Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    10. Srpanj 2017. 14:26

barbs

35 kn na akciji u Kauflandu

Joj ja sad pola grada presla pjeske. Muzu uskoro registracija, pa napravit osiguranje i sad cekam da se auto opere. Zivjeli ljudi koje zive od pranja auta!!! Da ga moram sama oprat i usisat crkla bi!!!! Sad sam sjela u kafic sama, sjela i narucila nes i doslovno se cijedim, tako mi se pio. Cak sam i sjedalicu sa stolice maknila i sjedim na ratanu jer mi bed ak se preznojim pa ostane fleka ko da sam se upiskila 😂😂😂😂. Cak sam i cigaretu zapalila koliko mi pase a rekla sam da necu cise javno jer mi se sere od pogleda ljudi ( znam da ne valja!!! Ne osudjujte me!!!) I sad me neka bakica gleda i okrece okicama. 😥. Super mi je taj poplun barbs, ja cu jos malo u kaufland jer nisam bila u stanju ujutro. Nadam se da je bar nesto ostalo. 

barbs
    10. Srpanj 2017. 14:28

Ivanaivica, da li je 9,5 glukoza 60 min ili 120?
    Ne znam kako kod vas, ali kod nas je ovako: 

10. Srpanj 2017. 14:34

Meni su taj dan bile od 14 do 15 sati jako česte u sat vremena osam stezanja trbuha i to su mi oči ispadale  van  haha... ali ja sam isla na hitnu odma jer imam secer tip jedan pa i jedna ta kontrakcija moze prouzrocit porod...

Ako su ti baš jako jako česte odi doktoru pa će ti dat nešto vjerojatno spasmex i kad osjetis da te počne bolit popijes al naravno ne hrpu njih,tri dnevno su ti maximum...i stvarno popusti ali treba cca sat vremena da počne djelovat!

Šta ideš dalje š trudnoćom to će ti biti normalnije,ucestalije i jače.
    Ja recimo kad trpim i ne idem na wc  ili dugo hodam trbuh se jako skameni i boli a nekad se jednostavno mala tako namjesti da boli ....nekad samo ležim na krevetu i trbuh postane kao lopta.

E da ja imam 183 i 68 kila tako da je to stezanja u normalno kod mrsavih ljudi jer šta će se na meni napet...zene koje su jače to ne osjete vjerojatno tako jako kao i ja

Bitno ih je spriječiti ako su jake i bolne da ne dođe do otvaranja i mirovanje,znači nikakve šetnje,dućani i slično...

barbs
    10. Srpanj 2017. 14:34

I me, veselo je tebi...
    I moja frendica je pušila u trudnoći i isto dobivala takve poglede. Osobno nisam za to da trudnica puši (inače sam nepušač), ali Bože dragi, to je stvar izbora! 
    Meni dragi auto pere  Ako ne bih i ja otišla, drage volje, na piće dok mi netko drugi pere 

10. Srpanj 2017. 14:38

Seceri vam ni ne mogu bit idealni ,cure drage hormoni divljaju,stres i ostalo. Previše forsiraju oko toga.
    Evo ja imam tip jedan i skoro su me ubili u bolnici. Dali mi dve inekcije koje nisam smjela primit i usporili mi djelovanje inzulina. Šećer je bio čak 20,i šta da radim?
    Evo prošlo 24 dana od INEKCIJA šećer je još uvijek u rasponu od 6 do 12..jbg
    A do te dve inekcije mi je bio kao kod zdrave osobe...ztak da ne sekirajte se previše:-)

Kiki156
    10. Srpanj 2017. 14:40

Pregled mi je tek 31.7 i to ce biti 6 tjedana razlike od zadnjeg pregleda.. 
    Za sad me ne bole kontrakcije i ne cini mi se da je za hitnu al da budu tako ceste kao tebi Valentina otisla bi naravno. 

10. Srpanj 2017. 14:43

Vidjet ćeš...
    Ako te počne baš jako jako stezat i npr kao meni u 10 minuta tri puta,meni su trajale i po minutu onda rade odi,jer one mogu prouzročiti otvaranje ako su jake i jako te napinju kao mene. Ja tih sat nisam mogla leci ni ništa,već sam se bila prepala da su trudovi....hah
    Što se magnezija tiče,nekom pomogne nekome ne...
    Meni recimo taj spasmex pomogne!
    A magnezij mi samo probavu zezne

Kiki156
    10. Srpanj 2017. 14:52

Hvala ti Valentina, uvijek je korisno cuti nekoga s isustvom! Nadam se da se nece pogorsavati.

Kiki156
    10. Srpanj 2017. 14:54

A najgore mi je sto ih ne osjetim kad stojim jer mi je tada trbuh ful napet. Nemam sala po njemu pa se cini da je uvijek tvrd, od pocetka mi je tako. I onda ne znam jel imam u tom trenu kontrakcije ili ne. Osjetim ih tek kada sjednem ili lezim. Jel jos nekome tako?

10. Srpanj 2017. 15:00

Nema problema,ja nisam imala koga pitat pa zato ocu pomoc !:-)

E pa ako je trbuh napet i tvrd lezi i odmori,nemoj se forsirati...nadi neki položaj koji ti odgovara i miruj malo...
    Meni je tako bilo u početku pa sam ja i dalje forsirala,peri ,kuhaj  cisti pa na kraju s*anje.... 
    Zato što više odmaraj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.