Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    29. Ožujak 2017. 17:48

Ma i ustajem samo do wc i to je to...kad dode muz kuci onda cu se usudit malo vise prošetati..ako se ponovno jave bolovi ici cu na hitnu

treca_sreca
    29. Ožujak 2017. 20:17

Uff čuvajte se cure, nije svaka te sreće da skače i leta u trudnoći ko da nije trudna. Treba prikočiti kad tijelo krene slati signale..
    Ja sam sva usporena ko kakva baba, ne radim ništa što ne moram i čuvam se maksimalno....vjerojatno se ljudi iz okoline u sebi čude i osuđuju ali tko ih šiša....ja sam odgovorna za ovu bebu u meni.
    Idem ujutro na kg/RH/imunizacijske pa ću večeras ranije u krevet jer inače tko će se ujutro dignuuut

žena-majka-carica:)

violeta1
    29. Ožujak 2017. 21:24

Senoritakova, nazovi za svaki slucaj ujutro doktora. Tako sam ja kad me 2 dana bolilo i odmah sam isla na pregled. 
    Treca_sreca, briga nas ko ce sta reci bitno da mi stanemo sa svime i legnemo ipak mi smo te koje paze na nase bebice. 
    Jedva cekam iduci tjedan i pregled samo da vidim da je beba dobro.

• M@lena
    30. Ožujak 2017. 08:08

Tea2803

M@lena

Bas mi je smijesna ova beba preko cijelog ekrana 😂
    4D uzv- u prosloj T me moja doktorica odgovorila od te ideje. Navodno je radila u privatnoj klinici na tome i kaze da je to "cisti photoshop i cisto bacanje novaca".
    Iskreno, nemam neko svoje misljenje o tome… kad pomislim da bih mogla otici na to, sjetim se toga pa me prodje zelja…

Nekima mozda je meni nije bila.. Meni je bilo prekrasno gledati te prste te oci brojali smo da li je sve tu .. Vidis i kosicu ako je beba ima neznam ali to je tako prekrasan osjecaj i nimalo mi nije zao ni lipe koje sam dala za … A takoder znate imate preko ponude dana crnog jajeta i slicno u pola cijene 4D

Ma da, sigurna sam da je to poseban osjecaj. Ja budem danima pod dojmom nakon pregleda obicnim uzv-om, sto bi tek bilo da i kosicu vidim 😊. 

barbs
    30. Ožujak 2017. 09:29

Senoritakova

Ma i ustajem samo do wc i to je to…kad dode muz kuci onda cu se usudit malo vise prošetati..ako se ponovno jave bolovi ici cu na hitnu

Odmaraj, ali odi i ginekologu :) 

barbs
    30. Ožujak 2017. 09:30

Jutrooo, mame 
    Ja sam se probudila sva ošamućena. Izgleda da i mene neka prehlada hvata, a danima osjećam da će me nešto uhvatiti. 

mc_mouse
    30. Ožujak 2017. 09:50

Jutro :)
    Ja se osjećam tako bezveze. Nešto me i dolje bolucka. Danas je pregled u 13h, skroz sam nervozna :( 

Aurora1611
    30. Ožujak 2017. 10:41

Pozz, evo da vam se pridružim, termin je 06.09., još uvijek nažalost mučnine i umor, još dva tjedna pa ću i spol saznati što naravno jedva čekam :D 

barbs
    30. Ožujak 2017. 10:57

Mc_mouse, sretno :D Samo bez brige  Mada znam da ti nije svejedno jer sve smo mi sretne i nervozne istovremeno kad moramo na pregled!
    Dobro došla, Aurora 

Suncokretica
    30. Ožujak 2017. 11:19

Belle84

Imamo na isti dan termin :-) hehe
    što se tiče kihanja i kašljanja ja sam prije 2 tjedna nekih 5 dana nenormalno kašljala i kihala i grlo me bolilo. Isto nisam imala temperaturu. U ljekarni sam dobila Propolis za grlo i Aquamaris za nos (tako mi je farmaceutkinja savjetovala) i jednostavno sam odmarala i preležala to. Nema drugog rješenja. Bilo je teško jer svaki put kad bi kašljala ili kihala bi me probolo u trbuhu, baš sam se bojala za bebicu. Natakala sam se s limunom i vodom i prošlo je. :-)

Hvala na savjetu! Evo špricam nos sa aqua marisom i pijem puno čaja s medom. Ide na bolje, jučer sam jako puno kihala, danas samo nos curi. Proći će...
    Imamo isti termin al mi veli doktorica da je beba tjedan manja pa je moguće da će biti i iza tog datuma.

Ja sam jučer malo prokrvarila, užasna panika me uhvatila i otišla sam na hitnu u Petrovu da smirim savjest . Sve je ok s bebicom, kuca i raste al sam se baš uspaničila , sigurno mi je od tog jakog kihanja, a išla sam i u šetnjicu. Dalje strogo mirovanje i utrogestan. Danas je stalo krvarenje i nadam se da ga više neće biti 

Čula sam da dosta žena ima krvarenje u toj ranoj trudnoći i da je bilo sve ok, ali meni je ovo bio šok. Samo nek sve dalje bude ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.