Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watermelon
    28. Listopad 2016. 22:09

Slusam tu na odjelu te male bebice kako placu i tako mi ih je milo i milo mi je kad vi pisete da ih tako grci :( ajme grozno kad im ne mozes pomoci, miseki mali.. 

Frabe, jasno mi je da se tako osjecas, ali nadam se da cete se svi brzo uhodati i da nece biti grcica i sl pa da cim vise mozete biti skupa. A nadam se da ce i muz moci iskoristiti produzeni vikend pa da je ipak malo lakse

sanjac
    28. Listopad 2016. 22:16

Frabe moja cura je strasno gladna sad kad je u grcekima. Bez problema pojede oko 100-120ml mlijeka i jos bi mogla biti na sisi. 
    Danas place skoro cijeli dan kolko ju muce ti grcevi, ne znam da li je spavala 3 sata cijeli dan. 😭😭
    Sve me strah kakva ce noc biti.

Frabe
    28. Listopad 2016. 22:21

E i moj je stalno na boku jer i kad podrigne zna bljucat i to da mu i na nos izleti pa mi to sigurnije.

Lubenice,ma uhodat cemo se,znam.Ovo je vise moj proces prilagodbe + sta san jos stvarno umorna/iscrpljena pa me to bas zna satrat.Al dobro,tek je dva tjedna proslo a i lezala san predugo pa ocito triba vrimena. 
    A tebi zelin sta mirniji vikend tu u bolnici i da indukcija bude brza i sta manje bolna! 😊

Crna191
    28. Listopad 2016. 22:35

Frabe,sanjac moj je isto uzasno gladan..ispraznio mi je obe sise i jos sam mu radila 30ml AD jer je toliko vikao da vise ne znam jel stvarno gladan ili je zbog grčeva..i opet trpao ruke u usta kao da nista nije jeo..ali cijeli dan je super,i onda od 7 počinje zezat..sad je zaspao oko 10 na meni i sve cekam da se probudi i da doji..stalno mislim da nema dosta mlijeka..

Frabe
    28. Listopad 2016. 22:40

Covik bljucne i kontam sit je al kako ga uvate grcevi smiri se ili na sisi ili s bocom. 😨
    Isto sad cekan da se probudi pa da ga prominin i dan mu bocu jer su mi sise skroz izdusile i samo bi otegli neizostavnu bocu.

Frabe
    28. Listopad 2016. 22:45

Koja je ono od vas imala aritmije u trudnoci? sta je s tim sad iza poroda?meni na dane bas zna bit preskakanja. 😩

minnie25
    28. Listopad 2016. 22:53

Ukilele, hvala ti sto si nam se javila i udjelila par korisnih savjeta! 

Frabe, pa svaka cast za dobitak na kilazi! A svi su govorili da je malecki  
    A ovo sto pises za muke kod kakanja... Tako je i kod nas. Dok se ne isprdecka sav se grci jadan i trazi ciku za utjehu. Cim to prode nasmije se i samo zaspi naslonjen uz ciku. 

Tala cestitke na dolasku male Cvite! Bas ste brzo vi to odradile  

JaZmajac, ma samo ti i dalje vrti svoj film. Vidim da imamo puno takvih "ovisnih" baka haha 

Sheena, bravo za dobitak na kilazi! A za krvarenje ti ne bi znala savjetovat... Meni je evo tocno deset dana od poroda i krvarenja ima, ali zbilja malo. 

Ivek2207, ja otkad sam doma nosim samo mrezaste gacice i ulozak. Nakon svake nuzde se ispirem na bideu sa mlakom, mrvicu hladnijom vodom i to mi full pomaze. Konci su poceli otpadati prije par dana i sad vec puno lakse hodam. Ostalo mi ih je jos nekoliko. Najgora mi je bila faza sad kad su poceli zatezati pred ispadanje. Jos ovih par komada neka ispadne pa da mogu konacno pocet normalno funkcionirati. 

Makonja, navijam za to da se malecka okrene! 

Watermelon, drzi se! Sad ste pred ciljem  

A inace, poceo me satirati umor... Sve se mislim da mi mozda i zeljeza fali, ali ja zbilja nemam muda dok jos imam savove dolje piti Heferol. Ne pada mi na pamet naprezat se. Iskreno, nisam ga bas vjerno pila niti prije poroda. 
    Imate kakav savjet? 
    Jedem cca 5 puta dnevno minimalno, pijem hrpu tekucine i opet sam stalno izmorena, a kile za moj pojam padaju ko blesave. 
    Na porodu sam izgubila svega 5 kila. Ostala na +10, da bi nakon svega par dana bila na +8. Mislim si ako ovako nastavi da cu izgubiti i previse. Trbuh mi je skroz nestao, napuhnut je kao pred menzis i izgleda kao da nikad ni nisam trudna bila. Sve mi se to nekako prebrzo odvija. Kakva je kod vas situacija mamice?

Frabe
    28. Listopad 2016. 23:29

Minnie nisan ni js uzela zeljezo od straha za moj zeludac a pijen i dalje one vitamine sta i u trudnoci.
    Ko da mene opisujes za umor.Evo sad san klonila bila i zakunjala uz njega i kad se probudia ga prominila i sad iz kupatila tipkan jer san se dosla razbudit a muz ga je uzea pa cu mu sad dat jest i nadan se da ce mu bit mirna noc jer se bas bia mucia mrva moja. 😦

Sunnyday
    29. Listopad 2016. 05:04

Tala cestitam, Cviti zelim dug i sretan zivot.
    Sheena ja evo jos krvarim,mjesec dana od poroda.

E sto volim kad ovako presvucen i podojen ukaka sve, probila nam pelena, pa opet presvlacenje. Naravno da se sad razbudio a i starija cerka se probudila pa pa nam je veselo.
    Ja Luku stavljam cesto na stomak da spava jer se tad skroz umiri, po danu to praktikujem kad sam i ja budna. Godi njima taj pritisak na pupu.

Jado
    29. Listopad 2016. 06:24

Sunny razumijem te haha. Svima s to dogodi. Bit ce da je to neki zakon prirode. Jos me bas brgia za robicu ali kad se razbudi pa onda nema spavanja. No nadam se da ste vi ipak zaspali do sada
    Mi papamo lagano pa se nadam jos nekom drijemezu do 8 barem. Nesto nocas kratko papa malicka no preko dana ce valjda nadoknaditi. Svega 2x po 10 min papa.
    Frabe i ja uzivam sa dragim dok je kod kuce. Ne samo kao pomoc nego volim ga imati tu negdje... 😊😍
    Minnie ja sam propustila ili nisam registrirala - ti si se sad vratila kuci jel da? Nisi vise kod mame? To je bilo samo pod kraj trudnoce....?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.