Ja idem kod socijalnog ginekologa i pregleda me u potpunosti. Pokazuje na uzv di je glava, leđa, trbuh, guza, noge, kraljesci, srce, mozak...onda upali jos i 4d di vidim i lice i naravno mali je isti tata! Jednom mi je beba mahala, drugi puta je digla kaziprst i mase kao da pokazuje no no i stalno vozi bicikli nogama haha i udara me...
Tnx cure na savjetima za madrac. Ja iskreno pojma nemam koji je dobar a koji nije
Ovaj u Bubamari mi se cini ok i jos mo ga dostave besplatno koliko vidim....ne znam
Najgore mi kad citam po forumima pa ispadne da maloj bebi madrac nije toliko bitan jos jer su prelagani
aime pa natrktika gdje ti ieš kod ginekologa da ti sve to pokaže i da ima takav suvremeni uzv.
moja socijalna u ordinaciji ni nema aparat pa bi morala do bolnice,tako da mi je privatnica vodila cijelu trudnoću.
al ovo ako i socijalni imaju tako dobre aparate kako ih naći,jer nitko koga znam nema tako dobrog gin sa sa aparatim,svi su baš zbog toga kod privatnika.
Kako me sad ivek nasmijala sa ovim natrktika, sjetila sam se odmah kako sam ja mami bubnula da mi doda zlivenu drcu (drvenu zlicu) hehe
Zlivenu drcu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Mislila sam da svi ginekolozi tako rade da pokazuju di je sta.
Ja sam svoju doktoricu izabrala dok je radila u dz, zapravo nju su mi ponudili kad sam isla u hzzo da pitam tko mi je ginekolog, a sad je privatnik. Ja i dalje gledam kao da je soc. gin. Sorry cure.
Zmajac ako ce pomoci, mom misu su pampers premium dvojka prevelike, bas sam danas muza slala u dm po one koje se dobiju i jos jedan veliki paket jedinice. Inace imao je 3250 i sad je malo pao s kilazom 😞
Sto se psa tice, mislim da treba biti svjestan da je to svima novo. Moji su poslusni doma jako pa su sad svejedno van sebe i propituju opet granice. Tesko je odrediti sto je pametno a sto nije. Ja sam protiv toga da stalno vise nad malim, a opet moras ih pustiti malo da ga upoznaju. Ugl nije lako.
Evo nas kući svojoj konačno...prošetali smo se po zgu malo..našli marone na cvjetnom, popili cugu, svratili u mek po povratku..i nakon sveg me glava boli..sat i pol vremena smo se vozili 15 km po autoputu..buraz vječito nešto...
Imam obavezu otic svekrvi još jednom na ručak prije nego odem u bolnicu 😂😂😂😂 ima li tome kraja :D
Drage moje sjetila sam se jedne stvari...
Ja jedva čekam rodit samo da ne moram vise davati urin..majko moja mila..pa ja ne znam kak kod vas al meni to ne curi u mlazu neg di stigne...ja zapišam i sebe i čašu i zahod i sve...uvijek idem s punom ratnom spremom davat urin..uzmem maramice i vlažne maramice...da počistim nered
Ali ovaj danas masakr ja mislim da neću nikad ponovit...pa idući puta si budem uzela komplet rezervnu robu jer sam se cijela zapisala 😂😂😂
Oprostite ako sam vulgarna, ali morala sam..kad smo kod trudnickih muka jel..hahah
Ivek ja idem kod soc.gin koji mi apsolutno sve pokaze na uzv,uvijek mi je dostupan,pregled nikad ne traje ispod pola sata..svaki put mi je spremio na USB slikice i filmic maloga..kad je mm bio samnom unutra,bas se potrudio pokazat nam lice i mogu rec da je bolje napravio sliku nego kad sam bila privatno na 4D..mislim da on ima opciju samo 3D jer je bila u boji onako ali je morao zamrznut sliku..i prezadovoljna sam sa Dr opcenito..
Sortiraj odgovore
Najstariji