Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    10. Srpanj 2017. 18:43

Sanjchi, cijena je super!! 

barbs
    10. Srpanj 2017. 18:45

Ma ne treba se toliko zamarati oko secera...  Netko se pazi i dobije gedtacijski dijabetes, a netko se ne pazi i nista mu nije...
    Mame, sta kad te uhvati grc u trbuhu?!  Popustilo je odmah, ali brate mili, bas me boljelo...
    Pitala sam ginekologa i rekao je ODMARANJEEEE .

barbs
    10. Srpanj 2017. 18:46

Edit: *gesracijski

barbs
    10. Srpanj 2017. 18:46

Ok... Nije mi uspjelo ni iz druge HAHAHAHHA

violeta1
    10. Srpanj 2017. 18:55

Ma uopce se necu zabrinjavat oko toga sto su mi rekli, jedem sve, ne jedem bas cokoladu nekako me ne privlaci ali zato sladoled mi bas godi. 
    Barbs samo odmaraj. Ja sam zadnja 2 dana preforsirala..sjedi, jedi, setaj, sjedi, jedi...ajme uzas.. danas samo lezim i ne mogu ni jest normalno samo bi nesta hladno. Sad cemo u setnju s psom, malo se lakse dise vani pa da se razgibamo.

barbs
    10. Srpanj 2017. 18:58

Danas nisam uopce odmarala.  Od jutra nesto radim, pa moguce da mi je i od toga.. 
    Neka, samo se vi prosetajte..

Belle84
    10. Srpanj 2017. 19:04

Mi imamo radove u stanu, parketi se bruse i lakiraju i zidovi se farbaju tako da ne stignem sjesti ni 5 min...nije ni cudo da mi je trbuh napet i tvrd stalno. Samo se nadam da ce mi u srijedu na pregledu sve bit ok, da sam zatvorena i sve. Ponekad zaboravim da sam trudna pa ocito se malo preforsiram

barbs
    10. Srpanj 2017. 19:07

Vjerujem ti, Belle, da ti nije lako i da nemas mira... Nije lako ljudima koji nisu trudni sto se renoviranja tice, a kamoli trudnicama da je lako... Ni 5 min mira se nema... 
    Nas ce to cekati tek kad beba dodje.. Ne znam da li je gore ili lose, ali svakako ce biti lakse jer imamo apartman u kojemu mozemo biti na miru.

10. Srpanj 2017. 19:09

Suncokretica, hehehe...bas istu? Kako se samo potrefilo...a je, za te novce je milina...mekana, bas za mazit se😊 zapravo sam isla trazit tetra pelene ali ih nisam vidjela. Meni je bitno bilo da odem u Junior vidjet za krevetic, a pepco je ovako, usput..i eto, kupila dekicu...a svega ima...samo nisam smjela trosit jer mi je dragi rekao da se strpim jos malo pa cemo onda kupovat..tako da, cekam zeleno svjetlo...a kolica, ah prodala se, prodala...nac cemo vec nesto..ako nista, kupit ce tata nova😁 
    Ja sam sad opet bila kod veterinara...e s tim psima stalno nesto, sad seka od one sto je bila na infuziji ima neku kvrgu na "rebrima" Kaze doktor da be to reakcija na cjepivo koje je primila nema dugo protiv krpelja, nista strasno..al ruzno izgleda pa sam ju vodila za svaki slucaj

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Srpanj 2017. 19:11

E jel netko narucivao posteljinu sa stranice na fb Tetra pelene? Cini se povoljno a sad nezz koliko je kvalitetna😕 kakve su tetrice?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.