Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    06. Listopad 2016. 12:12

Croatina cestitam! 🎉🎈🎈 Sad odmarajte i mazite se.. 💕💕

Diddy
    06. Listopad 2016. 12:16

Croatina čestitam!!!!!

ivek2207
    06. Listopad 2016. 12:27

croatina čestita,lijepo da i odmah imaš mlijeka. Apgar je super.
    sad uživaj u njemu...

Frabe
    06. Listopad 2016. 12:30

Leo Vid sisa!!!! 👏👏 (sad ispada da Leu pokazujemo sisu a ne da Leo Vid doji/sisa- jel da? 😂)

Ma nek je on dosa pa makar se zva Hrvatko od mame Hrvatine!!!  Cestitam!!!! 

lady6
    06. Listopad 2016. 12:43

Croatina, čestitke! Crna, sretno! 
    Postoji neki test ako niste sigurni Jel plodna voda ili iscjedak. Naime, ako je visoko prsnuce vodenjaka onda curka po malo a ako je nisko onda je mlaz. Legnete na krevet i stavite nešto nepropusno i spod guze i ogledalo ispred i rasirite noge ko kod Gina i nakasljete se, ako je vodenjak curit će. Nisam probala ali dobila savjet. Uostalom ako sumnjate možete u bolnicu oni imaju neke trakice i mogu provjeriti što je. 
    Chicco sam samo u bolnici koristili jer iako super upijaju debeli su i kad bi sjela urezali su mi se dolje i to me smetalo na šavove. Na izlasku sam stavila normalne gaće i plave libresse noćne koje i inače koristim i nijeipromocilo. Krvarila sam negdje 20ak dana a onda više smeđe curkalo. Mengu još uvijek nisam dobila i uopće mi ne fali.
    Drz te se,jos malo!

lady6
    06. Listopad 2016. 12:46

Dojenje može i uz temp i uz antibiotik. Poželjno je kod mastitisa jer beba najbolje razbije kvrge. Ali naravno, sve je stvar osobne odluke. Bebama ako su na prsima ne treba dodatna tekućina a ako su na adu može čaj ili voda.

Sheena
    06. Listopad 2016. 12:46

Croatina cestitam!!!! :)
    Frabe hahahaha vidim vratila se pozitiva ;)
    luckyme i hubica hvala :)

• Antartika
    06. Listopad 2016. 12:53

Croatina cestitam! 

Kako li Crna napreduje?

Neznalica
    06. Listopad 2016. 13:19

Ivcy1306, uh je malo veći. Kad sam ostala trudna tsh mi je bio 6  s tim da sam prije trudnoće bila 50/25 svaki drugi dan. I onda na prvoj kontroli kako sam ostala trudna odmah mi je doktor dao da pijem 3 dana 88, a 4 dana 100. Pitala sam ga za tu vrijednost i rekao da bi bilo super da je ispod 2 u prvim mjesecima trudnoće, a da što trudnoća ide kraju može se povećati ali naravno u nekim "normalnim" vrijednostima, jel i hormoni rade svoje kako trudnoća napreduje. Prije 4 tjedna (tad bila 31tt) mi je bio preko 2 i rekao je doktor da je to ok, pošto se dobro osjećam i da i dalje pijem po 100 svaki dan. (idući tjedan mi je nova kontrola)
    Kad ideš na kontrolu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.