Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2017. 15:42

Ja nisam primjetila položaj al sam primjetila kad pustim Rock i metal da mala poludi hahah xD

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 16:24

Ja kad se negdje neudobno smjestim, odmah gura.
    za murovanje - ako ti muz ionako vec ruca na poslu, sta te briga....super, iskoristi to.
    ja imam jos njih dvoje tak da ne mogu bas ne kuhati....a i sama bez kuhanog nema sanse dan da izguram, imam osjetjiva crijeva i ne mogu "na suhom" biti cio dan. Plus robe uvijek 1-2 mashine dnevno, ne peglam (muz sam popegla sta se mora za posao kad vidi da ja ne mogu) ali treba to stavit skinit...nema tko

žena-majka-carica:)

• sretna
    10. Srpanj 2017. 16:24

Ivana, to je previsoki secer. Vidjet ces sta ce ti ginekolog reci dalje.

Tko je pitao za magnezij, slobodno se pije 400 mg dnevno, to je zapravo i preporucrna dnevna doza magnezija.

Ja sam ga u prvoj t od 35 do 37 tj pila cak 700 mg jer sam se pocela otvarat, od njega ne moze nista biti osim sto kakas ko grlica 😂 al bar se lijepo iscistis 😄

10. Srpanj 2017. 16:39

Daj ne plaši curu tako. Imam sećer tip 1 i znam šta pričam! 
    Ponovit će nalaz pripazit na prehranu i to je to...

Belle84
    10. Srpanj 2017. 16:41

IvanaIvica koliku ti je nataste secer? Napisi sve tri vrijednosti...

• sretna
    10. Srpanj 2017. 16:43

ValentinaA

Daj ne plaši curu tako. Imam sećer tip 1 i znam šta pričam!
    Ponovit će nalaz pripazit na prehranu i to je to…

Pa sta bi ju plasila. Znam koji su intervali, sigurno ce joj i ginekolog reci da je previsok i stavit ju na dijetu. Imam ja i sogoricu sa trudnickim dijabetesom i prijateljicu pa znam sta pricam ;)

• sretna
    10. Srpanj 2017. 16:45

A i sogor i sogorica su medicinske struke pa znam puno o seceru i bilo cemu drugome

10. Srpanj 2017. 16:45

Onda znaj i dalje...nemam vremena za prepucavanja!pozdrav

• sretna
    10. Srpanj 2017. 16:51

ValentinaA

Onda znaj i dalje…nemam vremena za prepucavanja!pozdrav

Stvarno ne znam u cemu je problem, ti si mene prozvala 😉 pozdrav 😘

10. Srpanj 2017. 17:05

Aj puna kapa mi je takvih pametnica.Dobro joj nisj napisala da ce umrijet. Ti ćeš mene učit o seceru jer su tvoji ovo ono  ja imam secer i to par godina prema tome ...sjasi 

Spusti se na zemlju !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.