Evo i mene, sve je super, beba raste i mjere odgovaraju 8+2, termin je 5.11.i tako će i ostati. Vidi se na slici sve, glava, ruke i noge, predivno ❤
Osim što mi je željezo 7, ali oduvijek sam slabokrvna, sad je rekao da počnem piti elevit i jos mi je neki sirup prepisao, novi pregled za 3 tjedna
I ja sam slabokrvna. Unatoč tome što mi je prošli nalaz bio dobar i meni je prepisao sirup
mene je umora držao cijelo prvo tromjesečje. Iako, sad ne idem na posao pa me to ne umara nego "samo" dvoje klinaca + kućanski poslovi. A da radim, ne znam (i ne želim zamišljat) kako bi mi bilo....ajd kad imaš da ti netko kuha i čuva klince po cijeli dan...ali doć u pet doma bez skuhanog bez išta, a djeca i kuća traže svoje....u ovom stanju - hvala ali ne bih.
3D (4D) uzv - meni je to must, jedino kontam da ne ide na te peglede tko je baš utijesno s lovom pa mu je i 300-400kn puno dat. Inače ne znam tko bi se tog odrekao u trudnoći. Ja bila u obje i jedva čekam sad, oko 18tj ću ići
Tea - kako si samo uspjela da je ona beba smajl preko cijele strane
žena-majka-carica:)
NASI TERMINI
babylove28–09.09.–
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
Senoritakova–05.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–03.11.
Bruncili–09.11.
mc_mouse–11.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.11
Maca1510–22.11
NASI PREGLEDI
mc_mouse–30.03.
anna_bella–30.03.
Violeta–06.04.
Maca1510–06.04
Mystique–07.04.
Senoritakova–07.04.
i_me–10.04.
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
wanttobemom–13.04.
Giovi–14.04.
M@lena–20.04.
Kiki–25.04.
Evo i mene, sve je super, beba raste i mjere odgovaraju 8+2, termin je 5.11.i tako će i ostati. Vidi se na slici sve, glava, ruke i noge, predivno ❤
Osim što mi je željezo 7, ali oduvijek sam slabokrvna, sad je rekao da počnem piti elevit i jos mi je neki sirup prepisao, novi pregled za 3 tjedna
I ja sam slabokrvna. Unatoč tome što mi je prošli nalaz bio dobar i meni je prepisao sirup
Nadam se da ce pomoći, bar da mi ne bude ispod granice.. Jel pijes jos nesto? Čitala sam da je dobar i caj od koprive, ali ne smije se vise od 1-2 šalice dnevno pa mislim da ću ga s nekim drugim mijesati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Treca_sreca, u kojem tjednu je dobro napraviti taj 3D/4D pregled?
Lemon, i mene zanima ako šta pomaže taj sirup i koliko uopće pomaže Zanima me ako će me poslati slijedeći mjesec na vađenje krvi pa da vidimo kako to željezo napreduje
A inače, ne pijem ništa drugo. Ja sam pila revitu (to je kao cedevita, ali iskreno ne znam gdje to nabaviti jer mi smo preko rođakinje koja je medicinska sestra), ali uz tablete i tu revitu mi se jako poboljšala slika željeza. Kako biše nisam pila te tablete, nastavila sam jednom dnevno revitu.
Hahaha evo i meni iskocila ogromna curica! Dodala sam svoj termin za pregled. Ne mogu pohvatat sto ste sve pisale! Dobro dosle nove mamice. Ja nocas od srece nisam mogla spavat, probudila se u 3 i valjda sam do 6 bila budna.. 😁
Nizak tlak-nisam padala u nesvjest al jednom sam imala tahikardiju navecer i jednom sam se bas osjecala slabo, ruke su mi se tresle. Gin kaze puno vode, soli.
Bolovi u trbuhu- vise bili u pocetku nego sada, onako kao neka zatezanja. Nedavno me je doslovno bolila koza dolje nisko. A to s kihanjem uzas, bas probode. Ja kad mogu odem u fetus polozaj pa onda kihnem, tako manje boli. Gin mi je rekla da je kod bolova vazno da prestanu kad se smirimo. Najbolje leci na lijevi bok i umirit se.
Obitelji s vise djece- meni je to najljepse na svijetu! Ako Bog da i ja bi voljela imati veliku obitelj. Primitivno mi je bilo kakvo osudivanje i onih s puno, malo ili bez djece.
Bas mi je smijesna ova beba preko cijelog ekrana 😂
4D uzv- u prosloj T me moja doktorica odgovorila od te ideje. Navodno je radila u privatnoj klinici na tome i kaze da je to "cisti photoshop i cisto bacanje novaca".
Iskreno, nemam neko svoje misljenje o tome... kad pomislim da bih mogla otici na to, sjetim se toga pa me prodje zelja...
E da i 4D, ja sam nedavno procitala neki odvratni tekst o stetnosti uzv u trudnoci. Ne znam ni sama di ih nalazim...i sad mi naravno nije svejedno. Pitala sam gin, ona kaze da nisu stetni. Ne znam hocu li ici na vise od potrebnih, iako mi je to lijepo. Kao sto vidite ja sve zivo ispitujem svoju gin, ali nije me briga, sve za bebu i mir u mojoj glavi! 😜
Awwww to moja curka viri prek cijelog ekrana inace super ideja,kak budemo saznavali spol dodati kraj termina
Bok svima!
Evo meni prestale mučnine već 2,3 dana, nadam se da se neće vratiti. Napokon normalno mogu pojesti ujutro, a i preko dana da mi nije muka. Jako mi paše voće i slana hrana, slatko ne mogu smisliti. Rekla sam mužu da će ovo biti neko zdravo dijete koje neće voljeti slatkiše
Kad mi napokon prestale mučnine, prije par dana me uhvatila prehlada i to dosta jaka. Nemam temperaturu ali nos mi curi, kišem ko luda i grlo me peče. Jedem voće, med, limun, pijem čaj, kao i do sada i opet se prehladim…
Kakav savjet imate za prehladu u trudnoći? Osjećam se iscrpljeno, ne spavam kako treba jer hvatam zrak i baš se bojim za bebu svaki put kad kihnem
Imamo na isti dan termin :-) hehe
što se tiče kihanja i kašljanja ja sam prije 2 tjedna nekih 5 dana nenormalno kašljala i kihala i grlo me bolilo. Isto nisam imala temperaturu. U ljekarni sam dobila Propolis za grlo i Aquamaris za nos (tako mi je farmaceutkinja savjetovala) i jednostavno sam odmarala i preležala to. Nema drugog rješenja. Bilo je teško jer svaki put kad bi kašljala ili kihala bi me probolo u trbuhu, baš sam se bojala za bebicu. Natakala sam se s limunom i vodom i prošlo je. :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji