croatina čestita,lijepo da i odmah imaš mlijeka. Apgar je super.
sad uživaj u njemu...
Leo Vid sisa!!!! 👏👏 (sad ispada da Leu pokazujemo sisu a ne da Leo Vid doji/sisa- jel da? 😂)
Ma nek je on dosa pa makar se zva Hrvatko od mame Hrvatine!!! Cestitam!!!!
Croatina, čestitke! Crna, sretno!
Postoji neki test ako niste sigurni Jel plodna voda ili iscjedak. Naime, ako je visoko prsnuce vodenjaka onda curka po malo a ako je nisko onda je mlaz. Legnete na krevet i stavite nešto nepropusno i spod guze i ogledalo ispred i rasirite noge ko kod Gina i nakasljete se, ako je vodenjak curit će. Nisam probala ali dobila savjet. Uostalom ako sumnjate možete u bolnicu oni imaju neke trakice i mogu provjeriti što je.
Chicco sam samo u bolnici koristili jer iako super upijaju debeli su i kad bi sjela urezali su mi se dolje i to me smetalo na šavove. Na izlasku sam stavila normalne gaće i plave libresse noćne koje i inače koristim i nijeipromocilo. Krvarila sam negdje 20ak dana a onda više smeđe curkalo. Mengu još uvijek nisam dobila i uopće mi ne fali.
Drz te se,jos malo!
Dojenje može i uz temp i uz antibiotik. Poželjno je kod mastitisa jer beba najbolje razbije kvrge. Ali naravno, sve je stvar osobne odluke. Bebama ako su na prsima ne treba dodatna tekućina a ako su na adu može čaj ili voda.
Croatina cestitam!!!! :)
Frabe hahahaha vidim vratila se pozitiva ;)
luckyme i hubica hvala :)
Ivcy1306, uh je malo veći. Kad sam ostala trudna tsh mi je bio 6 s tim da sam prije trudnoće bila 50/25 svaki drugi dan. I onda na prvoj kontroli kako sam ostala trudna odmah mi je doktor dao da pijem 3 dana 88, a 4 dana 100. Pitala sam ga za tu vrijednost i rekao da bi bilo super da je ispod 2 u prvim mjesecima trudnoće, a da što trudnoća ide kraju može se povećati ali naravno u nekim "normalnim" vrijednostima, jel i hormoni rade svoje kako trudnoća napreduje. Prije 4 tjedna (tad bila 31tt) mi je bio preko 2 i rekao je doktor da je to ok, pošto se dobro osjećam i da i dalje pijem po 100 svaki dan. (idući tjedan mi je nova kontrola)
Kad ideš na kontrolu?
Sortiraj odgovore
Najstariji