Croatina, bravo, cestitke na malom Leu.
Larimara i lady, hvala na savjetima. Jos dva dana i punim 37 tj,ali stalno imam osjecaj da ce malac prije, ne znam zasto...zatvorena sam, ali.od pocetka trudnoce uzv pokazuje da je bebolino tj dana stariji...pa sam nekako u strahu da cu i prije...
Croatina cestitkeeeee!!!
Ajme bas uzbudljivo. Jos jedan dodatak za nasu jesensku listu!!
Luckyme velicina nista ne znaci. Moze biti i manja beba pa doci prije ili veca pa kasnije.
U terminu si i mislim da se ne trebas plasiti nego ocekivati pod normalno da se moze dogoditi svaki cas dolazak bebice ☺
Znamo svi u kakvoj sam ja gabuli sa smjestajem pa sam spremna i na raniji dolazak. Iako bi rado da se strpi bar jos 2 tj 💕
Croatinaaa cestitke na malom Leu, jedva cekamo detalje!
Mozda malo glupo pitanje ali me zanima sta znaci ono apgar 10/10?? Vidila sam vise puta da to a neznam sta znaci!
Tala, Hubica nema jos novosti sa pregleda?
Jazmajic mozda te sve iznenadi i bude gotovo na vrijeme a beba poceka malo zbog toga 😊
Croatina sretno vam bilo od srca . Baš mi je drago. Uzivaaaaaaaajte u svakoj sekundi.
Crna kako ide? Nadam se da nam se nisi/nećeš napatit puno. Sretno i tebi , nadam se da si već rodila i da sad samo gledaš u taj mali smotuljak sreće.
Frabe ti si jedna otkačena luda dalmatinka. Sritno i tebi , vidit ćeš da će to bit zmaj . Danas je medicina otišla toliko daleko da imaju sve , ako išta zatriba. I znaš da falivaju često. Meni je u četvrtak rekla dr.da mala ima oko 2 i 800, jučer kaže druga , ma kakva 2 i 800 ima 3 i 100 skoro. Prema tome... vidit ćeš sve, ali sve će bit dobro. Držite se i ostani pozitivna i dalje. A kad ti se place isplaci se. (Pomaže) ❤
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Croatina sretno vam bilo od srca . Baš mi je drago. Uzivaaaaaaaajte u svakoj sekundi.
Crna kako ide? Nadam se da nam se nisi/nećeš napatit puno. Sretno i tebi , nadam se da si već rodila i da sad samo gledaš u taj mali smotuljak sreće.
Frabe ti si jedna otkačena luda dalmatinka. Sritno i tebi , vidit ćeš da će to bit zmaj . Danas je medicina otišla toliko daleko da imaju sve , ako išta zatriba. I znaš da falivaju često. Meni je u četvrtak rekla dr.da mala ima oko 2 i 800, jučer kaže druga , ma kakva 2 i 800 ima 3 i 100 skoro. Prema tome... vidit ćeš sve, ali sve će bit dobro. Držite se i ostani pozitivna i dalje. A kad ti se place isplaci se. (Pomaže) ❤
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Blekica,jesi rodila zeno? Nadam se da jesi...
A kod mene je isto ka i jucer,nije se desilo cudo al eto valjda malo lakse danas guram kroz to.Znam da su uzv procjene okvirne al realno gledan da moze to bit i manje i vise od recenog pa se trudin ne zanosit.A s druge strane kad mi dica pisu poruke ili me nazovu za ispricat nesto banalno npr. ja san u stanju plakat jer mi fale te stvari.Znan da za ovo vridi trpit i borit se al bas dodje tesko.
A meni nije mrsko ni neugodno plakat pa ja to pustin da ide kad se pripune spremnici i idemo dalje ..
JaZmajac, hvala ti, ali nekako me je svejedno trta, mislim cekam taj 37.tj kao ne znam ni ja sta, kao onda je u "terminu" pa cu lakse disati... Mi smo dvije mislim dan razlike... Znam da si i gabuli,ali kad nas roda posjeti ne mozemo tu nista hehe...i ja bi do termina
Dony, apgar ti je ocjena djetetovih funkcija nakon rezanja pupcane vrpce,ocjenjuju se srcani otkucaji,disanje,refleksi, boja koze...najbolja ocjena je 10/10. Ocjene 8,9 i 10 su dobre,a manje ocjene su najcesce posljedica nedostatka kisika u porodaju...
Sortiraj odgovore
Najstariji