Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    10. Srpanj 2017. 17:06

ValentinaA

Aj puna kapa mi je takvih pametnica.Dobro joj nisj napisala da ce umrijet. Ti ćeš mene učit o seceru jer su tvoji ovo ono ja imam secer i to par godina prema tome …sjasi

Spusti se na zemlju !

Ti stvarno nisi normalna. Ja nisam nista lose napisala. Aj popi nes za smirenje. Bok

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 17:09

Meni se isti cini to previsoka vrijednost, iako sam laik i nemam iskustva sa secerom. Ali znam da cure ugl do 6 spominju vrijednosti a eto 9 je ipak (pre)blizu granice tako da se meni cini da ce tu bit potrebna korekcija prehrane....al to ce ionako gin reci.
    Ja za uru na pregled. Ne znam dal ce mi sta novo reci, znam i sama da se moram primirit ali eto samo da mi kaze da sam zatvorena......jaooo full sam nervozna.

žena-majka-carica:)

10. Srpanj 2017. 17:09

Šta mi preporučas?
    Pa- pa

• sretna
    10. Srpanj 2017. 17:10

treca_sreca

Meni se isti cini to previsoka vrijednost, iako sam laik i nemam iskustva sa secerom. Ali znam da cure ugl do 6 spominju vrijednosti a eto 9 je ipak (pre)blizu granice tako da se meni cini da ce tu bit potrebna korekcija prehrane….al to ce ionako gin reci.
    Ja za uru na pregled. Ne znam dal ce mi sta novo reci, znam i sama da se moram primirit ali eto samo da mi kaze da sam zatvorena……jaooo full sam nervozna.

Vjerujem da je sve ok, ali zbog prijasnjeg iskustva puses i na hladno :)

Drzim fige da si skroz zacementirana 😙

• sretna
    10. Srpanj 2017. 17:12

Kupila sam si badic u NY danas jer imam smao.2 koja su mi ok, iz drugih mi cice kipe van 😂 ovaj bi mi mooozda mogao biti dobar i na godinu kad se cice ispusu opet 😄

kleaiva
    10. Srpanj 2017. 17:13

Curke evo mene s pregleda. Beba super, ja super, sve 5. Cak nisam ni kg dobila u 4 tj. 😂Jedino sto se beba tak namjestila nocno sa skvrcenim nogama skroz do prsa da smo je 10 min pokusavali dobiti da se okrene ali nis od toga...spol se ne vidi i dalje😂 Opet beba skrivalica u mom slucaju😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    10. Srpanj 2017. 17:13

Sljedeci pregled i ogtt cemo tek iza 15.8. zbog godisnjeg i mog i doktorevog😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    10. Srpanj 2017. 17:15

kleaiva

Curke evo mene s pregleda. Beba super, ja super, sve 5. Cak nisam ni kg dobila u 4 tj. 😂Jedino sto se beba tak namjestila nocno sa skvrcenim nogama skroz do prsa da smo je 10 min pokusavali dobiti da se okrene ali nis od toga…spol se ne vidi i dalje😂 Opet beba skrivalica u mom slucaju😂

Super za bebicu da lijepo napreduje 😊 koliko si sad trudna?

10. Srpanj 2017. 17:21

Barbs prekrivac je bas sladak! Ja evo dosla doma i odmaram, lezim na jastuku😁 bas pomaze da se namjestim😄 
    Ivana, kad dodes doktoru, on ce najbolje znat sto ce ti rec..ne brigaj, bit ce to dobro😊
    Evo slikica dekice 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

10. Srpanj 2017. 17:23

Sad mi je javila zena da su kolica prodana danas😭😭😭😭😭 izgleda da ce dragi morat dat lovu za nova😅 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.