Barbs pa nije ni cudno da si gladna, bar meni 😁 Ja ako ne rucam oko 13 budem pregledna. Ne bi izdrzala od dorucka pa da rucam tek oko 16 😳 Meni tad bude drugi rucak kad muz dode doma, ajde oko 17, 18 al svejedno... 😂
Barbs tesko mi je sada reci jer nisam mjerila, ali recimo jucer kad sam se preforsirala i kad mi je bilo vruce bile su dosta ceste, kroz cijeli dan...
Nekad imam osjecaj da cim se okrenem na leda da mi se malo zgrci, ali ovisi koliko sam izmorena.
Ne znam sto je precesto a sto normalno??
Sladak je prekrivac! 😍
Hvala Barbs! Sad ću se sa sladicem još pocastiti
I ja ponekad imam te BH kontrakcije, isto kad se preforsiram. Magnezij svakak uzmite, pomaže da se smanje. I mirovanje!
Super je prekrivac, moram vidjet jel nam i Kaufland usput ;)
Kiki, nisam izdržala, NARAVNO, i sad sam pojela malo kruha sa šunkom i sirićem... Ma kao, htjela sam malo zdravije jesti jer od pet do jučer sam jela same gluposti... Ok, jela sam i zdravo, ali bilo je tu puno slatkog
Probat ću izbjegavati ovaj tjedan slatko... A 17.07. ima nećak ročkas!
Do onda ću pokušati izdržati bez!
Slažem se s Natashom! Meni je MG puuuunoooo pomogao... Piješ li MG, Kiki?
Natasha, ja sam javila frendici isto neka joj netko od obitelji ide pogledati za te prekrivače. Ona ima već jednog bebača, a drugi je na putu, pa je rekla da se isplati kupiti za tu cijenu. Treba iskoristiti!
Pijem alinod Solgara koji je 200, ne znam smijem li popiti dva pa da uzmem dozu od 400? Jucer sam to napravila jer me dosta stezalo...
Znaci šećer poslje te slatke vode mi je bio 9,5....jel to tolko strašno? Mene sad strah šta će biti sa time 😩
Zene moje drage vas je tesko popratit da bi se ubacila u razgovor. 😂😂 al ste super. 😁😍 bar mi prodje vrijeme dok citam 😀😀
Kiki, kad ti je slijedeći pregled? Ah, mi vjeruješ da sam bacila omot?! Jer nisam mogla vratiti nazad prekrivač (nezgodno je pakiranje) i bacila papir sa veličinama, a na njemu ne piše veličina
Ivanaivica, nemaš ref.interval???
Sortiraj odgovore
Najstariji