Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    11. Studeni 2016. 11:39

Jutro/dan..

Mi smo uspjeli pokisnut kad smo isli do mesnice i natrag (10tak min), naglo se pokvarilo vrijeme..trcanje s kolicima 😆

Ja isto kao sanjac popijem svako jutro tursku kavu, a nekad i popodne ak si bas gustam ali vecinom samo ujutro, i isto mi kao sanjac spava cijelu noc..evo ovu noc smo ga stavili sat ranije, u 22h je zaspao, u 4h pojeo na 10min i spavao do 8h.. inace je sve isto ali pomaknuto za 1h. Tako da mislim da im salica kave ne smeta. Bar mojem ne koji ju je i u busi pio svaki dan 😊

Maya haha to sam i ja primjetila da je bolji kad imamo goste ili smo u gostima nego dok smo sami 😂

Hoce neka bebica na Martinje? Ajde, nije los datum za slavit rođendane 😆

• Maya20
    11. Studeni 2016. 11:39

JaZmajac, preko dana je jos uvijek na svaka 3 sata jer nije neka dnevna spavalica.. bas sam pitala pedijatricu kad ce se to prebaciti na bar svaka 4, pa mi je rekla da to ovisi o djetetu :-)
    Ali zato zadnja 2 tjedna spava cijelu noc, oko 7,8 sati u komadu, bez buđenja za klopu.. obzirom da je u 11 dana dobila 450g, rekla dokt da je ne budim, da je ostavim da spava. Divota. Preko dana je jako zahtjevna, al se stvarno naspavamo preko noci. Bojala sam se da ce se to poremetiti sad radi ovog skoka sa 3 mj i radi cjepljenja, ali nije.. valjda ce potrajati do zubica 😂😂

ivek2207
    11. Studeni 2016. 12:04

Jutro,pozdrav svima,ja se veselim sutrašnjoj šetnji na jarun a čitam sad da bi mogao snijeg biti. Veselim se i njemu ali sam htjela malo u šetnju pravu s malim.

I mi ovih dana prelazimo u veću robicu. Moj mali je tanki a dugački tako da mu je sve već prekratko.
    Počeo je dobivati i baby salo po nogicama i oko guze, sav se zbuckal, sad je prava beba.

Hvala na info za čajeve, meni su tako u rodilištu pričali a ja si stalno mislim da mu koju kap vodice dam za žeđ, ali dobije sve valjda kroz mlijeko.

Hoće li koja bebica van danas, lijep je datum.😊

Crna191
    11. Studeni 2016. 12:09

Dan mamice i bebice..i preostale trudnice..
    Mi smo čekali patronažnu radi vaganja zbog početnog manjka težine pa nismo otisli van šetat..prasac je dobio u tjedan dana 300gr..bas se kuži kak se buca..a zadnja 2 dana je na sisi svakih 45min..sat i pol najvise izdrži..malo mi je rano za skok sa 6.tjedana a on stalno trpa rukice u usta i place ako ne dam cikati..ni Duda ne pali..vec me sve bradavice bole..

• luckyme
    11. Studeni 2016. 12:19

JaZmajac,patronazna je dolazila prvih par dana i onda dode sa mjesec dana starosti, a buduci da je to subota, znaci za nekih desetak dana. a gle,raste, vec sam makivala neku robicu,ali ovako jaki grcevi i da manje jede je unazad 2 dana pa je tu tesko procijeniti...
    Bas ga jadnoga jako muce, place,vristi...a kad se sjetim da to traje do 3 mjeseca...prestrasno...da bar to zeljezo + c vitamin ne mora piti, to mu sigurno tesko sjeda...

Jado
    11. Studeni 2016. 13:07

Crna meni je patronazna rekla da su ti "termini" za skokove okvirni samo. Ne mora nuzno biti 3-6-9....
    Lucky zasto mora piti zeljezo ono? Radi gubitka tezine? Grceka?

ivek2207
    11. Studeni 2016. 13:42

Sad sam baš sretna, spava od 12 u kindaču,u kojem nikad ne spava,i uspjela sam konačno nakon tjedan dana stavit juhu kuhati,veeliki lonac, i stavila dinstati junetinu za pašticadu. Konačno ćemo nakon neznam koliko danas imati pošteni ručak, spava bez prekida od 9 ujutro,jedino sam u 12 mu ciku dala i dalje spava,tako da sam uspjela dosta toga po kući odraditi.

Meni je patronažna bila jedno 8 puta, ovaj tjedan prestala dolazit, moram joj se javiti kad obavimo idući tjedan pregled kod pedijatra i onda će doći kad mali bude imao 6 tjedana zadnji put.
    Ovdje kod mene u kvartu ona vodi u vrtiću grupu za potporu za dojenje i mame se srijedom skupljaju sa bebicama i druže se.
    Premišljam se nešto dal da idem jednom tjedno pa da vidim kaj se tamo radi.
    Jel ide možda tko na slično nešto ili je čuo kako to funkcionira ako ima toga kod vas?

Jado
    11. Studeni 2016. 13:56

Moja je danas pak cijeli dan budna i na meni nista ne mogu. Imam rucak od 30 min koji ne stignem sloziti uopce.
    Sjedim s njom i surfam tako da sam vidjela da danas HM ima 11% popust na sve i free delivery.
    Mislim da cu joj uzeti 62 bodice i pidjamice da imamo....mozda i neku majicicu

koala988
    11. Studeni 2016. 13:58

Mame, kada vi stavljate bebice na spavanje? Moja jede oko 7 i po i onda zaspe 8 i po najkasnije 9 sati. Pa prvo budenje bude u ponoc. a ostalo ovisi o probavi, grcicima i slicno.

• Maya20
    11. Studeni 2016. 14:04

Crna, i moja je inaj skok sa 6 tjedana odradila sa 5, a vec 4 dana odrađuje ovaj tromjesecni, iako jos nema 3 mj.. tako da je lako moguce da je i tvoj malo uranio :-)

Jooj, meni se upalila desna cica :-( boli ko vrag i ovak i kad cicka. Sad spava (ne znam kaj joj je danas, samo spava), pa stavljam obloge i masiram. Od kad sam rodila imam problema sa tom desnom, a lijevu ni ne osjetim i curi iz nje ko iz pipe.. 

Nikako da vas pitam dal se vasima rade naslage od mlijeka u ustima? Ja sam se zabrinula da nije mozda soor, pedijatrica ju 2 x pregledala i kaze da nije.. nemam pojma s cime da joj to pocisitm? Il ce to sam otici? 

Ivek, tu nema takvih grupa, al vidjela sam da ima u DZ u maksicu pa i ja mislim svratiti kad se preselimo.. ako nista drugo- zbog druzenja i izmjene iskustava. Al ako bude to neko bas "roda" druzenje- mislim da bum pobjegla 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.