Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    29. Listopad 2016. 22:54

Tala javi nam se malo,kako si?

• luckyme
    30. Listopad 2016. 01:38

JaZmajac, ja mislim da ti je to sve normalno. moj sisa10,15 min i zaspe na sisi, onda ga odlozim u krevetic pa za cas opet trazi,nekad zna me tako trazitu 3 runde i onda zaspe,a nekad samo jednu i zaspe...
    A kako stojite sa podrigivanjem,mi nikako. ja ga dignem,ali ne podrigne...po noci zaspe na sisi pa ga dignem,ne podrigne,razbudim ga,pa bi on opet na sisu kao utjehu i tako u krug...patronazna nam je rekla da ga preko noci ni ne dizemo nego samo stavimo na bok. i evo ja zabrinuta i onda stalno gledam jel bljucnuo ili nije ...
    Brine me to,svatko s kime razgovaram zacude se kad kazen da ne podrigijr

koala988
    30. Listopad 2016. 03:09

Luckyme meni ti isto neoad ne podrigne ali nakon 10ak min kad je spustim u krevetac kao da je pocne mucit pa se probudi tako da nastojim da podrigne i po novi makar se razbudila i makar je vratila jos malo na siku.
    Izgleda da bebe dobro spavaju nocas kad vas nema po forumu. moja je spavala od 6 do 7 i po pa od 8 do ponoc i onda od ponoc i po do 3. vratili smo sat i jos mi je bidna nakon podoja. nadam se da ce sad zaspat bar jos dvi ure.

Ivcy1306
    30. Listopad 2016. 07:41

Dobro jutro curke! 
    Kako ste? 
    Meni je cak noc prosla bez dizanja, valjda prvi put u 9mjeseci! :)

Jado
    30. Listopad 2016. 08:52

Koala i moja je bila budna kojih pola sata i gledala samo, malo njurgala ali ja sam jedva nju vidjela tako da nisam mogla tipkati 😃 i kako sam skiljila skroz sam joj pelenu krivo stavila i micka se popiskila cijela pa sam ju morala presvlaciti 😣 jadnica moja sa smotanom mamom 😆
    Lucky ako je beba zadovoljna kazu da je ne treba podrigivati ali mi je isto patronazna rekla neka ju dignem i podrignem i to radim iako se rijetko kad podrigne. Stavim ju u krevetic i onda zna biti nezadovoljna pa ju opet dignem. U biti isto kao Koala. Nije to sad iskljucivo da treba/ne treba podrignuti bitno je da probas i ako se beba meskolji da ju dignes dok joj ne olaksas. 
    Frabe tako i ja neke popamtis neke previdis isto nije namjerno. I onda znam po 2 komentara napisati 😊
    Crocandy bas si mi lijepi komentar napisala. Tocno tako sam i ja mislila i slazem se s tobom posve a ne tu da mi se neke proslostoljetne metode pokusavaju uvaliti. 
    Ali svaki puta ti da prostite retardirani komentari. I ko da ja nosam dijete a najbolje da si kci ne mogu pomaziti i utjesiti i voljeti a 9 mj je rasla u meni i kuckala mi 💕❤

Frabe
    30. Listopad 2016. 09:10

Jutro,jesu satovi namisteni,jeste vatale uru duzi san? (ovo mi je bilo najdraze ka curi kad bi izisla vanka pa cila happy da uru duze spavan a radin npr. sutradan😆).
    Mi smo ok spavali,naravno uz hranjenja al dobro.Sad je budan od 6;30.Dojia pa bocu a u medjuvremenu ga prominila i valja se po krevetu s nama i evo sad vec ne zna sta bi pa mislin da ce opet priji se prispojit.

Sunnyday
    30. Listopad 2016. 09:37

Luckyme oslobodices se ti, samo polako,nisu bebe toliko osjetljive. Ja moju bebu bez problema uzimam okrecem,drzim jednom rukom,sama kupam itd, ali iskreno puno puno mi je lakse sad drugi put kad sam rodila.
    Frabe ja kad pisem sa kompa otvorim dva puta forum pa na jednom citam a na drugom pisem, a sad kad sam na mobu odgovaram samo sta zapamtim 😀
    Sony gdje si?

Jado
    30. Listopad 2016. 09:51

Haha Frabe ja sam bila sretna jer sam mogla jos 1 sat vani duze ostati 😂
    Da a nema ni saky ili sam ja nesto propustila?

sanjac
    30. Listopad 2016. 10:11

Jutro cure 😊

Frabe ja sam skroz zaboravila da se sat mijenjao. 😂😂😂
    Meni je mob promijenio sam, i uopce nisam skuzila da mi se ne poklapa sa satovima u kuci.

Mi smo lijepo sapavali. Od pol 12 do 6h. Tada samo papali, 2 puta se presvlacili jer je zenska odlucila odmah uneredit cistu pelenu. I nakon toga smo spavali do pola 10h. 
    Zato sad cendra, i vjerovatno ce opet trajati cijeli dan.

Ivcy1306
    30. Listopad 2016. 11:11

Curke kako ste sa iscjedkom prije poroda? Dali je bio obilniji ili sto? Jer ja zadnja 3dana primjecujem obilniji, normalan bez mirisa! Samo sto npr.obavim nuzdu, obrisem se i obucem, jesam napravila 3koraka cujem dolje bljuc.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.