Dobar dan zenske!
Nikako da se javim jer smo imali skok u razvoju, ali sam vas cijelo vrijeme citala!
Zaboravili smo ja i moj bucko sta je to san. Samo smo na cicki i papamo po cijele dane i noci. Od jucer smo sami bez sveki i moje mame, bez pomoci, ali MM odrzava kucu savrseno. O nicemu ne moram misliti. Sva sreca da ga takvog imam. Jos mi stigne i udijeliti kompliment iako se osjecam ko sazvakana krava, tako da se stalno pitam sa cime sam ja to njega zasluzila
Dony, Watermelon, Diddy, Crocandy, Hubica i Babymum cestitke na vasim smotuljcima!
Neke od vas su pitale za intimu? Prvih par dana me bolilo od epiziotimije pa mi nije padalo na pamet, a sad iskreno, jedva cekam.
Sto se tice drugog djeteta, iako sam prvi dan vikala da nikad vise necu roditi, brzo sam zaboravila na tu bol i zbilja zelim da moj bucko ne odrasta sam i da ima bracu ili seku. Zasad ne mislim zuriti. Tek se snalazim u ovoj novoj ulozi. Ali ako sve bude kako treba i ako MM bude razmisljao kao i ja, voljela bi da nam unutar par godina dode i druga bebica.
Croatina, jako mi je zao zbog situacije u kojoj se nalazis. Bitno je ostati pozitivna i zelim ti da se sto prije vratis svome bebacu doma zdrava. Mislima sam uz tebe
Crna191, nas dvije smo u istim problemima. Ni mi nismo krevetic u rodilistu koristili jer nije htio od prve sekunde bez mene biti. A cak i sada je odlazak na wc za mene pravi luksuz. Ako ga stavim u krevetic na spavanje, mali lopov me odmah prokuzi i probudi se, a pored mene moze spavati bez problema. Nisam jos prokuzila kako taj problem rijesiti. Pokusala sam ga pustiti da place, ali on ne staje i dode do toga da vise ne moze doci do zraka koliko vristi pa odustanem jer me frka da disat ne moze.
Pale jako mi je drago da si imala vremena javiti nam se i da ste ti i Niko dobro!
Angel2709, te posudice za radijator imas garant u Pevecu i slicnim ducanima.
Tala, meni je krvarenje prestalo jako brzo, negdje oko cca desetog dana nakon poroda je vec bio smeckasti.
Steznik ne nosim niti sam ga kupovala jer mi se vec sad trbuh skoro pa vratio u pocetnu fazu. Uopce ne izgledam kao da sam rodila. Jos me samo malo natecenost drzi, to ce valjda s vremenom samo od sebe otici.
Za kupanje je nasa patronazna pak nama rekla da se to radi izmedu dva podoja zbog bljuckanja. Eto, svaka svoju teoriju ima kao i kod ostalih stvari... Mislim da cu s vremenom raditi onako kako Damianu bude najvise odgovaralo... Tako sam bila savjetovana da presvlacenje obavljam prije podoja, pa je to brzo palo u vodu jer on se voli pokakati bas kad cicka
Minne25, eto i tebe..lijepo za čuti da bebač napreduje i da je MM super. :)
Ivcy,jesi ti išta otvorena i koji si tt?
Fraba, je ovo Hrvatska, al nek se zna red... trudnice imaju prednost, a Ivcy je više trudna od mene..haha
Minnie pa nek si nam se javila!!! ☺☺☺
Sveznalice kad nisan FraPe onda san FrabA!? 😂😛
Super je kako si obzirna pa postujes red! 👏👏👏
Neznalice ja sam ti dns 39+4 trudna, rekli su mi da sam za 3prsta tijesno otvorena, a 2lako, hehe tako pise u nalazu. Koliko si ti trudna?
Frabe od kad imam prste 5x veće dobro da ista i pogodim. Nemoj se ljutiti, nije namjerno. Kad dodirnem nešto (u ovom slučaju tastaturu) kao da su tipke noževi i svaki put piknem na vrh noža. Sad je već bolno, ne samo što mi je nespretno.Noge mi isto sad na otiću ali ovo s prstima...Cijela ruka mi je naotečena,
Ivcy, "3 prsta tijesno, 2 lako"..koja je to mjera. Slobodno reci drago da organizira feštu za vikend, do vikenda ćeš roditi definitivno. Ja sam dana 38+2 tako sam vidjela danas na nalazu. A koliki je bebač?
Ti isto ideš roditi na sv.duh?
Zadnji put su mi radili uzv 18.10.i tad je imao 3310g, sad ne znam, sutra cu pitat dali mi mogu napravit uzv da vide tezinu. Isto me zanima!
Ja cu rodit u karlovcu, a ta mjera ni ja ne znam hehe uglavnom izmedju sam negdje ako sam ja dobro skuzila😂😂😂
Luckyme ja svom dajem zeljezo u kapima. ja stavim u hranu jer smo mi na ad.pa nisam primjetila nikkakve promijene. slabo bljucka.
Ivcy, pa jesi pokretna, tj. koliko te pritišće dolje kad si toliko otvorena. Ja sam mislila da nisam ništa, jel tak je bilo prije tjedan dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji