Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    07. Listopad 2016. 16:50

e da zaboravih vas pitati,rekla mi atronažna da kupim lanolinsko ulje za mazanje pregiba. jel znate što je to i gdje ima.
    googlam i samo mi izbacuje razna ulja za kupanje al niš ovakvoga.

Jado
    07. Listopad 2016. 16:59

Juj ja odspavala 1 sat uf. Bas se nekako smrzla danas u gradu a jucer je divan dan bio.
    Jos sam se uspjela prosetati jucer u kratkim rukavima a danas mi se stopala smrzla u mokasinama.
    Pa svasta
    Ja jedino sanjam parkete i plocice i stolariju haha uzas kako sam opterecena. 😣🤕

Imam Dr Browns bocice. Nadam se da ce biti ok. I staklenu i plasticnu. Nekako si kontala veca plasticna ce biti laksa kasnije kad beba pocne sama hvatati a ne da joj staklo ljosne na glavicu 😊
    Robu si ne mislim kupovati. Stanem u sve i sad samo ne mogu zakopcati i pva 3 tjedna ce biti sve ok. Nisam kupila nista maternity sem 2 potkosulje koje sam dobila a bez njih ne bi mogla nema sanse sad. Frendica mi posudila hlaca i 3-4 majice. A ostalo je sve moje siroko i ok je.
    Za izlazak idu trapke i nova Donell tunika koju cuvam za tu prigodu. Trapke mozda maternity naravno. Udobnije su. 
    Tala i mene zanima koliko dodju pa cu stati u DM. Sutra ne radi mislim ali u nedj ujutro bas navratim i javim.
    I nadam se da indukciju curama "sa secerom" ne rade. Mislim nisu ni Sheeni jer onda smo bagi_ca i ja u problemu. Vjerojatno onima sa velikim bebama da

• Antartika
    07. Listopad 2016. 17:11

Imaju u Billi neki kuponi s popustima za bebe i na njihovoj stranici su kuponi pa vidite ako vam odgovaraju cijene.

Sunnyday
    07. Listopad 2016. 17:20

Tala patronazna je rekla 5 min pa svaki dan mozemo sve duze. Mi smo bili najvise 10ak min.

Jado
    07. Listopad 2016. 17:23

Sunny a koliko vam treba da se spremite za tih 10 min? 😊 
    Vec se vidim da mi treba po ure spremanja samo haha

koala988
    07. Listopad 2016. 17:39

Pozdrav cure, evo i mene malo!
    Crna i croatina cestitke na malim srecama 🎊🎉💓

Netko je pisao o bocicama i izdajalicama. Mi smo prije poroda kupili bocicu Nuk i dobro ce posluziti za kasnije, a prosli tjedan smo kupili Tommee Tippee koja ima oblik bradavice cisto da ne zbunjujem malecku jer namjeravam jos dojiti.
    Sto se tice izdajalice imam elektricnu Medelu ali meni ama bas nista ne izlazi kad se izdajam pa sam odustala od tog, a mlijeka imam jer malecka uredno sisa i izvlaci. Dodam nadohranu eventualno dva puta dnevno po 30ak ml ako vidim da su mi ispraznjene.
    Netko je pitao i za AD. Mi smo uzeli Novalac da imam u slucaju potrebe, a sad smo presli na Novalac plus koji je bas za kombiniranje sa dojenjem.

Cure koje ste rodile, je li vi dojite? Ako da, koliko vam bebe spavaju?! Moja preko dana jako slabo. Svako malo odspava jedva po pola sata. Popodne po sat,nekad dva, a navecer odspava koji put po 3 sata pa opet po 2 i tako u krug. Preko dana sam luda skroz jer mi je stalno na sisi. Koristi je za hranu, za utjehu, za sve, a dudu ne zeli nikako.

• Sony2244
    07. Listopad 2016. 17:44

Angel hvala na info,  ma ja bzvz pitala. Znači ovde to rješavaju prije. Ja se toplo nadam da ću ja i prije termina, a kamoli iza. E to bi bia slom živaca. 
    Minnie, zamisli . Koliko god love imala , radje ću joj kupit biološke bodije ili /i tutice npr.a ne ovo .. E ja svoju stalno zamišljam,  i nemogu još shvatit da ću je rodit i da će mi je stavit na mene, ko u filmovima.  Haha ma sretna sam baš kad razmisljam o njoj.
    Tala na Amazon su 4 komada 18€ , 9 kom 36 € . Sad čitam samo pohvale i oduševljenje,  ali kako sam rekla meni osobno ima drugih stvari za nešto baš wow priuštit.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

minnie25
    07. Listopad 2016. 18:23

Stigao je i meni kupon od Mullera. Zaletimo se ovih dana da ga pokupimo pa usput skoknem i do DM-a da vidim ja cijenu tih maramica. 

Ivek2207, prvi put cujem za to ulje ... I cemu tocno sluzi? 

Sony2244, slazem se s tobom. Ako bude takva cijena kod nas, odustajem. 
    Joj, tako i mene pomalo sad pucaju emocije. Razmisljam kako ce biti kada mi ga daju prvi put u ruke... Do sad bas nisam nesto previse osjecala niti kuzila... Sad se sve nesto pekmezim kad na to pomislim. 

Koala988, savjet ti nazalost ne mogu dati, ali samo da prokomentiram- svaka cast, treba to izdrzati. Jel stignes ista odspavati? Stalno razmisljam o tome da bi me takvo sto moglo zadesiti, a nemam pojma kako bi se snalazila onda...

Crna191
    07. Listopad 2016. 18:53

Sunny pa tako nekako i je..gledanje,maženje i pokušavanje dojenja.. 
    Joj danas sam prvi put ustala..morala sam se presvuč,nisam vise mogla..ajme ovo poslije carskog je koma..na uzv kad sam dosla u bolnicu je bio procijenjen na 3500gr..a rodio se sa 3950..pa sad vidite kolko uzv nije precizan pred kraj i zašto ga zapravo ne rade

ivek2207
    07. Listopad 2016. 19:18

Minnie i ja prvi put čujem,uglavnom rekla je da bi bilo dobro da imam bademovo ulje za staviti u vodu ili namazati ga, a ja sam alergična na sve orašasto, a lješnjak i badem pogotovo pa je to ispalo iz igre, a veli da je moguće ako je pokupio koji gen da i njega ne nadraži, a maslinovo je preagresivno da mu direkt na kožu nanesem jer smo kupili domaće pa je preporučila to lanolinsko.

To bi mazala mu pregibe,oko vrata,između laktova i koljena jer kako su bucmasti kad su tak mali onda njim se to salo tare o pregibe pa nastanu iritacije i zato bi trebala neko ulje. U principu može i svako baby ulje je rekla u dmu koje ima ali je napomenula da bi bilo bolje lanolinsko. Pitala sam gdje ima,kao u ljekarni,pa sam išla pitati u ovoj mojoj su rekli da čistog nemaju.

E sad,na netu ne piše niš o tome za bebe,samo nekaj onak za kozmetiku za stopala i tak al niš konkretno gdje kupiti,samo se spominje po člancima, pa eto zato pitam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.