Tak je i meni, dosta imam tog iscjedka,ali je normalne boje (tako kaže dr.), ali bar dvaput dnevno mijenjam gaće. Baš sam ga pitala, za iscjedak i rekao da je to normalno u zadnjem tromjesječju, tak da mi nije uzimao nikakav uzorak, niti me slao ikuda. Jedino mi je rekao da dođem za 3 tjedna za streptokok.
Cure evo jedan linkić MINI GREENY http://minigreeny.com da li je već netko nešto naručivao od njih?
Meni danas nije dan..nije nije i nije...idemo izluftat glavu u zg kao idemo u kino..popnemo se na autoput ono kolona..propustili željeni film, evo nas nismo do susjednog sela došli..porodit ću se u autu..
Pa koji ...????
Tala gdje si ono jela kestene? Da bar to odemo -.-
Svima hvala na podršci ;) baš ste drage ❤
Croatina malo do Zrinjevca ili na Gornji grad. Ne ići kući. Samo lagano.
Joj kestenje, croatina ja kupila tj tata mi kupio kod neke bakice na trznici 2kg ali svi imaju crve unutra, tako sam razocarana bila! Uf koma! Hehe ali brzo me proslo!
Ja zmajac,mi smo kupili baš taj madrac u ikei kaj si linkala,i nije da sad znam kak je spavat na njemu,ali mi se ful sviđa,pogotovo unutrašnjost sa tim đepičastim oprugama,ne bi nikako spužvu ili pjenu al opet to je stvar preferencije. Ova vanjska navlaka je jako mekana,nešto ko pliš,al nije, i baš sam zadovoljna s njim za sada.Mislim da će malcu biti pun pogodak,za ovaj iz bubamare neznam.
Ja bi malo kestena,iši smo mi kad je sezona na sljeme brati i radila sam kesten pire i kolače,ove godine ću morat preskočiti to,sad baš smo došli iz dučana i gledam te pločice kesten pirea da si kupim, al onda čitam sastojke i cijenu vidim pa odustanem kad znam da si sama finije napravim al nisu još u dučane dobili same plodove pa da od toga smeljem,taman kada će ih biti ja ću biti okupirana bebicom pa mi neće na kraj pameti pasti da kuha i gulim ih što me baš žalosti. Morat će mi mm donjet samo čašicu da utažim znatiželju. Isto ko i onaj kesten pire iz vinceka,dok ćemo mi krenuti u šetnje već će proć sezona.
JaZmajac, ja sam htjela taj koji bi ti ali ga nije bilo pa mi je mama kupila ovaj u bubamari http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/madraci/lagea-madrac-baby-beni-120-x-60-cm/998480998480 meni se sviđa :)) valjda će biti dobar i za spavanje :)
jojjj ja bi kesteneeee ...sad sam pojela punu vrećicu kokica -.-
Mene bole cice ko u onim prvim mjesecima trudnoće..ajme boli..pogotovo ako bi se naježila isss
Ivcy, ja ne znam kaj bi si mislila o tom našem ginekologu stvarno...nakon poroda idem kod nekog drugog, pošto smo sada u Zagrebu.. njemu je kod mene uvijek sve u redu, i brzo je uvijek gotov sa svime.. jojjj samo ako je pogrješio u vezi spola..streljat ću ga ahaaha
Neznalica, ja nisam naručivala s Minigreenija, ali mi se čini sve isto dosta kvalitetno i slatko :) tetrice su prefora :) ja isto mijenjam gaće nekoliko puta dnevno i izbjegavam dnevne uloške osim kad idem negdje u grad jer mi ujedno ide iscjedak a bome mi gaće budu mokre od znoja valjda... moj je nekak bijeli al ima miris koji nije ne znam kak intenzivan.. ali čitala sam da je to normalno u zadnjem tromjesečju..pa se ne uzrujavam osim ako brisevi ne pokažu suprotno -.-
Joj Croatina, pa stalno nešto..uhhh ak ste u Zg, prošećite trgom i opusti se uz kestene :)
Jazmajac ponovila sam u cetvrtak urin ponovo na trakice i nema krvi.inace krvi ima kad je neka onfekcija ili nesto s bubrezuma nije ok...na trakicama imas one kvadratice i svaki upucuje na nesto leukociti, proteini, ketoni i ne znam sta jos...
Ciscenje gotovo pa sam se nagradila domacicom 😄
Hubica, ja sam nezadovoljna sa nasim ginicem. Svaka cast sestri, svaka joj pohvala ali njemu nemogu to reci. Pregled traje 5min ako i toliko, ultrazvuk sve na brzinu. Kazem, nije mi jasno kako mi je taj dan rekao da sam totalno zatvorena i 15min nakon toga na svarci bome da sam otvorena, onda s tim iscjedkom takoder, nikakve briseve mi nije radio, nije me slao niti jednom tokom trudnoce na UK, 2puta svega sam vadila KKS, i non stop testove senzibilizacije te stitnjacu! Presutljiv je, rekao mi da kazem sestri da mi napravi ctg, ona napravila i umjesto da me pozove natrag unutra da mi kaze sto misli, preko nje mi je poslao papire i rekao da je apsolutno sve ok ali nek idem na svarcu! Ne znam sto da mislim o njemu zbilja!
A da ne pricam kad sam dosla tamo pa me ispitivali dali ste radili ovo, ono, ovo, ono, ja sam klimam glavom i govorim nazalost ne, na nista me nije slao ginekolog. Za neke stvari sam prvi put cula od njih tada.
A na svarci kad su mi radili uzv onda je i potrajao, tj sve sam vidjela i rucice, nogice, glavicu, ledja, guzu, kraljeznicu ma apsolutno sve, jos nam maleni mahao bio, dok kod njega vidim srce kako kuca, trbuscic eventualno i dio nogice.
Mislim da cu se od njega nakon poroda prebacit kod Loncara!
Sortiraj odgovore
Najstariji