Haubiceeee stigla tvoja curica!!! I to je isto mrvica jedna,jubimo je! 😘😍
Sunny spava ima tri ure,u cetri pojea i evo sad nesto zmirka..nadan se da nece vecer bit ka i sinoc jer san ga od devet do ponoc sinoc tjesila.
Jeee mala mrva...ajme kako je mrvičasta... mala uheka, nos, i kosica je tu..a usta boze mili... sva ona bol bas ode nekam u zaborav kad ju vidis... suze mi krenule kad je tata dosao... nije mogao vjerovat kak je tako malecka ❤ hvala Frabe!😘
Hubica, crocandy cestitke!!
Sad je valjda red na meni😂 bilo bi vrijeme ali moj maleni se neda van! 😂
Večer mamice i trudnice, evo nisam vam se javljala.
Evo kod nas ništa posebno, u bolnici sam,ležim, i čekamo da se još otvorim! Trudovi su dosta jaki,svakih 10 min..A nikako da ova mrvica izađe! I evo ja nekako dospjela do moba da vam se javim. Svi smo nestrpljivi, mm ,djeca a ja posebno.
Okolo sve trudnice već rađaju, il su rodice..A ja čekam.. Uglavnom,nismo mogli čekat više, bolilo me dosta, ja mislila cura će ispast iz mene, ono dođemo u bolnicu ono još uvijek 4 cm.
Hubica,crocandy čestitke na bebicama!!
Babymum to su onda tebi krenili trudovi kad si nas pitala jucer?
Sad lezis na odjelu ili?
Hubica čestitke na Emici, slatka malecka. Uživajte zajedno.😊
Mi se idemo kupati sada, prvi puta da ćemo ga sami, patronažna nam rekla jednom u 3 dana. Stavim malo baby ulja ili maslinovog u vodu i sa blazinicama prebrišem.
Baš me zanima kak će ispasti, nahranih ga, u polu snu je pa se nadam da će guštati.
Babymum držim fige da krene čim prije za pravo.
Curke uživajte.🙂
Hvala cure,
evo pomaknulo se za 1cm, sad sam znaci 5 cm..
Da,jučer su mi krenuli trudovi, a u meni pitanja jesu lažni il pravi,jesu nisu.. A mene boli, a još bi ona ostala u mami. Termin mi je 18.11, a meni rođendan 9.11, tako da bi bilo super da malena dođe na svijet na mamin rođendan koji će se održati u rodilištu
Uglavnom, ležim u sobi i baš sam nestrpljiva..
Malo nas je....al nas ima
Mamice, znate što čeka nas koje brojimo sitno... ali vjerujem da govorim u ime svih "ostalih" trudnica - i mi jedva čekamo vidjeti naše bebače.
Danas smo mm i ja išli kupiti Babycentar onaj nastavak za usisivač za nosić (sad je na akciji 80 kuna) i kad smo već bili u Citiyu popili kavicu i ja iskoristila priliku i kupila robicu za nećakinju i prijateljici kreme za trudnice (buduća mamica) za Božić. Ne znam kak ću biti za muving po trgovačkim centrima. Inače nisam ljubitelj kupovine i već nakon max 2 sata sam luda. A što se tiče božićnih poklona, to sam ranijih godina već imala popis i početkom 11 mjeseca krenem sa kupovinom tak da sam bez pritiska i sve smireno riješila već početkom 12 mj.
Hubica01..čestitke Pa i ti si to ekspresno riješila.
Ček ti si preskočila redosljed.... a ja sam trebala biti iza tebe po popisu..hahah
Ma bitno da je sve prošlo super i brzo. Emica je tu....
Hubice cestitke! Eto i nase Emice mrvice! E sad se oporaviti i polako upoznavati sa bubicom.
Babymum sretno! I nek vise krene 😊
Ivek ja bi bebu prala dosta poslije klope ili prije podoja. Da se ne bi zbljuckala od nabacivanja u kadici?
Neznalice jao ni ja ne znam sta cu sa bozicnim darovima. Isto sam tako sve prije rjesavala...
Sortiraj odgovore
Najstariji