Sad mi je javila zena da su kolica prodana danas😭😭😭😭😭 izgleda da ce dragi morat dat lovu za nova😅
Bas steta :(
Sanjchi jel dekica isto iz kauflanda? Slatka je! 😊
A za kolica netko je stavljao u grupu da imaju cini mi se bebetto za tu cijenu negdje a nova su. Ili ona sto su slicna bebettu, al drugo ime neko. Pa vidi 😊
Sretna ja sam pitala za magnezij, tnx! 😘
Sretna, i meni je zao al sto je tu je, nisam si mogla pomic kad sad nismo bili u mogucnosti kupit, moramo skupit novce da isplatimo nesto drugo. Rekao je dragi da ako se prodaju il ne budem mogla nac dobra neka, da cemo kupit nova.
Kiki, nije Kaufland..dekica je iz Pepca.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna, i meni je zao al sto je tu je, nisam si mogla pomic kad sad nismo bili u mogucnosti kupit, moramo skupit novce da isplatimo nesto drugo. Rekao je dragi da ako se prodaju il ne budem mogla nac dobra neka, da cemo kupit nova.
Kiki, nije Kaufland..dekica je iz Pepca.
Tko zna, mozda naletis na neka jos bolja 😊
Sanjchi, bas lijepa dekicaaaa!!! Koliko je kostala? JAAAAKOOOO mi je zao radi kolica...
Naci ces tu vec nesto sto se tebi svidja!!
DRZIM FIGE!! slijdeci put definitivno moras iskoristir priliku!!!
Kleaiva, drago mi je da je sve u redu i super za kilazu!!
Mene beba klepne ako se krivo namjestim
IvanaIvica, napisi rezultate!!
Treca sreca, JAVI NOVOSTIII!!!
Sretna, super za kupaci!!! I ja imam iz NYa... Kuplje ove godine... Ali srecom jos stanem u svoje pa imam za mjenjati
Ja sad pijem limunadu... Soba je rijesena i spremna za sutrasnju novu sobu
Spremit cu se za more sada da se idem malo osvjeziti
Sretna, super za kupaci!!! I ja imam iz NYa… Kuplje ove godine… Ali srecom jos stanem u svoje pa imam za mjenjati
Ja sad pijem limunadu… Soba je rijesena i spremna za sutrasnju novu sobu
Spremit cu se za more sada da se idem malo osvjeziti
Ja stanem u samo 1 stari, odnosno moje cice 😂 a trebaju mi bar 3 kupaca tak da sam kupila vec 2 u NY.
Zavidim za more. Ja idem u subotu na mjesec,mjesec i pol na more i jedva cekam!
ValentinaA pošalji mi na fb u inbox ako može..Ivana Baček sam na fejsu..😊
Na tašte 4,5
Nakon 60min 9,5
Nakon 120min 7,8
A ne kužim kak...ja imam doma onu malu iglicu i mjerim si šećer i nikad mi nije preko 5,5.... a cure su u vinogradskoj ostavljali ako su imale preko 5,2 🤔🤔🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji