Jutrooo!! Evo nam i 🌞
Ja dosla da vidim jel koja rodila a ono zatisje opet....ajmo neku Martinu/Martina docekati! Di ces bolje tatama da slave nego danas?? 😁
Sunny da ja bi sacekala najbolje. Zato ja i odbrojavam sitno do pregleda hihi. Ali mozes raditi staticne vjezbe - pa zategni guzu pa opusti i sl, fino na setnje duz da se organizam pripremi za vjezbice i sl...
I moja buba proizvodi zvukove i to pogotovo pred jutro. Pitala sam i patronaznu kazd vjerojatno opet probavica. Eto i sad je papala, drijema i stenje sirota....
Frabe opet zeludac?
Luckyme ako dobiva na tezini papa dovoljno. Pitaj najbolje patronaznu - jel ti dolazi jos? Ili nazovi Rodin sos telefon? One su striktno u vezi dojenja savjetnice ne grceka pa imaj na umu.
Danas cemo mi opet setnjicu. Idemo sve duze i duze i nekako mi se cini da cemo cijelu zimu biti aktivne.
Ja sling imam ali cemo si uzeti i maramu.
Luckyme ja sam pila do sada nekoliko puta kavu i nisam primijetila da to izaziva grceve ili ista slicno.
Mi smo imali relativno ok noc. budenje u 12, papanje ali problemi s eutanjem pa je tek u 1 i po zaspala. onda oko 4 papanje i kratko oko 5 i po i jos malo spavanja od 6 do 7. s obzirom na prijasnje noci ova je ok prosla. pocela sam piti Rooibos caj. vidit cemo oce li to ista pomoci. pijem ujutro i navecer po salicu. kako vi?
Mi idemo kod bake na rucak i u setnjicu da iskoristimo sunce. popodne ce kisa.
JaZmajac,patronazna ce nam doci za 10tak dana,a zadnje se je vagao prosli cet,tako da ne znam da li od tada dobiva na tezini...
Wow kako tako kasno patronazna? Ali vidis ga jel raste? Moja doslovce ko gljivica i evo pocela sam prvu robicu spremati vec sto joj mala 😍
I da ja pijem kavu cijelo vrijeme. Po salicu bijele na dan, isto sam u trudnoci i mislim da to nije problem. Kazu jedino ako se puno kave pije da beba moze imati nesanicu. A sad koje su to kolicine....ne striktno kave nego kofeina u bilo kojem obliku
Da sad je sunca nestalo 😖 nadam se da ce izici jos prije kise
Pogledala prognozu kod mene kisa uskoro kme
Diddy di ste nam vas troje? Javite seeee!
Luckyme, i moja cura je u fazi grceva manje jela, pa ogladni pa na cicku, pa pocnu grcevi pa prestane jesti... i tako ukrug. I onda opet zacori.. i isto sam imala filing da ne klopa dosta. Mi smo kupili vagu jer sam je morala (i jos moram) vagati jednom tjedno - jer je ranije rođena i dosta tezine je izgubila u rodilistu.. i- iako je imala grceve i manje klopala- svaki tj je dobivala između 150 i 200g.. i meni rekla patronazna da je ne budim.. unatoc grcevima da se oni probude kad ogladne..
a kavu pijem jos od rodilista 😂😂 svako jutro tursku, ne vidim da joj ona smeta jer sam je na par dana izbacila pa je svejedno imala grcice.. jedino ne pijem popodne jer mi onda tesko zaspe..
Moja je odspavala nocas od 23-6 :-D cicka, pa odspavala do 9. I sad opet spava. Valjda joj je takav dan!
Jucer je bila supeer u gostima, samo se smijala i gugutala.. vec sam prije skuzila da joj pase po vani biti i ici u goste.. onda je ne prepoznajem. A doma je prava operna pjevacica i moja drama queen 😂😂
Jutro 😊😊
Evo moja misica spava, pa stignem citat sta ste pisale. Mi smo sinoc uspjeli pogledati film zajedno, a da nas ne prekida nasa cura s plakanjem. Zaspala je sinoc u 12h, spavala je do 4 papala je i opet spavanje do pola 9h. 😊
Ja pijem tursku kavu bez mlijeka inace. Pila sam ju cijelu trudnocu i pijem ju i sada. Ujutro si skuham veliku salicu i to mi je dovoljno za cijeli dan. 😊
Frabe draga, sto god da re muci nadam se ds bu ubrzo bolje. 😙
Maya kad je pocela duze spavati? Odn od kad ne moraju jesti svaka 3h bas? Pogotovo po noci
Moju i sad nadima. Evo bacala se i prdi jadnica
Sortiraj odgovore
Najstariji