Sony2244,ne gljivice,bakterija u urinu, vec sam prije pisala o tome,pa me plase,a meni samo da moj bebolino bude dobro. Uh, bas mi je zao sto moras to prolaziti.
Mimica24,hvala ti na potpori,puno mi to znaci,znam da si ti rodila u 36 tj... samo se sad cuvajte
Uglavnom,nakon prica o svim tim kontrakcijama, brine me da li cu znati kada krene za pravo i kako te kontrakcije izgledaju? Mene sad zna ponekad malo na lijevoj strani,malo na desnoj strani zaboliti, malo u ledima,malo u jajnicima...ne znam da li su to kontrakcije ili posljedica visoke trudnoce? A opet ima dana kada mi je tolika tezina u trbuhu...
Ne pocinje svima puknucem vodenjaka ilibsluznim cepom... Kako znati?
Sony ja sam prokrvarila i otvorila se jedan prst, ne samo da mirujem vec sam bila i hospitalizirana i za vrijeme lezanja u bolnici niti jednog trudica niti ista. Nemaju bas objasnjenja za mene, rekla mi dr.da sam asimptomatska!
Dyddy Ivana Bekavac tako je, hvala..malo kasnim prebrze ste mi za pratiti 😃
Netko je pitao dali misli da moze rodit ranije, evo ja mislim. Od toga dana kad sam prokrvarila samo to mi je u glavi, a onda gledam, uskoro sam izgurala 3tjedna i svaki novi dan je nova pobjeda pa se nadam da cu izdrzati do 37.tjedna, a onda i do 38./39.pa mogu rodit. Uglavnom kako god blizi se!
Luckyme tako se ja bojim da necu skuzit kad me uhvate trudovi.
Cure mi koje smo otvorene dali mi uopce imamo taj sluzni cep ili kako to ide, sto se nama desilo tocno? Znam da nekom mozda glupo pitanje al ja to zbilja ne kuzim vise!
Ivcy da sad se sjećam. Ok,radi krvarenja već, razlog je dovoljan. Ali vidiš koliko si još prošla... bit će to dobro. Ne znam jeli ti / i ostale znate to (meni je doktorica i babica objašnjavala jucer) ima unutarnje i vanjsko otvaranje.. ja sam npr,otvorena u tom unutarnjem djelu., nisam skužila dobro , pa se nebi pravila pametna sada, ali eto.. tako je kod mene.. znači dole 'rupa' i sve je zatvoreno..ali gore je otvoreno.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Hm.. zanimljivo vidis, ja ne znam o tome nista niti su mi sto rekli, ugl.pise mi na nalazu, za prst otvorena, glavica priljubljena na ulazu u zdjelicu, ne forsiram! E sad sto im to tocno znaci nemam pojma. Ali kako sam skuzila da kad gurnu prst valjda mogu doci do glavice!
Hubica i JaZmajac i ja osjetim u zadnjih par dana da su mi grudi bolne sto prije nisu bile...s sto se tice iscjedka ja ga stalno imam,bez dnevnog ne mogu biti...ali dr kaze da je to ok...a sad...
Da curke, normalno stalno mi je glavi da makar izdrzim do 37 tj pa dalje sta bude,ali stvarno ne znam kako te kontrakcije izgledaju...
Malo me zaboli tu,tamo...pa se uplasim,uspanicarim...
A sto se tice iscjetka, ja ga imam, pogotovo kad mi gurnu onu spravicu onda ispadne da je obilan, ali isto tako bez dnevnog nisam mogla, tek nakon sto su me ostavili u bolnici zbog trazenja uzroka radjeni su mi brisevi i saznam da imam candidu! Do tada moj iscjedak je mom ginicu bio sasvim normalan da je pojacan u zadnjem tromjesecju!
A grudi su mi suhe ko barut i iz njih nista ne istjece pa je valjda i to normalno! Ne zelim ih nicim posebno tretirati, tu i tamo namazem melemom samo!
Candida svrbi i osjeti se miris sto ne?
Mislim da sve imamo pojacan iscjedak ali dok je bijeli bez mirisa mislim da je ok.
Ja sam alergicna na dnevne uloske pa ih niti ne mogu koristiti. Mijenjam gatje sta cu drugo....
Bagi_ca pa sta onda sa tim plusicima? Na urinokulturu? Ja sam mislila da se na tim stapicima samo secer provjerava
JaZmajac mene ne svrbi apsolutno nista, a miris je bio malo intenzivniji ali nista nesto posebno! Citala sam da moze svrbit a ne mora!
Sortiraj odgovore
Najstariji