Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2016. 12:06

E da, i mi stalno slušamo fen i usisavač ;) Muž je išao rano jutros za Split pa smo se zezali da će si u autu pustiti fen jer će mu biti čudno bez tog zvuka ;)
    I Roko spava uvijek dobro do nekih 2 u noći i od tada uglavnom loše. Pretpostavljam da je to zato jer oko 5 uvijek kaka pa se napinje do tada. Bilo bi super kada bi mu mogla pomaknuti ritam da odspava bolje noć, a ne kasno popodne, samo ne znam kako. 

Sunny čini mi se da je Vjeva predložila nešto bila.

08. Studeni 2016. 12:12

E da, Sunny jesi probala skroz maknuti maramice i čistiti guzu sa vodom i blazinicama?
    Ja čim probam s maramicama bilo kojim mu se zacrveni guza.

• luckyme
    08. Studeni 2016. 12:49

Sunnyday,nama se guza zacrvenila prosli tj,ja mislila pelenski osip,dosla patronazna,jos ga nije ni isla pogledati,kaze ona sigurno su gljivice...i kad je pogledala potvrdila je i rekla da kupimo plymicol i mazemo 2× na dan... drugi dan smo bili kod pedijatrice i rekla sam joj za to,ona je samo odmahnula rukom, da to nije nista strasno...nema toga puno,ali nisam ni primjetila da prolazi...

Drage mame,da li je nekoj pri izlasku iz bolnice preporuceno siroko povijanje? nama je,zato jer su kukici slabiji,labaviji...ima netko iskustva s oporavkom ili iz okoline?

Sunnyday
    08. Studeni 2016. 12:50

Sheena hvala,nisam nikad ni cula za te pelene ali danas moram kupiti neke da promjenim. Jao daaa,taj caj sam u trudnoci pila i citala na netu da je super za dojilje. Zovu ga "majčino čudo" i kazu da su bebe manje nervozne kad mame prije dojenja njega popiju.Dobro si me podsjetila.

Sunnyday
    08. Studeni 2016. 12:58

Angel nisam skroz izbacila maramice,ali ga cesce prebrisem gazicom. Mislis da je od njih?
    Luckyme kod nas nisu gljivice,isli smo kod pedijatrice i rekla je da uzmem mustelu ili sudokrem,reakcija na nesto je a sad dok ja pogodim na sta njemu se jos prosirilo... Mislim da sheena mora siroko povijati,ili tatjana-zg nisam sigurna.

Jado
    08. Studeni 2016. 13:04

Znate sta meni nije jasno? Kako se pokakaju x puta da ih nista ne muci i onda najednom ih uhvate te tegobe? Eto moja danas imala 2 kake bez problema. Mozda i sad ima a da ne znam.... i onda od popodneva krenu muke

Crna191
    08. Studeni 2016. 13:05

Babymum cestitam na curici..
    Sanjac tebi sretan ročkas zelim..🎉🎊🎁🍰ajme meni za 10 dana,a od malog smotuljka ja skroz zaboravila..
    Sheena ja stvarno vidim da je mirniji malo od kad čaj pijem..ima jos grčeve ali nisam ni očekivala da ce čudesnim čudom nestat..

mi kupili one kapi homeopatske..danas ga je bas grčilo i dala sam mu ih i za 5min se smirio..Maya hvala sto si me podsjetila..dobila sam i ranije preporuku za njih al sam skroz zaboravila..
    Sunny velika mogućnost je da ti je malcu od vlažnih maramica osip..ja sam svog par puta prebrisala sa vlažnom koju isperem u vodi ali svejedno je dobio osip..i to isto pampers vlažne..a imam ih 3paketa..

Ja ne znam sta je danas al mene malac stalno trazi jest..svakih sat i pol cicka obe..uopće nemogu uvest neki red spavanja i hranjenja mu..svaki dan je drugačije..
    I pitanje za mame iz ZG,jeste sve išle u Klaićevu na pregled kukova? Kaze mi pedijatrica između 6.-8.tjedna a mi dobili termin 19.12..sa salate mi se nikako ne javljaju..sad ne znam sta napraviti..

koala988
    08. Studeni 2016. 13:16

Angel strasno kako imamo isti ritam 😃 evo i ja je spustila tek u 12 i uapila je odspavati do 12.45. sad pokusavam opet uspavati na siki.
    Nama je crka jedan fen. šd trazimo isti haha
    Joj, moram kupiti taj caj, a nikako da stignem.
    Sheena koje vjezbe si pocela? ja sam mislila danas krenuti nesto lagano ako mi malecka dozvoli ali ne znam sta i kako.

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 13:46

Pozz curke. 
    Evo ja se vratila iz karlovca, bebac danas procjenjen na 3900g, termin je u cetvrtak, a u petak hospitalizacija. 
    Stanje dolje isto, plodna voda uredna, mlijecna i to je uglavnom to! 
    Kako ste vi?

tala
    08. Studeni 2016. 13:51

curke, te homeopatske kapi ima svaka apoteka?
    danas kupujem i caj... cvitu trbuscic budi iz sna...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.