Tala biljna ljekarna bi ih trebala imati
Ali citam na netu daju se svakih 15 min sa pocetkom bolova pa dok se ne smire grceki?
I ja cu probati sa prirodnima radije. I cula sam za zacepljen nosek da navodno pomaze sljezov korijen. Isto prirodno sve
Ej vi..
Citan da vjezbate? Bice u vas nema juzine? 🙈 Ja san danima ujutro ka tempirana bomba jer mi uvik fali bar jos malo spavanja kad je vanka bljutavo.Glavu san "lekadoliziraka" jer san i zaspala i probudila se a ona boli uz uhozujanitis i nosoudaritis.Mislin da su moji sinusi otvorili sezonu al nazalost vole udarat duet s usima i onda je iman poriv udarat nasumicno po zidovima glavom.
Ivcy eto nek krene danas pa da ste u petak kuci umisto na hospitalizaciji! 😆
Sta ste jos pisale? Aha nuzda!Jucer po bokunic,ko da pocne pa mu se ne da nastavit al jutros zorom je ima poveci istovar i posli nastavak.Mislin da on stvarno ima ritam da je cilo jutro budan i onda zaspe do ujutro,uz kratka budjenja za jest i minjat se.
I sve vise voli da mu se prica i promatra.Voli i muziku,a meni to super izgovor za kreveljit se svojim milozvucnim glasicem.Doduse ne pustan mu djecje pjesmice al Creedence,Urbana i tako to dite bas voli (rece ona tjeseci se da malisan vec ima dobar glazbeni ukus).
Zmajac meni isto nije to jasno, a još mi je manje jasno zašto ponekad i kad se pokaka još plače, a znam da nije gladan jer npr jedemo upravo tada, valjda se ne može umiriti.
Sunny probaj izbacit maramice 3-4 dana pa vidi. Kažem, nama smetaju pa ga ja s njima jedino brišem kad nismo kući. Nadam se da će s vremenom to proći jer imam zaliha doma hrpu koje sam kupila još dok je bio u trbuhu kad bi na neku akciju naletila.
Crna koliko dugo već čekaš da se jave sa Šalate? Ja sam u petak poslala uputnicu pa da znam što očekivati. Nisam u Klaićevu ni slala jer mi je pedijatrica rekla da probam Šalatu, pa sad ni sama ne znam jel da šaljem i u Klaićevu. Jel se uopće smije naručiti na dva mjesta?
Koala ista stvar, evo od 12.30 do sad sam ga nosala i jeo je i napokon zaspao. Danas mi jako malo jede, svega 50-60 ml pojede i stalno se grči.
Babymum čestitam na maloj (velikoj) princezi!
Mi povijali široko otkad je otpao pupak, pedijatrica je rekla da su dobri kukovi na opip (pr izlasku iz bolnice bili tvrđi malo) ali da ostavimo široko samo noću do ultrazvuka. I vježbamo svakodnevno i to tako da mu skvrčene noge guramo prema trbuhu i onda ih se kružno raširi u kuku. Nekoliko ponavljanja par puta dnevno, koji put baš ne da pa se ni ne može.
Koji propust!!!!! 😤
Sanjac zivila ti nama jos cca. 70 i jos ih troje rodila bar! Eto,od srca iskreno i posteno! 🎉🎊🎁🎂🎈🎶🎸🎷😆
Frabe, hvala na lijepim zeljama!! Tko ce to izgurat van, ajmeee.. bas me strah! Jao
Ivcy za mi je da ti moran rec al ipak ces je ti morat izgurat a onaj ko je ugura ti moze eventualno bit bodritelj al ne moze gurat umisto tebe.. 😂
Dan svima! Ma nismo nikada kapi davali svakih 15 min, nego max 3-4 x dnevno. Najcesce prva doza ujutro nakon istenjane noci, druga popodne i treca prije spavanja.. sad smo na najmanjoj dozi, samo prije spavanja i to samo ako je taj dan muci kakica.. nas su stvarno spasile kapi i super je jer djeluju odmah i najcesce je nakon njih uspjela zaspati...
oh, da, i ona je nekih 2 tj stenjala u snu.. od 2 do 6 ujutro.. al i to je proslo, hvala Bogu.. zelim vam svima da sto prije prođu ti grcevi, mi smo se bas napatili i nije bilo goreg od gledanja kako se muci a ne mogu joj pomoci... jedino mogu savjetovat maramu- ona je samo u njoj htjela spavati dok ju je grcilo...
Sto se tice vjezbanja, pocela sam nakon prvog pregleda.. sad vjezbam doma sa Lori; ona mi je uteg.. pa radimo cucnjeve, iskorake, vjezbe za ruke..
upisala sam se od slijed mjeseca i teretanu - preko puta novog stana je, pa ce muz preuzeti malu na 2h dok se ja malo iznojim :-)
A pocetkom godine cemo na plivanje, nasla sam super program za bebe od 4 mj.. iako jos uvije mrzi kupanje, al nadam se da ce je do tad proci 😂
A za pregled kukova nas je pedijatrica narucila na prvom pregledu, u Klaicevu.. dobile smo uputnicu i termin sad mislim 19.11, moram provjeriti.. tako da ne znam kako to narucivanje funkcionira.
Nas sutra cdka cijepljenje i nadam se da bu ok proslo :-)
Frabe, kako si me sad nasmijala😂😂😂 da taj tko je gurao nece ni blizu. Hehe
Neznalice, danas mi ctg ocitavao trudove koji su isli na 70, tu i tamo preko 70. Ja sam osjetila zatezanje trbuha i odjednom vrucinu, medjutim ti trudovi su tako nepravilni. A bebina tezina je odlicna, presladak je, napucio usnice male one. Ajmee da mi gledat taj ekran danas, cijeli dan bi valjda mogla! Hehe
Eh, da.. sto se tice cajeva, ja pijem hippov (komorac, kim i anis), a njoj kuham od nespricanih listova kamilica u koji dodam par zrnaca kima. Rekla mi je pedijatrica da je to ok, da slobodno pije.. al ona popije par zlicica dnevno, ne zeli vise... tako da ga popije samo sa vitaminom d na zlicici i poslije ako zeli malo zaliti ih ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji