Ja nisam primjetila položaj al sam primjetila kad pustim Rock i metal da mala poludi hahah xD
Ja kad se negdje neudobno smjestim, odmah gura.
za murovanje - ako ti muz ionako vec ruca na poslu, sta te briga....super, iskoristi to.
ja imam jos njih dvoje tak da ne mogu bas ne kuhati....a i sama bez kuhanog nema sanse dan da izguram, imam osjetjiva crijeva i ne mogu "na suhom" biti cio dan. Plus robe uvijek 1-2 mashine dnevno, ne peglam (muz sam popegla sta se mora za posao kad vidi da ja ne mogu) ali treba to stavit skinit...nema tko
žena-majka-carica:)
Ivana, to je previsoki secer. Vidjet ces sta ce ti ginekolog reci dalje.
Tko je pitao za magnezij, slobodno se pije 400 mg dnevno, to je zapravo i preporucrna dnevna doza magnezija.
Ja sam ga u prvoj t od 35 do 37 tj pila cak 700 mg jer sam se pocela otvarat, od njega ne moze nista biti osim sto kakas ko grlica 😂 al bar se lijepo iscistis 😄
Daj ne plaši curu tako. Imam sećer tip 1 i znam šta pričam!
Ponovit će nalaz pripazit na prehranu i to je to...
Daj ne plaši curu tako. Imam sećer tip 1 i znam šta pričam!
Ponovit će nalaz pripazit na prehranu i to je to…
Pa sta bi ju plasila. Znam koji su intervali, sigurno ce joj i ginekolog reci da je previsok i stavit ju na dijetu. Imam ja i sogoricu sa trudnickim dijabetesom i prijateljicu pa znam sta pricam ;)
A i sogor i sogorica su medicinske struke pa znam puno o seceru i bilo cemu drugome
Onda znaj i dalje…nemam vremena za prepucavanja!pozdrav
Stvarno ne znam u cemu je problem, ti si mene prozvala 😉 pozdrav 😘
Aj puna kapa mi je takvih pametnica.Dobro joj nisj napisala da ce umrijet. Ti ćeš mene učit o seceru jer su tvoji ovo ono ja imam secer i to par godina prema tome ...sjasi
Spusti se na zemlju !
Sortiraj odgovore
Najstariji