Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    06. Studeni 2016. 17:52

Haubiceeee stigla tvoja curica!!!  I to je isto mrvica jedna,jubimo je! 😘😍

Sunny spava ima tri ure,u cetri pojea i evo sad nesto zmirka..nadan se da nece vecer bit ka i sinoc jer san ga od devet do ponoc sinoc tjesila.

Hubica01
    06. Studeni 2016. 18:11

Jeee mala mrva...ajme kako je mrvičasta... mala uheka, nos, i kosica je tu..a usta boze mili... sva ona bol bas ode nekam u zaborav kad ju vidis... suze mi krenule kad je tata dosao... nije mogao vjerovat kak je tako malecka ❤ hvala Frabe!😘

Ivcy1306
    06. Studeni 2016. 18:34

Hubica, crocandy cestitke!! 
    Sad je valjda red na meni😂 bilo bi vrijeme ali moj maleni se neda van! 😂

babymum
    06. Studeni 2016. 18:49

Večer mamice i trudnice, evo nisam vam se javljala.
    Evo kod nas ništa posebno, u bolnici sam,ležim, i čekamo da se još otvorim! Trudovi su dosta jaki,svakih 10 min..A nikako da ova mrvica izađe! I evo ja nekako dospjela do moba da vam se javim. Svi smo nestrpljivi, mm ,djeca a ja posebno.
    Okolo sve trudnice već rađaju, il su rodice..A ja čekam.. Uglavnom,nismo mogli čekat više, bolilo me dosta, ja mislila cura će ispast iz mene, ono dođemo u bolnicu ono još uvijek 4 cm.

Hubica,crocandy čestitke na bebicama!!

Frabe
    06. Studeni 2016. 18:56

Babymum to su onda tebi krenili trudovi kad si nas pitala jucer?
    Sad lezis na odjelu ili?

ivek2207
    06. Studeni 2016. 18:56

Hubica čestitke na Emici, slatka malecka. Uživajte zajedno.😊

Mi se idemo kupati sada, prvi puta da ćemo ga sami, patronažna nam rekla jednom u 3 dana. Stavim malo baby ulja ili maslinovog u vodu i sa blazinicama prebrišem.
    Baš me zanima kak će ispasti, nahranih ga, u polu snu je pa se nadam da će guštati.

Babymum držim fige da krene čim prije za pravo.

Curke uživajte.🙂

babymum
    06. Studeni 2016. 19:09

Hvala cure,
    evo pomaknulo se za 1cm, sad sam znaci 5 cm..
    Da,jučer su mi krenuli trudovi, a u meni pitanja jesu lažni il pravi,jesu nisu.. A mene boli, a još bi ona ostala u mami. Termin mi je 18.11, a meni rođendan 9.11, tako da bi bilo super da malena dođe na svijet na mamin rođendan koji će se održati u rodilištu 
    Uglavnom, ležim u sobi i baš sam nestrpljiva..

Neznalica
    06. Studeni 2016. 19:29

Malo nas je....al nas ima 
    Mamice, znate što čeka nas koje brojimo sitno... ali vjerujem da govorim u ime svih "ostalih" trudnica  - i mi jedva čekamo vidjeti naše bebače. 
    Danas smo mm i ja išli kupiti   Babycentar onaj nastavak za usisivač za nosić (sad je na akciji 80 kuna) i kad smo već bili u Citiyu popili kavicu i ja iskoristila priliku i kupila robicu za  nećakinju i prijateljici kreme za trudnice (buduća mamica) za Božić. Ne znam kak ću biti za muving po trgovačkim centrima. Inače nisam ljubitelj kupovine i već nakon max 2 sata sam luda. A što se tiče božićnih poklona, to sam ranijih godina već imala popis i početkom 11 mjeseca krenem sa kupovinom tak da sam bez pritiska i sve smireno riješila već početkom 12 mj.

Neznalica
    06. Studeni 2016. 19:37

Hubica01..čestitke Pa i ti si to ekspresno riješila.
    Ček ti si preskočila redosljed.... a ja sam trebala biti iza tebe po popisu..hahah
    Ma bitno da je sve prošlo super i brzo. Emica je tu....

Jado
    06. Studeni 2016. 20:32

Hubice cestitke! Eto i nase Emice mrvice! E sad se oporaviti i polako upoznavati sa bubicom.
    Babymum sretno! I nek vise krene 😊
    Ivek ja bi bebu prala dosta poslije klope ili prije podoja. Da se ne bi zbljuckala od nabacivanja u kadici? 
    Neznalice jao ni ja ne znam sta cu sa bozicnim darovima. Isto sam tako sve prije rjesavala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.