Angel znaš kako je cudnoo vidit toliku izbočinu dalje od sebe. Hahahaha, još sise smo isto napravili. Hahahaha, neke viseće izgledaju , ali nebitno. Je baš je fora. Reka je mm 'treba nam Regal u podrumu di ćemo sve te gipseve slagat' , pa je bio ozljeđen pogledom.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Evo sad vas pročitala vise manje.. Hvala svima sto su brinuli al da,porod je bio malo teži jer nisam imala svoje trudove..mislim da mi je kašalj ustvari izazvao pucanje vodenjaka..
A sto se tiče vodenjaka..meni je puknuo kad sam išla na wc piškit..i ja bi to usporedila sa onim kad je želučana viroza pa imas vodenu trckalicu..kad mlaz samo izleti🙈Malo sam slikovito opisala..
Tala super za Cvitu..vidis da ona sve prema planu..
Ja se totalno nisam uopće pripremila za carski pa sad ko Mujo u bolnici sve ispitujem sestre..moram danas malo prosurfat..
Donijeli mi malog ujutro,ja se ne mogu ustat..i sta sad..sta trebam radi s njim😱🙈 hahaha..al dobri su,samo papaju i spavaju..nisam jos probala dojit al nadam se da cu danas uskoro
jutro, curke!
ja sam spavala kao beba. alarm me probudio jer mala mora u skolu, ali, napokon, petak : )
joj, popis! sad smo sve jedna do druge s terminima. stize nam puno bebica
luckyme, sretno na uzv!
dony, meni je taj ctg prvi put bio bas super. cujes bebino srce i kako jako brzo lupka, onda nestane veze, pa se svi uspanice, a zapravo se beba okrenula i sl. : ) a kad sam bila u bolnici, pa smo ga morali raditi nekoliko puta dnevno, mi je vec poceo ici na zivce : nemajka:
kreveti za ctg su nam bili potpuno ravni i tvrdi, cijela bih se pokocila tih 20 minuta ( i vise).
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
sony, je li to onaj gips kao sto se ima kupiti za bebinu rucicu ili nozicu? mislim da sam vidjela u dm-u, sigurno mulleru. znam da to mnogi poklanjaju bakama za bozic napravljeno, naravno) : )
crna, citam za rez za vrijeme dojenja jako boli. nadam se da ce ici polako, ali uspjesno!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala , ne znam kako izgledaju ti , mislim da nije isto ... Ono je koliko me logika služi nešto na šta se prisloni stopalo ili dlan , (znači neka kao ploha) , a ovo su trake (koje su već prosute gipsom) koje se režu na željenu veličinu i umakaju u toplu vodu i lijepe na trbuh. ( naravno dobije se i vaselin, i dobrooo se namaže trbuh ) 😀 , da nebi trebali stručnjaci intervenirati. I to ti je to. Kažem, mm je to u Lidla kupio ali ima već ohooho.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Crna tocno znam, tak je i meni bilo, nakon cijelog dana mrcvarenja carski i onda ti donesu bebu a ti se maknut ne mozes.
Ja sam dobivala brufene i lupocete za bolove i pila sam brufen sat vremena prije ergometrina a paracetamol 1000mg izmedju i puno mi je pomoglo. Kad bi popila ergometrin bi jace krvarila i to je normalno.
Pokazali su mi bocno dizanje iz kreveta, traje duze i dijete se vec razurla dok se dignes al je jedini nacin da bas ne opteretis previse trbuh. Ako imas trudnicki jastuk doma neka ti ga muz donese, ja bi se sjela, njega stavila oko sebe, i jos jastuk na njega na stranu gdje bi bio mali i tak bi ga dojila-to se mislim ragbi polozaj zove i jedini gdje me bas rana nije jako bolila.
Ako jos sta moze pomoci reci.
meni ga je bilo najteze premotati jer me tada rana najvise bolila, ako mozes to da ti oni sto cesce naprave super, a i da izbjegnes vlazne maramice.
Crna cestitam :) oporavi se sto prije i uzivaj s malisanom :)
Jucer je bio lijep dan za roditi... 6102016...kako god citas uvijek isto :)
Mene danas bradavice ubijaju, ne dojka, samo baradavica. Em sto ne volim kad mi se diraju, em sto ne volim kad bole
Danas se selimo, mm ce cijeli dan nositi kutije iz stana u stan. Ja sam sanjala da sam se pakirala i pukao je vodenjak, mama je plakala da idem u bolnicu, a ja sam vikala da necu jer se moram preseliti nadam se da se nece dogoditi takav scenarij.
Jutro svima :)
Crna cestitam!! 😘
Bome se smanjuje popis trudnica 😊
Minnie hvala na info, a ako je stvarno pisanje znak, moj previse jede 😆 skoro svaki put kad ga presvlacimo nas popisa, a pelene uvijek mokre. Jucer je muza popisao tocno tako da izgleda ko da se muz zapravo popisao 😂
Jutro svima.
Crna cestitam na deckicu, bas ga ima, takav ce i moj biti, strah me na sta ce liciti taj porod. Zelim ti da se oporavis sto prije uz sto manje bolova.
Dakle bila si gore do tako kasno, ee da sam znala dosla bi mahnuti, ja sam bila u sobici do, tam na ctgu.
Jel ti i muz u cekaoni bio,moj je sjedio s nekim visokim vani dok me cekao. Ja dosla oko 6,tek iza 8 isla doma.
Cestitam jos jednom.
A moj krmek prasi danas sa lupanjem, bitno da sam ko glupaca jucer trcala u bolnicu i govorila kak ga ne osjetim i sve. Jooj kad izade van, dobit ce po toj maloj guzi koju stalno izbacuje u grbicu tak da bu mu sva crvena.
Eto,takav nam je zivot sad,brinut cemo do kraja zivota za nasu djecicu,do sad smo imali sebe a sad ce sva briga i ljubav biti usmjerena na njih. Treba se priviknut na to.
Nije me bilo par dana i već nekoliko bebica ugledalo svijet! čestitam svim mamama i njihovim buhtlicama! Nek vam postporođajne muke prođu što prije i što lakše da možete lijepo uživati sa svojim srećicama!
Minnie daj dodaj i mene na popis, mi smo negdje cca 11.11. na redu. Otprilike...
A sada idem čitati što sam sve propustila
Sortiraj odgovore
Najstariji