Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    07. Studeni 2016. 23:05

Neznalice ma kakva ljutnja,meni to super kako spontano ispadnu nadimci jos ludji! 😉

Ja cilo vrime mislin sta me Croatina "zvala" a stvarno se ne kuzin sta je i kako omogucit komunikaciju na pp?!Ovo mi je prvi susret s forumom i dobro da znan iti poslat poruku!🙈
    A ona se vise nije oglasavala.. 😯

Neznalica
    07. Studeni 2016. 23:08

Drage volje bi ti pomogla ali nemam ni sama pojma kako do tih tzv. privatnih poruka - pp. Jel ima toga negdje kad odeš na svoj profil?

Neznalica
    07. Studeni 2016. 23:14

Fraba, sad sam tebi pokušala poslati poruku, da vidimo kako to funkcionira pa da se čuješ sa Crocandy.. Otišla sam u lijevi gornji kut (tamo za prijavu/odjavu) i stisla mišem ona dva čovječuljka (siluete) i onda mi se otvorio novi prozor i na njemu sam pronašla "pronađi prijatelja putem maila"... pa me zanima jesi što dobila..

Sunnyday
    08. Studeni 2016. 00:05

Frabe i neznalica stvarno vas je zanimljivo citati  Neznalice treba se ona cuti sa Croatinom a ne sa crocandy 
    Frabe posalji zahtjev za prijateljstvo croatini ili prihvati ako je ona tebi poslala, pa onda idi na onu kovertu gore u desnom cosku i tamo odaberes "nova poruka"

• luckyme
    08. Studeni 2016. 00:34

Minnie,super da si se javila i da ste dobro. Nasi bebolini su jednako stari,ali evo ja jos skok nisam primijetila... svaka cast na optimizmu 
    Tatajanazg,a vidis,mi pijemo u sirupu,nisu kapi...e sad zasto inace bljucka i danas povratio...vidjet cu sutra...

Frabe
    08. Studeni 2016. 01:13

Sunny valjda san uspila po tvojim uputama,hvala! 😘
    Sveznalice hvala i tebi na trudu! 😘

Sad se vracam spavat.. 😪

Tina220210
    08. Studeni 2016. 01:30

Boook cure... ajme dok sam vas pročitala... čestitam novim mamama☺☺☺☺
    Babymum, hubica i crocandy😙😙😙 nadam se da ste već doma i uživate... 
    Ja zadnjih dana pokušavan nedoknaditi sve mjesece ležanja, čistila sam, pospremala, pripremala stvari za bebu.... po cijele dane... danas sam preeeeestrašno naotečena😕😠
    Nakon mjesec dana u bolnici i nekoliko mjeseci ležanja zbog straha od prijevremenog poroda danas sam samo prst otvorena...😠 na kraju ću i prenijeti.... uglavnom trudim se zabaviti spremanjem stana da mi vrijeme brže prođe...
    Sretno ivcy na pregledu sutra🙋

koala988
    08. Studeni 2016. 02:50

Luckyme i tatjana zasto dajete bebama zeljezo?! Jesu vam to napisali na otpusnom ili? Zeljezo jako tesko pada odraslima na zeudac pa pretpostavljam da ni bebama nije lako.
    Minnie meni se cini da je i nama ovaj skok oko 6.tjedna trajao 4-5 dana. 
    Trudnice jos malo i svi cemo bit na broju 😃

• luckyme
    08. Studeni 2016. 05:48

Tatjana,jel dajes i c vitamin uz zeljezo?
    Koala,da,u otpusnom pise da moramo pa je pedijatrica i prepisala zajedno s c vitaminom... i ja ga moram piti jer mi fali...

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 06:40

Jutro! 
    Neznalice, mene ti prepone bole da ja jedva noge pomicem, a kad legnem na onaj krevet za ctg i zavrsim s njim, doslovno koda cu se raspasti imam osjecaj. Odem na wc piskit i jesam se ustala opet mi se piski naravno nista ne ide vec je pritisak! 
    Tina hvala! Javim sve danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.