako da najbolje nazovi doktora neka ti kaze sve sta i kako. 
    Cure ovdje je tako vruce uzasnooo...bas sam ljubomorna na vas koje mozete otici na plazu i kupanje osvjezit se. Mi planiramo na bazen ali necu se kupati samo noge brckati hehe...neka muz gusta i za mene. Jedva cekam iduce ljeto kad cemo i mi na more. 
    Sanjchi ne sekiraj se za kolica, bit ce druga. A dekica je bas slatka

Belle84
    10. Srpanj 2017. 18:20

Meni je secer nataste 5.2. Ne dam se izmanipulirati od strane nasih doktora. Ja sad kao imam trudnicki dijabetes a da sam ostala trudna prije 2 god ne bi ga imala kad je granica bila 5.6?! Lol.... meni je to presmijesno. Kaze ginekologica da je u Engleskoj trenutno granica 5.4 a u Americi 5.6... znaci da zivim npr. u Londonu bila bi zdrava a u Zg sam bolesna. 😂

10. Srpanj 2017. 18:39

Barbs dekica je bila 34,90 kn
    Ma budu vec neka kolica. Vec cu js naci ma sto ce dragi potrosit novce😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    10. Srpanj 2017. 18:40

Moja sestra nije pazila na prehranu u trudnoci i puno je jela svega i svacega i ni s od secera...
    Ja sam odustala od mora... Uhvatio me grc kad sam lezala na kaucu .. nisam htjela riskirati i ici sama jer dragi pomaze u vrtu   .

Suncokretica
    10. Srpanj 2017. 18:41

Sanjchi, kupila sam istu dekicu!! 
    Jelda da je super za te novce? 
    Držim fige da nađete neka druga povoljna kolica, polovna ili nova 

Belle84
    10. Srpanj 2017. 18:41

Ovo je novo istrazivanje u Engleskoj iz 2016. i rezultati kojih se drzi moja ginekologica.

Gestational diabetes is diagnosed when: 
    - fasting plasma glucose level is 5.6 mmol/litre or above or

- 2‑hour plasma glucose level of 7.8 mmol/litre or above. 
    Kaze da nas Vuk Vrhovec ima skoro najstroze postavljene granice za GD u Europi

• sretna
    10. Srpanj 2017. 18:42

Belel, tako i ja, jedem sve i secer mi je odlican

• sretna
    10. Srpanj 2017. 18:42

Htjela sam napisat barbs 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.