Mame dali vas za bolit stomak? Mene u zadnjih sat vremena boli s desne strane, cak i kad se pipam dok lezim osjetim malo.
mene je umora držao cijelo prvo tromjesečje. Iako, sad ne idem na posao pa me to ne umara nego "samo" dvoje klinaca + kućanski poslovi. A da radim, ne znam (i ne želim zamišljat) kako bi mi bilo….ajd kad imaš da ti netko kuha i čuva klince po cijeli dan…ali doć u pet doma bez skuhanog bez išta, a djeca i kuća traže svoje….u ovom stanju - hvala ali ne bih.
3D (4D) uzv - meni je to must, jedino kontam da ne ide na te peglede tko je baš utijesno s lovom pa mu je i 300-400kn puno dat. Inače ne znam tko bi se tog odrekao u trudnoći. Ja bila u obje i jedva čekam sad, oko 18tj ću ići
Tea - kako si samo uspjela da je ona beba smajl preko cijele strane
Ja sam bila u 22tt rekao mi je da dodem u sljedecoj trudnoci u 25tt da ce se najbolje vidjeti tada
Hahahah moras obrisati sliku bebe i opet ju staviti
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bas mi je smijesna ova beba preko cijelog ekrana 😂
4D uzv- u prosloj T me moja doktorica odgovorila od te ideje. Navodno je radila u privatnoj klinici na tome i kaze da je to "cisti photoshop i cisto bacanje novaca".
Iskreno, nemam neko svoje misljenje o tome… kad pomislim da bih mogla otici na to, sjetim se toga pa me prodje zelja…
Nekima mozda je meni nije bila.. Meni je bilo prekrasno gledati te prste te oci brojali smo da li je sve tu .. Vidis i kosicu ako je beba ima neznam ali to je tako prekrasan osjecaj i nimalo mi nije zao ni lipe koje sam dala za ... A takoder znate imate preko ponude dana crnog jajeta i slicno u pola cijene 4D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Awwww to moja curka viri prek cijelog ekranainace super ideja,kak budemo saznavali spol dodati kraj termina
Tvoja curka nas je bas nasmijala danas
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mame dali vas za bolit stomak? Mene u zadnjih sat vremena boli s desne strane, cak i kad se pipam dok lezim osjetim malo.
Mene ne a u kojem dijelu di je zeludac ili rebra ili?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
NASI TERMINI
babylove28–09.09.-
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
Senoritakova–05.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–03.11.
Bruncili–09.11.
mc_mouse–11.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.11
Maca1510–22.11
NASI PREGLEDI
mc_mouse–30.03.
anna_bella–30.03.
Violeta–06.04.
Maca1510–06.04
Mystique–07.04.
Senoritakova–07.04.
i_me–10.04.
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
wanttobemom–13.04.
Giovi–14.04.
M@lena–20.04.
Kiki–25.04.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
mene boli sa desne strane danas...
presjeklo me danas desno dalje da sam se izderala. trajalo je par sek pa stalo. ali majko mila koja bol!!
sad me tu i tamo malo strecne al nista strasno.
al danas mi nije dan nikako.. imam osjecaj da cu biti bolesna... onak u kostima..fuj
Tea kod kuka s desne strane, tako gdje je desni jajnik. Tak dio.
I_me, i meni je danas neki dan bezveze, niti sam raspolozena nit mi se nesto da. Cak sam malo i pod stresom pa mozda i od toga ta bol.
Violeta, mene danas isto boli stomak, na lijevoj i desnoj strani, mislim da sam se mozda nahladila pa jajnici bole...lezim cijeli dan jer me strah bas pogotovo zbog spontanog koji sam imala...malo je sad popustilo ali strah me ustati da nece krenuti opet..
Violeta, mene danas isto boli stomak, na lijevoj i desnoj strani, mislim da sam se mozda nahladila pa jajnici bole…lezim cijeli dan jer me strah bas pogotovo zbog spontanog koji sam imala…malo je sad popustilo ali strah me ustati da nece krenuti opet..
Tako je mene bolilo u 6tt i nahladila sam se bila. A ovo sad je nekako drugacije. Sad je popustilo, malo se osjeti jos.
Samo miruj i odmaraj dok ne prode, obavezno i toplome i da bude ugodno. Probaj polako ustat 2 -3 koraka i opet lezi. Ali polako ustani s velikim oprezom.
Sortiraj odgovore
Najstariji