Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    06. Studeni 2016. 20:46

Hubice cestitke na maloj Emi 💗
    Angel naravno da je i kod nas slicno. probudila se oko 5 i po jutros i zaspala tek popodne od 2 do 3 i to jedva i od 6 do 6 i po. popodne nam je bila puna kuca gostiju i sad je cila nervouna. uopce ne zeli sike od umora. evo sad je zaspala a brzo ce se probudit gladna. popila jedva 20ml na bocicu.

sanjac
    06. Studeni 2016. 20:58

Hubice cestitam ti, eto konacno si i ti docekala da ugledas svoj mali smotuljak 😊😊

Mi smo danas stigli u setnju prije kise i da ju pohvalim, ovo je prva setnja a da nije plakala. 😊

Meni je zadnjih par dana tako zima da nemrem doc k sebi. Ne traje cijeli dan, najcesce kad se ujutro probudim da bi ju nahranila i kad se vratim u krevet ja se tako tresem da mi ni dupli poplun i deka ne pomazu. Znala sam lec u kucnom ogrtacu i tada bi bilo malo bolje. Prek dana imam faze kad mi je uzasno vruce, i onda opet smrzavanje. Nisam bolesna da bi mogla rec da je zbog toga. Jel to mozda vracanje u normalu nakon trudnoce??

sanjac

Hubice cestitam ti, eto konacno si i ti docekala da ugledas svoj mali smotuljak 😊😊

Mi smo danas stigli u setnju prije kise i da ju pohvalim, ovo je prva setnja a da nije plakala. 😊

Meni je zadnjih par dana tako zima da nemrem doc k sebi. Ne traje cijeli dan, najcesce kad se ujutro probudim da bi ju nahranila i kad se vratim u krevet ja se tako tresem da mi ni dupli poplun i deka ne pomazu. Znala sam lec u kucnom ogrtacu i tada bi bilo malo bolje. Prek dana imam faze kad mi je uzasno vruce, i onda opet smrzavanje. Nisam bolesna da bi mogla rec da je zbog toga. Jel to mozda vracanje u normalu nakon trudnoce??

sanjac

• luckyme
    06. Studeni 2016. 22:16

Hubice,cestitam na maloj mrvici,poseban je to osjecaj...sjecam se kad mu mi ga stavili na prsa...ne mozes ga vise zaboraviti...
    Ivek,mi kupamo prije jela ili bar sat vremena poslije jela...
    Nama je patronazna rekla da dijete kupamo svaki dan iako sam citala da je dovoljno svaki drugi,treci dan...a i pedijatrica je prilikom izlaska iz bolnice naglasila:djeca se kupaju,a ne da ih prebrisavate...
    Mi smo do sad prakticirali kupanje svaki dan...ali danas npr necemo imali smo do kasno goste...

• luckyme
    06. Studeni 2016. 22:21

Sanjac, ne znam od cega bi ti bilo...i meni nekad zna biti zima,a nekad se sva preznojim...
    Netko je pitao za krvarenje, ja jos uvijek malo krvarim tj danas skroz malo...sad da li je tome kraj ili budem jos,tko zna.
    Mislim da je prije netko spominjao krstenje...gdje kupiti za bebicu oblekicu,alo jos vaznije pitanje u sto ga obuci s obziro  da ce biti 12 mj?

Sunnyday
    06. Studeni 2016. 22:31

Ja ga kupam svako drugo vece i perem mu kosu. Prije klope je kupanje da se ne izbljucka.
    Sanjac meni je tako bilo hladno samo onu noc kad sam rodila, a sad vise ne.

Frabe
    06. Studeni 2016. 22:59

Meni kad je hladno san bas pospana al to tvoje stvarno mogu bit fumade od hormona.

E ako san falila skuzaj Lubenice;jesi ono ti pisala da ti je mama bolesna?Vec par dana da cu pitat kako je pa smetnen.
    (Oprosti ako sam preslobodna).

koala988
    07. Studeni 2016. 05:21

Di ste nocne ptice? Nama je bilo dobro do 4 (samo jedno kratko budenje i papanje oko 1) ali evo od 4 nadalje smo budni. Pojela pa se ljutila na sike iako ima mlijeka, tri puta rutnila i razbudila se. pokusala i s malo bocice, popila 30ak, rutnila i zaspala niti 5min. Sad je opet na siki i nastavlja borba. Mm ludi jer mora na posao i voziti do Splita i nazad i nije mu svejedno voziti pospan. Sta je nami nasa borba dala 😜

Sunnyday
    07. Studeni 2016. 06:23

Koala zar tm ne moze otici u boravak malo da spava, tako mm ode u drugu sobu kad mora rano ustajati.

Ja ne znam zasto ali se poceo buditi svaka dva sata za papanje. Nije mi jasno zasto, jer skoro cjeli dan bude budan. Do preksinoc se budio na 3-4 sata

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.