Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    30. Listopad 2016. 19:00

Vidjela sam da je tala rodila..čestitke mama!! :))) 
    Ako je još netko čestitke i njemu xD.

.ne stignem vas čitati, u skoku smo..mili bože što može papkat malac...mi par dana bez ad sva sam si ponosna i onda me žuč napadne jučer i sve padne u vodu...užas..tako se nemocno osjećam zbog tog...krvi bi mu dala, ali kad me sfrce ne znam za sebe i ne mogu ga ni primit..ah..

Inače sve pet..fino papamo..u skoku se snalazimo dobro..
    Više se ne izdajam..dakle samo je na sisi...i baš sam si ponosna zbog tog..
    Inače spava s nema u krevetu sad dok je u skoku jer je nemoguć ako nije kraj mene..zato ne toliko i boli kad me grči a ne mogu bit kraj njega..
    Jel vjerujete da je dovoljno da ga stavim u krevet kraj sebe, prislonim usne na glavicu i dišem mu kraj uha..sav plač, bol, neutjesnost ma sve prestaje..nemate pojma koja je to sreća ❤ Tata je malo ljubomoran..on ga noska, nuna, dubi na trepavicama, a ovaj čim dođe meni se utisa..koliko mi je to super toliko me i frka kaj toliko ovisi o meni to maleno bicence 💙

Danas muž i ja opet o bozicu ahahahah..boru, ukrasima i to xD

Trudnicice koliko vas je ostalo? jooj  dobro se sjećam  kako vam je sad pred kraj teško :D

Curke koje su zvale telefon..da samo znate koliko sam puta htjela al mi bilo glupo nazvat dobar dan ja nemam mlijeka dovoljno..mrzim i inače pričati na telefon..ali jako su dobre savjetnice čula sam i zbilja vrijedi nazvati..srećom izgleda da smo svladali probleme s dojenjem..usudimo se ic van kuće bez bebimila...sad nosimo jastuk za dojenje ahahahahah jadna li mi majka :D

Frabe
    30. Listopad 2016. 19:27

Koala ja san i u minusu a strah me vage.. 😱

Frabe
    30. Listopad 2016. 19:42

Hrvatka super da ste bez ad!Za mi je da te zuc tako iscrpljuje,nadan se da ce se smirit! 💪

Vec san pitala al cu opet 😛;koja je od vas pisala da ima aritmije? Meni se sad nakon poroda znaju cesce javit unatoc terapiji..

Jado
    30. Listopad 2016. 20:05

Croatina super za dojenje! Bravo! Hehe mustrica mala kako se mili mami 😉
    Frabe zena je skroz ok i simpa. Dopala mi se jako. A vidim imat ce posla samo sa nasim forumom dosta hehe
    Ladim sise sta cu? I ja to cure moje dignem majicu koja je pamucna lagana ali me svejedno smeta i nek se suse isto natrackane medelom. Spas da - i mam komprese su super. Jedna od vas mi je to preporucio - svaka cast i hvala!
    Eto i moja mrva budna vec sat i po. Prvo ju kakica mucila pa je postala gladna pa podrig....uffff i nece se okice sklopiti nema sanse. Ali ok mi je bolje da sad lumpa pa se izmori kroz noc nadam se...
    I znam da sam to pisala ali tako me strah tih grcica joooj sva sam u strepnji

Ivcy1306
    30. Listopad 2016. 20:49

Vecer curke! 
    Ja se otusirala, izdepilirala i spremna za sutra. U 9 sam narucena! 
    Kako ste mi vi? 
    Jel se diddy javljala? Malo vas slabije pratim ovih dana jer sabirem zadnje stvari!

croatina
    30. Listopad 2016. 20:53

Ja imam aritmiju..jednako kao i prije trudnoće, u trudnoći i nakon trudnoće..

I mi smo budni od prije 6..došli iz šetnje i krenula večernja epizoda..ovog puta s razlikom kaj ga ne muče grčevi, kakao je, čist i suh je, jeo je..cicu izbacuje i beči već dva jebena sata..na kraju sam sa živcima...srećom malo ga tata noska sada..

Frabe
    30. Listopad 2016. 21:25

Ivcy sretno i javi obavezno! 

Hrvatka mislin da je moj i tvoj medicinski karton jako slican!Ja svoj zeludac i aritmije vezen jedno za drugo.Ma ne niti sam zeludac koliko cili taj gastro trakt-i zeludac i criva.Ne zelin pojacavat betablokatore za otkucaje a za dojenje mi je najbezazlenije popit (pazi sad!!!) opet normabel po preporuci ginekologa i neonatologa u bolnici.Njega se 1-2 % samo moze izlucit u mliko kako su mi rekli u bolnici nakon poroda.
    Neman gastritis bolove al nelagoda mi je bas i onda osjetin i preskakanja u pulsu.A znan oden li u doktora da cu dobit terapiju za zeludac koju mislin ne smin uz dojenje.Plus sta ce mi,ako potraje,ovo opet topit kile a to stvarno ne zelin.I ovako se zgrazaju nada mnon..

Neka ga tata nosi ako si ti premorena,pokusaj ucinit nesto sta te opusta.

Jado
    30. Listopad 2016. 21:44

Croatina tako je i nama. Eto jela, pokakala se , oprana, cista i nece i nece zaspati. I samo cvili jadna a ne znam sto da joj napravim da ode spavati jadna
    Isto je sad na tati ali ne da se i svako malo place 😔

Jado
    30. Listopad 2016. 21:46

I sva su mi svjetla prigusena samo da mala zaspi i nema sanse. I dalje place

tala
    30. Listopad 2016. 22:00

cure moje...evo nas doma...

drugi nam je dan, svi testovi su bili uredni, pitala sam mogu li doma i oni rekli da potpisem i idem, ali su mi dali broj neonatoloske ambulante ako zatreba. srecom moja sveki je med. sestra iako godinama radi u vrticu i sutra cu zvati patronaznu da dođe do nas malo. 

mm i starija samo stoje u sobi i gledaju cvitu cijeli dan  kao da nam se cijeli zivot preokrenuo u trenu. 

uopce se ne sjecam sto sam vam o porodu napisala. ukratko, u 8 usla u rađaonu, nafrljili mi onaj drip, trudovi odmah skocili preko 100 i nesto i u tri takva uzasna truda, bila je vani u 8:25. nisu me rezali, niti sam popucala, prosla bez sivanja. 3440 grama, 50 cm : )))

mislim da nitko od vas nije spomenuo bolove nakon poroda u smislu grcenja maternice i vracanja stvari na svoje mjesto. mene uzasno boli. i leđa rasturaju. ketonal mi bas ne pomaze.
    trbuh mi je kao da sam u sedmom mjesecu trudnoce. 
    voda u nogama i dalje postojana iako stalno moram na wc. 

vaga pokazuje samo -2 kg sto mi nikako nije jasno. cvita je 3 ipo, vodenjak, posteljica. minimalno 5 je trebalo otici.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.