Bagica bitno da je otkriveno na vrijeme, dobit cete antibiotik i bit ce sve ok. Ne brini!!
Znam da je lako rec ne brini, jer sam i sama pizdila kad sam radila bris pa mi candida pronadjena.. bitno da je otkriveno!! 😘
Ivcy normalno ti je pojačan iscjedak pred kraj..cisti ti se sve..ja sam isto tako imala..ne brini..
Ja ne znam vise sa svojim djetetom sta Napravit..on dobiva na kilaži al stalno se dere i trpa ruke u usta kao da je gladan..vec me mm gleda u čudu i govori da zašto mu ne napravim AD kad je gladan..a nisu grčevi jer točno kužim kad ga muci..danas je čak imao i 3 stolice bez dernjave tako da samo Vice kad je gladan..i stavljam ga dojit svakih pola sata do sat..vise ne znam ni sta vuče..a vagali smo ga i ima u robici i sa pelenom oko 4500gr..vec mi ga toliko zao jer preko dana ne odspava pola sata u komadu..noc je srećom super sa dva podoja..
Crna, Skok ti je vjerojatno u pitanju 3-6-9 (dana, tjedana, mjeseci). Zato hoće cicu i daj mu, i zato je nervoza na stotu. Proći će 😉
Zmaju puno njih nam se ne oglasava vec neko vrime??
Di je Hrvatka isto?
Frabe pa pojma nemam gdje su cure 🙁
Kako je malecki? Jel bolje?
Ja sam zvala sos telefon za dojenje. Imam ranicu na desnoj cici pa sam htjela pitati da li je ok dojiti i sl. Uglavnom mi je zena isto rekla da grceve cesto imaju bebe koje super napreduju u smislu rasta i tezine i valjda onda njih pogodi malo vise to grcenje 🙁 e sad to su neka istrazivanja pokazala bla bla....
A ja si sad svoje cice provjetravam na zraku. Cijeli dan hodam sa njima vani ko budala 😑 ne znam kako cu ostati seksi dragome na kraju haha 😂
Crna isto kazu da se mlijeka radi tocno onoliko koliko bebi treba tako ako je to istina ne treba malome ad. Mozda ga nesto muci. Zdurajte sad to i mazite se. Jel bolje sada?
Zvala san i ja danas al zbog moje neke viroze 😂.
Malisa evo pojea i sad ga drzin malo na sebi da rutne a on spajki..
A to sa sisama san od prvog poroda se cerila kad bi u oni grudnjak za dojilje ostavila da se suse pa bi se sprdala s muzen da je sado mazo u djiru. 😂😂😂
Crna ista situacija ti je i kod nas. Noc prode sa neka tri podoja, a preko dana trazi svakih pola sata-sat neovisno o onom tzv. 'skoku' u razvoju. Evo maloprije place, nikako je umirit. Sike vise nije htjela ni jednu ni drugu, a nisu grcevi. jedino sta mi nije kakala vec dan i pol i nisam vise znala sta cu pa sam napravila 60ml i dala joj bocicu da se malo umiri. 😔😞😓
Mene takvi strah uhvati kad mi se tako rasplace, a ja sama s njom doma. 😨
Frabe 😂😂😂 sado mazo! ja ne znam kako vi ali meni se po kuci ne da nosit grudnjak pa obucem samo majcu naspaline i preko majicu. i mauem se s onom Medela kremom (blazena krema).
E da, kako vi stojitw sa gubljenjem na kilazi?! ja sam do zadnjeg dana trudnoce bila na +20 ali evo nakon mjesec dana ptislo je 15. Najvise nekKo u rodilistu jer sam bila na kasastoj ishrani. Kazu da dojenje pomaze kod vracanja organizma u prvotno stanje pa se nadam da ce otic i vise od ovih 5 koje jos treba skinut.
Sortiraj odgovore
Najstariji