Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    01. Listopad 2016. 07:38

Jutro cure! Citam redovito ali mi nece ocitati post kad napisem.. 
    Uglavnom sve jedva cekamo..
    A ja nemam nikakvih znakova ni kontrakcija ni nista.. 
    Mene isto strah da necu znat kad to krene.. Ja zaboravila kako izgledaju menstrualni bolovi! Mogu vam rec da sam odahla sve ove mjesece bez menge jer bas me svaki put kad bi dobila bolilo i morala pit tablete! 
    Joj bas sam pricala muzu kako ce kad rodim svi se mijesat sa savjetima i dolazit pametovat! Rec cu i mami i svekrvi samo nek kuhaju i ciste po stanu! 
    Ali ova sestricna od Ivek je prava glupaca, ne sekiraj se draga, nemoj se javljat vise i to je to! 
    Muci me malo to spavanje, uvijek se sjetim kako preporucaju taj lijevi bok a meni vise odgovara desni.. Kako vi spavate?? 
    Sta se tice pelena, ja imam samo jedan paket 1 i jedan paket 2.. Otic ce mm po onaj u dm, bas sam pitala kako to ide neki dan kad sam bila, treba donijet otpusno i dm karticu.. 
    Mene jos ceka pranje plahta i popluna, nisam stigla ovaj tjedan po ljepom vremenu..

Frabe
    01. Listopad 2016. 07:52

Jutro!
    Svima luduju hormoni sad u kraju koliko vidim? 
    Dony taj livi bok mene muci jer me gusi a sad pogotovo sta je manja beba bi morala i uspijen par minuti pa se okrenem..
    Ja san vikala da doguramo ove tjedne i evo sad kad jesmo strepnja zbog rasta.Al Bogu u ruke samo jer stvarno nista vise nije do mene.U bolnici ionako ne mrdan i slusan doktore.

ivek2207
    01. Listopad 2016. 09:50

Jutro svima,kako ste danas?☺

Bože,čitam sad postove od prije stranu-dvije,nemojte zamjerit,sad kužim kak sam ime pogriješila,sori još jednom,i pola slova mi fali,koma.
    To je kad trudnici dva tjedna prije termina daš pivu,muž se zaželio fancy pive kak on to zove i otišli mi jučer u konzum po par boca,ja si uzela irski o'hara tamno pivo,reko možda krene porod,haha😊, i popila sam jednu čašu,nisam ni bocu do kraja(od pol litre,da nebi mislili vidi cugerice), sva sam se smijuljila cijelu večer,pa eto i onda dođem na forum pa neznam ni natipkat to kaj hoću,još taj vražji tablet piše sam kaj hoće,uh, al sam zato spavala,ko beba, zadnji put sam tako tvrdo spavala prije nego sam plus ugledala na testu.
    Netko je spominjao mlijeko i pivo,vidjet ćemo danas kroz dan hoće biti kaj🙂

Idemo malo do jaruna prošetati dok još sunca ima,prije ovog zahlađenja. Uživajte danas.😀

• Antartika
    01. Listopad 2016. 09:51

Jutro. Ja sam nocas uzasno spavala. Ukocio mi se vrat, sat vremena sam vjezbala da se otkocim.mislim da cu sljedecu trudnocu krenit u teretanu da izgradim misice. 
    Ako sam se sad pocela kocit bojim se sta ce biti do termina. Pa kak cu ja rodit?

tatjana_zg
    01. Listopad 2016. 10:18

Bokic, 🤗
    Vidim da se pisalo o pelenama. Mi koristimo zeleni pampers 2. I te su nam super. Onaj bijeli pampers premium je veci od ovog pa nam je veliki. Moj mali se rodio sa 3700 i sa 3500 izasao iz bolnice i cijelo vrijeme su mu te bile dobre. Jedinicu smo preskocili. 😁😆😅
    Sad ima 4700 i dalje mu je dvojka zelena super. 
    Nama paket od 80 traje 15-tak dana.
    Eto nadam se da sam pomogla. 

I danas smo odspavali noc sa samo jednim budjenjem pa se moram pohvaliti. Papali u 11 pa spavali skroz do 4 i onda spavali do 8.
    Ma sve vise mi se svidja to dijete 😁😊😚😙

Jado
    01. Listopad 2016. 10:29

Jutro svimaaaa!! 🌞☉

Wow Tatjana pa super spava! I to samo na tvom mlijeku je li? Divno.
    Ja vec vidim da ce moja mali zivcek biti 😂 sve me strah

Na kraju nisam pametnija ni oko pelena ni oko madraca 😂 mislim da cu mozda uzeti taj Bubamarin ako je jos na akciji. Em je sad jeftiniji em mi ga kuci dovezu i nemam brige. Jos vam javim 😆
    I ja sam danas krmila ko mala gica hehe. A jucer sam i bila cijeli dan kod kuce sve fino ledjero dakle nisam se niti umorila niti nista previse.
    I cula se sa doktorom mojim i rekao mi da krecem u bolnicu sa 37+ slobodno. Jer ranije se inace salje ako ima problema. Ovako nema potrebe. Tako da idem sa 37+5
    Sa time da drugi tj idem na vv dati nadam se zadnju krv i neka se gonjaju vise svi 😊
    Koji su vam danas planovi? Meni peglanje i nadam se setnjica jos popodne jer vjerujem da ce kisa i jesen krenuti sad narednih par dana

Ivcy1306
    01. Listopad 2016. 11:28

Jutro cure! 
    Dony meni isto vise pase desni bok, a silim se na lijevom za spavanje! 
    Danas je prekrasan dan vani, kod nas prava jesen, sunce sja i lagano puse, bas je predivno..ja bi sad u setnju po parku a ne smijem, to me ubija!!

tatjana_zg
    01. Listopad 2016. 11:46

Jazmajac mi smo na adaptiranom otpocetka. Ja nemam mlijekeca. Na pocetku sam ga stavljala da kao navuce al nakon 2 tjedna je rekla patronazna da ak nije do sad da ga ni nebude. Samo sam ga jadnog mucila prije svakog jela.

tala
    01. Listopad 2016. 13:00

jutro, curke! 
    mi smo imali groznu noc, svako malo kontrakcije i bolovi. na leđa uopce ne mogu leci, na lijevom boku ne mogu disati, a desni se kao ne preporucuje. uglavnom, nisam oka sklopila nego tek jutros. mala mi donijela kiflicu u krevet, pojela i odspavala malo. 
    mm isao do banke i na plac. 
    sad se idem tusnuti na brzinu, pa bih ovo stanje popodne prohodala : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    01. Listopad 2016. 13:04

Tatjana aha sorry zab sam da ste na ad. Ma sve jasno. Samo mi bilo cudno kako tako dugo pava ako je na dojenju pa se poveselila 😆 hehe
    Tala drzi se. Mislis BH kontrakcije ili?

Ja idem malo popeglati, imam dosta toga pa jedem i u setnju. Pa cu vjeroj opet na peglanje 😖 sumnjam da ce mi se dati sve u komadu.....bila malo kod mamite na druskanju ujutro tako da vjerojatno danas ne idemo nikamo...vidjet cemo kako ce nam se dati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.