crna, cestitam na deckicu!!! ⚽ 🎸 🚙
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Crna cestitam na sincini. Bome je velika beba. Trebalo je to nositi.
Evo javila se , čestitke još jednom 😀 .
Nadam se da je i Croatina nadošla malo od operacije i svih uzbuđenja.
Daa i ja želim vidit listu Minnie Minnie 😃 .
Gips gotov , baš je fora. Tek sad vidim koliko je trbuh zapravo velik. Čak je i malo pupak izletija šta izgleda smisno skroz. 😂
Ja sam postala strašno nestrpljiva . Želim rodit višeeee...
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Crna cestitke od ❤️!
Brz oporavak zelim, izgleda da si se namucila kad su te na kraju porodili na carski..
Bitno da je sad to iza tebe a ti imas svog velikog deckica.
Ja se digla za wc i ne mogu zaspat, sad me jos glad lovi!
Hubica super za pregled!
Ja imam u utorak pregled u TA u Puli, bas me zanima taj ctg!
Jutro!
Vidim, nisam jedina koja ne zna sta bi sama sa sobom kroz noc Dony, suosjecam! Budna sam od 4, ludnica.
Kao prvo, od srca cestitke nasim curkama! Croatina i Crna191 stigli su vasi mali pisulinci!
JaZmajac, Naturella ima miris kamilice, ali eto, kazem, mene su spasili. Svi drugi ulosci su mi izazivali uzasne reakcije na kozi.
Sony2244, uf, cijena vlaznih 20 eura za samo 4 paketa? Odustat cu i prije nego sto sam krenula po njih
Sheena, meni su objasnili da umjesto boje kakice pratim kolicinu urina. Ukoliko ga ima dosta da je beba sita.
Ja malo kasnim s javljanjem jer su mi bili svekrv i svekrva u posjeti, bas sam im se poveselila. Na kraju, kad smo predvecer stigli doma, sam se osjecala koma. Nadam se samo da se nisam razbolila, sve mi se nesto cini da je neka prehlada tu... Tako da se danas bacam na intenzivno lijecenje da se to ne pogorsa dodatno.
I rekle ste popis? Evo saljem
Listopad
Sanjac ~~~~ 12.10. - cura Viktoria
Ivek2207 ~~~~ 14.10. - decko Domagoj
GogyRi ~~~~ 23.10. - decko
Minnie25 ~~~~ 25.10. - decko Damian
Sony2244 ~~~~ 25.10. - cura Klara
Watermelon ~~~~ 25.10. - decko
Tala ~~~~ 27.10. - cura Cvita
JaZmajac ~~~~ 28.10. - cura
Luckyme ~~~~ 29.10. - decko
Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa
Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila
Frabe ~~~~ kraj 10. - decko
Studeni
Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip
Diddy ~~~~ 11.11. - blizanci, decki Grga i Vito
Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura
Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema
Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid
Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko
Antartika ~~~~ 25.11. - decko
Rodene bebe
Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.)
Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski
Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.)
Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.)
Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski
Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.)
Vjeva ~~~~ decko - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski
Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski
Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.)
Angel2709 ~~~~ decko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski
Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.)
Croatina ~~~~ decko Leo - rodila 06.10. (termin 08.10.) carski
Crna191 ~~~~ decko Emanuel - rodila 06.10. (termin 11.10) carski
P.S. Kad sad gledam ovaj popis mislim si di nam je Gogy?? Do pred malo se javljala, nadam se da je kod nje sve ok...
Jutro,
Crna,cestitam, sigurno je bilo tesko kad ne zelis podijeliti s nama. Bitno da je to sad iza tebe i da se mozes posvetiti bebolinu.
Minnie25, ni ja ne mogu spavati od 4.30, stalno se vrtim,a zaspala sam u 1.00h A po danu isto ne mogu spavati... A jos malo i moram ustati jer danas idem na uzv, da vidimo kako je malac, nestrpljiva sam. Popis ti je super, sad sve lagano dolazimo...od rodenih,vecina ih je prije termina rodila 😊😉 Bitno da svi dobro...
Jutro!
Crna cestitam ti od srca, po vremenu koje si provela u boxu i po onom sta si javljala mogu zamislit kako je bilo tesko, srecom sve je dobro zavrsilo i to je najvaznije!
Croatina cestitam na malom Leu, javi malo kako se osjecas s obzirom na carski i te kamence i sve to.
Tala bravo za Cvitu, bas mi je drago da je uspjelo.
Super i za sve ostale za uspjesne zadnje preglede, nisam nazalost sve uspjela popamtiti.
Evo bas gledam da Bubamara ima popust na kolica za vikend pa ako nekome jos trebaju neka si pogleda.
Kad je tocno Pale imala termin operacije? Bas mi voljela cuti neki vijesti od nje, nadam se da je sve super proslo.
Sony ideja s trbuhom je super, mi bas jucer komentirali kako je cudno kad ga vise nema.
Minnie ok aj, 17,95 € 😂 . Ja to zaokružim. Ali svejedno...130 kn skoro.. 😶
Da , di je Gogy .. ja od kad sam se 'vratila' zbog problema sa prijavljivanjem, nju nisam skoro nikad čitala, čini mi se..
Nakon koliko dana od termina se inducira porod u Hrvatskoj? Ovde 7. dan možeš sama tražit, a nakon 10.og moraš. I naravno ,svaki dan pregled plodne..
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji