Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    07. Listopad 2016. 22:04

Ja se nadan da je uzv procjena falila par stotina grama (ono cca. 300 bar) kod nas pa da ce bit veci.
    A robu ne moran kupovat jer cu izic u minusu pa mi i ovako jedino pada na pamet nekakvi haljetak za izic iz bolnice i hulahop ili gege jer mi je i sad sve veliko..

Ivcy1306
    07. Listopad 2016. 22:06

Luckyme ma kako ne, ja sam ti rodjena sa 2400g u 41.tjednu hehe a sad sam rambo, dobro ne doslovno ali ima me.. 
    Svi smo pomalo ludi i nervozni od briga i svega ali bit ce to sve ok! 
    I sama se pitam sto cu ja sa bebicom, a moj mm kaze a nista gledat cemo ga i valjda ce nam doci u glavu sto trebamo! 😂 mada mislim da ce to sve samo od sebe nam doci cim rodimo! 
    Ja vam curke jos nemam nista od bocica, niti izdajalicu ma nista nista jer mm stalno vice ima vremena..

• Dony
    07. Listopad 2016. 22:16

jooj zasto mi ne zeli učitati post preko moba???

• Dony
    07. Listopad 2016. 22:23

evo preko kompa uspjela ali preko moba neće...
    jooj gledam taj naš popis i od  13 bebica 10 ih je došlo prije termina, 1 beba točno na termin a dvije su nakon.. i 7 carskih ukupno, baš dosta...
    sad je sanjac na red čini mi se...
    a tamo od 24. nadalje pa do kraja mjeseca ima nas jako puno... ajjj brzo će nam to doći pa ćemo i mi imat probleme sa dojenjem, spavanjem, dohranom i ostalom...

šta se tiče robe ja kupila dvoje trudniške hlače u h&m i dvije veste kao neke končane koje ću moć i nakon trudnoće nosit jer su small a ostat će mi sigurno trbuha... jaknu neću kupovati, sa šalom ću se zamotati. a dobro kod nas je hladno ujutro i na večer a preko dana je super na suncu... a ionako nemam sad baš u planu biti vani puno jer nebi se htjela prehladiti. 
    Luckyme i moj ima oko 3000 grama a ja i ti imamo isti dan termin. 
    ja se najela konačno kestena, kupila ih danas u plodinama, skupi su ali stvarno ogromni i ukusni. 
    nadam se da ću spavat noćas, obično ja svaku drugu noć budem budna...

• Dony
    07. Listopad 2016. 22:26

ja sam rođena sa 4,5kg i 53 duga, i mamam me rodila prirodno. a kad sam trebala krenut u školu imala sam 18 kg, na granici da me prime u školu jer sam bila sitna i mršava, i sad ko cura uvijek sam imala super liniju tako da ne znači uopće da ako imaju puno po rođenju da će poslje biti buckasti... 
    a kad su mali svi su uglavnom buckasti sa onim divnim slatkim punim obraščićima...
    i mene zanima da li će naš Noa imati kosice i koliko, ja i muž imali pune glave tamne kose kad se rodili. 
    stvarno jedva čekam da ga vidim... :)))

croatina
    07. Listopad 2016. 22:34

Bok pčelice..samo brzi mah jer me sve boli

Hvala svima na čestitkama i pridružujem se čestitkama crnoj..crna nisam čitala zašto carski na kraju..teško mi je držat mobitel jer sam odbila ad u svakom pogledu..pa se moram sama borit za njega..žuticu ima blagu..i mora papat puno, a spava mu se..i tak u krug..

Carski prošao ok..najneugodnije je prvo dizanje...skoro sam kefnula u nesvjest..morala me vratit u krevet u ležeći..oblio me znoj, slabina, vrućina..koma

Stalno bi mu bočicu u zube davali..opasna sam na to..ujutro sam počela plakat da je glavna sestra došla i rekla da mu nitko neće davati ništa prije nego se ja i doktorica složimo..to me umirilo..jako želim dojit i nadam se da ćemo uspjet..makar mi još mlijeko nije došlo nego papa kolostrum

Sunnyday
    07. Listopad 2016. 23:49

JaZmajac danas nije bilo hladno pa sam mu samo kapicu stavila i umotala ga u dekicu,nisam ga ubundavala. Sjecam de kako je sa malenom to oblacenje bilo po zimi, nikad kraja spremanju a izadjem na 10min haha.

Ivcy1306
    08. Listopad 2016. 03:43

Jos jedna noc za brojanje ovcica! 
    Nikako zaspati vec sat i pol, od 2sam budna jer me pisanje probudilo i nema spavanja! 
    Gledam mm kako spava ko bebica, ma ja se opet zaljubila u njega😍😍

Crna191
    08. Listopad 2016. 06:12

Croatina kod mene isto samo kolostrum ali navlaci on to polako..a i ovdje se stvarno trude da je sto vise na sisi,da pravilno dojis..i iznenadilo me sto ih ne hrane na bočicu nego na cijevcicu..to madela ima princip, kad se na prst stavi i onda su refleksi kao da sisa..
    Moj postane toliko gladan da je vise isfrustriran pa mi ga teško slušati takvog..onda mislim bolje da ga nahrane nego da place..
    Curke pazite se sto vise da se ne prehladite..ja sam stalno pod temp laganom..kašljem puno manje ali me uhvati ponekad i poslije carskog je to koma..gledam preko puta u sobi ženu koja je rodila prirodno..jucer popodne dosla,na večer se tuširala..sama s bebom moze..

Sheena
    08. Listopad 2016. 07:21

Koala znam kak ti je, moj je isto cijele dane na meni, pisala sam o tome, al zato navecer super spava. Evo jucer je bio budan od 8 ujutro do 17h skoro pa bez prestanka, zaspao bi jedino na meni na 5min i cim bi ga maknula kraj sebe/u kinderbet/na kauc probudio bi se i derao i smirio jedino kad ga opet stavim na sebe. Jedva jedvice sam pojela gotov rucak i isla na wc. Probala sam i dudu i njihaljku i svasta, al ne.. I onda popodne kad je muz dosao s posla, tad se mali sjetio spavat. A proci ce ta faza.. a i individualno je kako kaze Tatjana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.