Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    06. Listopad 2016. 21:49

Pale daj nam neki glas pusti?

Jado
    06. Listopad 2016. 21:58

Curke dok nam se nase mamice jave i trudilica sa pregleda pitanje - jel ima ovo smisla uzimati bebi na nevidjeno? 11cm mi se cini veliko? Kad ce to moci nositi?

http://www.malenamoda.com/bebe/cizmice-flavia

Hubica01
    06. Listopad 2016. 22:00

Večer svimaa! 
    Croatina,čestitkeeeee 😊
    Curke,princess je super,teška je 2.360g i već se okrenula prema dolje glavicom, plodne vode dovoljno 😉 za 2 tjedna ponovno na pregled pa ću onda i ja na sv.duh na preglede! 
    Sutra vam više pišem!

Pusaaa svima!

tala
    06. Listopad 2016. 22:12

ivek, nek ste vi otisli da ste mirni nocas! 
    jazmajac, ta mala moda ti je sve roba s ebaya i aliexpressa po duplim cijenama. te cizmice sam nasla za 40 kuna. mozda ima i jeftinije. : ) 
    hubice, bas mi je drago zbog bebice!!! super napreduje... 
    crocandy, sad smo uskoro mi na redu.... nadam se da ce nam minnie staviti editiranu listu da vidimo koliko jos :D

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    06. Listopad 2016. 22:21

ja zmajac,ma na stgu sam bila pol sata,i krivulje koje su pokazivale da se miče ja nisam osjetila.
    3 sestre su mi dolazile,malo je ctg podivljao pa je rekla opa pa vi imate trudove,a ja nisam osjetila doslovnio niš, druga je rekla da to nisu truovi i da je ctg savrše, a treća kad je došla veli da je to dobro al da doktor mora potvrdit. tak da je mix svega bio,nitko niš nije znao reći.
    potpisala sam da idem doma,da se ne gužvam s rodiljama.

Neznalica
    06. Listopad 2016. 23:03

Jazmajec, pa možeš to kad budeš išla van, pa ako bude hladno .. ovo je link sa veličinama tu ima za čarapice ali ne i za obuću pa možda ti pomogne http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/bebe_proizvodi/869268/omiljeni_komadi_koji_odgovaraju.html
    Tala,super vijest za Cvitu, ona sve u svoje vrijeme 
    Hubica01, odlične vijesti. Danas su znači bili dobri pregledi, sve dobre vijesti.

Jado
    06. Listopad 2016. 23:18

Hvala neznalice! Pomaze mi da. Ispada recimo da bi joj bile malo vece pa do travnja
    Tala tnx! Ma zanima me u biti da li bi joj bile ok ili prevelike
    Ivek pa svasta bas
    Ali ajde najvaznije je da je sve u redu sada i da si mirna a nadam se da ce se malac javiti pa da osjetis....
    Hubice super! Cekamo detalje!

Jado
    06. Listopad 2016. 23:21

Tala dodatno pitanje - kako to pregled tek za 2 tj? Sto ne bi sad svaki tj trebao biti?

Crna191
    06. Listopad 2016. 23:45

Ej curke..nemogu sad sve citat..rodio se Emanuel u 20.53, 3950gr i 54cm carskim rezom..necu pisat o porodu,ima vas jos koje čekate..osoblje je super i u predradaoni i u boksu a na carskom pogotovo..
    Mi smo se odmazili koza ma kozu, sad su ga odnijeli jer sam ja iscrpljena i pod temp..
    Toliko od mene za danas..sutra vas citam sve kolko stignem od bolova i malog
    Croatina nadam se da je kod tebe sve super
    Puse saljem..

tala
    06. Listopad 2016. 23:59

stvarno ne znam. narucili su me 20.10. 
    inace, gore je takva guzva. u visokorizicnoj se nikad nije puno cekalo, a danas 40 minuta dok obicnu obradu prije uzv (tlak, kilaza) nisu napravili. jos su primili dvije trudnice preko reda. jednu su poslali u rađaonu, a druga je plakala. nesto nije bilo ok s bebom. bas je bilo tesko : (((

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.