Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    07. Listopad 2016. 09:41

Blekica cestitam na bebonji!!! 

To je meni muka sad ako ce ranije pokretat porod zbog rasta! 😦 Krenit s dripom a ja se teze otvaran od EU granica za vrime imigranata i sta onda mrcvarit bebu od 2 kila i mene koja ne mogu pod tusen izdrzat tri minute pa onda da ide carski.. Nekako mi to bas blesavo..

Indukcija u Hr? Evo bome dok lezin stalno na isti odjel ne znan kako im je mjerilo za ista poduzimat.Zene s istom dg (gestacijski secer) i istim terminom,znaci bas sve isto i drukcije ih tretiraju a i nalaz usca im isti.Jednu odveli i uz 10 sati dripa porodili a druga 10 dana lezi na odjelu bez ikakve terapije ili icega. Tako da je to bas do osobne neke procjene doktora ja mislin.
    A evo i po svome slucaju vidin da je to tako.Svak je svoje tupia i sad je ovi jedan zabrania da mi iko ista radi kad njega nema.

sanjac
    07. Listopad 2016. 10:02

Crna cestitke na deckicu! 🎈🎈 Zelim ti sto brzi oporavak. 😊😊

• Sony2244
    07. Listopad 2016. 10:24

Frabe sad sam se sitila nečega,  znači prošle godine (ili čak predprosle) , nebitno... išla sam u rodilište na jedan redovni pregled , jer sam bila na godišnjem doma. I pregledava me dr.Bacic . Ajme ej ja neznam kakav je on ovako , (neću sr*t po coviku) sve je bilo okej..ali brate mili..... neke izjave, pokreti , pitanja... i najjače je bilo kad mi je stavija onaj metal užasni dole, i govori jedno 5 puta 'samo mekano ,samo mekano.....' 
    Tako da mi ga teško zamisliti u nekoj 'intervenciji'.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Frabe
    07. Listopad 2016. 11:38

Nisan ga sretala ovu trudnocu jer nije na ovom odjelu.Nekoc prije san imala s njim par susreta vanka posla mu,nesto u privatnom okruzenju i bia je dosta bahat i covik koji mi ne pase svojim stavom tim nekim al npr. znan po pricama da je u porodima bia strucan.. Tako da ko ce znat ko je kakav i kome.

Jado
    07. Listopad 2016. 11:43

Crna cestitke!
    Woho
    Vise niti ne znam kome sam cestitala a kome ne kad se zaredalo haha. 

Pozdrav svima ☁
    Evo mene ostavila zadnje uzorke na vv - wohoooo
    Ne mislim se vracati kako god! I dogurale moja bebita i ja do full termina jupiiiii
    Kako ste mi sve?
    Frabe pa bas me to nervira da. Sve ovisi o procjeni doktora ne o dijagnozi prakticki. Pa uzas
    Znam da te strah indukcije ali probaj ne mozgati o tome. Ja se isto trudim ne razmisljati jer nema mi to smisla. Iako znam da ti je tesko kad lezis i sta ces jadna drugo. Saljem ti 🤗 !!!

Vjeva
    07. Listopad 2016. 11:54

Crna, cestitke na malom princu! 💙 Tebi zelim sto manje bolova i brz oporavak! Ako ti nije dosta lijekova koje ti daju, samo trazi jos da te sto manje boli, ja sam jedino tako izdrzavala...

minnie25
    07. Listopad 2016. 12:45

Noc sam bila budna, ma sam bome pred jutro to i nadoknadila. Spavala sam do 11. 

LuckyMe da,da, em prije termina, em imamo duplo vise deckica na popisu, a bome ako pratite zasad nam i prevladavaju carski. 
    Ali najbitnije je kao sto kazes, da su nam svi zivi i zdravi. 

Sony2244, ma i kad nije zaokruzena cijena preskupe su. Mislim, kao da su natopljene zlatom, a ono 99,9% je voda, nisam znala da je to toliko na cijeni haha 
    A za induciranje poroda ne znam, mozda ce netko od cura znati vise...  

Crna191, neka ste vi nama dobro, to je na kraju price najbitnije. I zelim ti brz oporavak od carskog, kao i nasoj Croatini

Crocandy, nasmijala si me do suza...tako sam i ja sanjala da sam dobila trudove ali da sam rekla da ne idem nigdje dok ne bude sve spremno doma za maloga 
    I sretno sa selidbom  

Sheena, joj to i mene ceka, zato sam nakupovala hrpu jednokratnih podloga za presvlacenje  Bas govorim ujutro MM-u koliko pelena nam u biti treba, a mi imamo svega dva paketa jer ne znam koliki ce nam biti guzonja pa me frka bilo kupovati unaprijed. Sad mi je stol okrenut prema stolici za dojenje, ali mi se sve cini da cemo ga morat okrenut u drugom smjeru bas zbog pisanja haha 

Makonja, sorry na pogresci, dodana si! Samo mi jos napisi spol i ime ako ga imate da ti nadopisem

Ivcy1306
    07. Listopad 2016. 13:45

Pozz curke! Cestitam crna! Napokon si upoznala svog pisulinca, bome je velik! Zelim ti brz oporavak od svega i drago mi je da je sve drugo proslo dobro! 
    Hubica super za curku!! 

Bas sam i ja pratila listu, pa jako puno deckica i jako puno carskih.. svi skoro prije termina. 

Ja jedva cekam vidjeti svog misa malog, bar na uzv da ga vidim jer ce biti uskoro mj.dana a da nisam ga vidjela!

• Antartika
    07. Listopad 2016. 14:09

Bok mamice i trudnice. 

E Ivek ovaj tjedan me toliko stomak boli da mislim da ce mi se stomak raspuknut. Jedan dan mali kao da se okrece, rasteze ili sta vec radi uglavnom boli me sve iznutra, a drugi dan je miran ni ne osjetim ga. Jucer sam mislila da ce mi pupak eksplodirat.  Ne znam koliko mi jos moze stomak rasti.

• Makonja
    07. Listopad 2016. 14:10

Minnie kažu nam da će biti curica, Una :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.