Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    07. Studeni 2016. 18:34

Frabe, nece moj maleni van. Njemu se ocito svidja unutra! 😊

Sunnyday
    07. Studeni 2016. 19:26

Babymum cestitam.
    koala pa moguce da je skok, ne znam koliko cesto oni imaju te skokove u razvoju?

koala988
    07. Studeni 2016. 19:54

Sunnyday kazu da su skokovi oko 3.tjedna, 6.tjedna, 3 mjeseca, 6.mjeseca i godine dana.
    Mi se po noci ne presvlacimo osim ako ne cujem da se ukakala. po eanu nakon kakanja ili svako dva-tri sata.

Jado
    07. Studeni 2016. 20:00

Uf mi imamo frkicu zadnjih sat vremena. Opet probava ju muci
    Evo sad kakala i podrignula i bljucnula po mami. Ajme koliko je vristala suze su mi krenule. A na ciku forsira ici pa se gusi mlijekom maltene. Uzas 😢😢😢
    Bas je tesko sto joj ne mogu olaksati nikako

• Maya20
    07. Studeni 2016. 20:24

Joj, razumijem vas u potpunosti.. ti problemi sa probavom su prestrasni... moja je imala grceve do prije tjedan dana- znaci, borili smo se cca 2 mjeseca sa njima.. iscrpili i nju i mene... ali prođu..
    Nas su stvarno spasile te kapi, a mozda se tako poklopilo- mozda bi se i prirodno smirilo...
    Nakon smanjenja grceva- desavalo se da je plakala i vristala 10ak min dok se nije uspjela pokakati.. uh, to je stvarno tesko za gledati i izdrzat.. sad je zna malo muciti kakanje, ali stvarno neusporedivo sa time kako je bilo.. pomagalo jedino skakutanje na pilates lopti.. i nosenje u marami (i dan danas je ponekad samo to umiri)...

A skokovi u razvoju.. nama je onaj sa 6 tjedana bio prestrasan.. 4 dans se nije skidala sa cice, ukljucujuci cijelu noc...
    sad se blizimo 3em mj i vidim istu nervozu i trazenje cicke- tak da mislim da nas ni ovaj nece zaobici...

Tako da- samo puuunoo strpljenja, keksi i voda u blizini, nkj dobrog na tv-u i proci ce i to :-)

croatina
    07. Studeni 2016. 20:45

Frabe ja bi htjela s tobom razgovarati..možeš u pp? hitno je..očajna sam :(

• luckyme
    07. Studeni 2016. 20:46

Frabe,pa tako i moj otprilike, prijepodne trazi cesce jesti i onda popodne corne tri i pol sata,cetiri...
    JaZmajac,kad mog misa muci probava, onda mu je jedina utjeha sisa,i tako ju capa da vidim zvijezde...tako da sam mu pocela varku davati... 
    Znaci nitko od mama ne daje zeljezo? nema nitko iskustva sa bljuckanjem,povracanjem?

Neznalica
    07. Studeni 2016. 21:06

Frabe i Tala, nek se ide po redu (zato postoji popis haha). Ivcy je prije mene.
    Meni bi baš trebalo još 2 tjedna da završim po doma sto sam si zamislila.
    Ivcy ti sutra ides na kontrolu, mogla bi i ostati u bolnici i onda kao i većina mama ovdje u okrilju noći roditi svoje klupko sreće.

Ivcy1306
    07. Studeni 2016. 21:14

Neznalice, ja sam cvrsto odlucila kod kuce cekati pocetak poroda. Hehe p njihovom moje dijete je odavno rodjeno, a na indukciju ne zelim ako je sve u redu sa vodom i bebom. Osjetim stezanja i sad al nista ozbiljno.bar nek me otvara to ako vec nista drugo.

Frabe
    07. Studeni 2016. 21:19

Ma nema reda,pa zivimo u HrvaCkoj! 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.