Sony2244, uh, drzi se samo... sigurno ti nije lako,pogotovo s tom bakterijom....meni je bris ok,ali urin nije i isto me plase sa svime i svacime... ali znati ces kada krene po pravo...
Ivcy1306, uh, ja stalno patim za slatkim,u zadnjem tromjesjecju,mogla bi stalno jesti slatko,grozno...prosli tjedni su bili tjedni za kolace,ali ovaj tj je tjedan za ciscenje tako da jedem kekse, sladoled...uh,uh,uh...
Hvata me lagano panika oko poroda, ovaj vikend cu navrsiti 36.tjedan,ali jos tjedan dana da izdrzim...da li se vi bojite da bi mogle prije 37.tj.? ali stalno se tjesim da i u 36.tj valjda ok...
JaZmajac hvala, dapace mozes podijelit recept s nama!
Nisam ni ja ljubitelj slatkog ali evo danas kad nista nemam u kuci onda bi jela svega!
Ostale cure hvala na receptima!
Sony znam kako ti je s mirovanjem, ja na strogom a nemam ama bas nikakve kontrakcije, bas naprotiv! Ctg jos niti jednom nista nije zabiljezio,medjutim vjerojatno sam ja na strogom mirovanju jer mi je jos rano za rodit! Danas tek 34+1
Ivcy, koliko ja osjećam, curka je super..stalno se komeša, gura se, stalno trčim na wc, pa mi ne da spavati ujutro i tako.. naš ginić će mi sljedeći četvrtak raditi uzv, i briseve je spomenuo... jedva čekam da je vidim, koliko je teška, nadam se da je sve okej, mora biti.. :)) morala sam raditi opet one testove senzibilizacije, i svi su negativni... muž je išao izvaditi krv da napokon saznamo koja je krvna grupa..na kraju je B+ a ja sam B- ..i tako ... ti vidim moraš mirovati, samo ti odmaraj, znam da je dosadno ali šta ćeš..sve za bebolinu :)) a šta se tiče slatkoga jojjj ja stalno jedem nešto,em čokoladu em sladoled jojj užasss odu kilu na +16 sigurno haha a baš me briga, bitno da je bebač dobro a kile budu prošle trčanjem po Stenjevcu :)
Minnie, znaš ti sve :)) moram vam poslikati kinderbetić sa novom posteljinom :)
Sony, baš mi je žao šta proživljavaš... :(( sve će se to posložiti čim bebač dođe..šaljem pozitivne vibre :)
Cure kužimo se , oko mama i svekrva 😥.
Luckyme te 'upalice', gljivice to je sve sitna riba, nemaš straha radi toga.. ako je samo to..
Ivcy zašto ti moraš mirovati? Šta je njima razlog? Jeli tvoje tijelo 'normalno' se osjeća? Ako nisi imala ništa do sada neki razlog, cemu? Ili sam neupućena u nešto.
Jazmajac tvoja je još jača od moje, doduše nemoze me to pitat posto nas dijeli 1000 i kusur km, inače da sam dole, predložila bi i ona možda tako nešto. Hahahaha.. sve ja kužim, da su uzivljene i ovo i ono , ali svejedno .. Želim i radi muža da 'razvije' odma taj osjećaj, e ja i ti se brinemo. Ja i ti uživamo, i ja i ti neznan sta još... ona će otići i šta onda... mislim, kužimo se, jel'.
Mm dragi večeras sprema salatu sa piletinom 😄 i jogurt sos , je da bi moglo i bez sosa, ali stacu 😄😆.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
JaZmajec, ja nisam prala te spužve iz ogradice... ne znam kaj bum sa poplonom -.- ne da mi se na ruke -.-
E jel koga od vas bole cice? Mene su počele dosta tu i tamo kroz dan.. a iscjedak mi isto non stop ide..sad kad mi ginić uvali vaginalete opet ..
Minnie25. ja sam naručila s Malog anđela komplet 6 u 1 i zadovoljna sam jako ..baš je lijepi pamuk.. :) a ima dezena koliko hoćeš, samo se treba odlučiti :)
Antartika, meni je super ta robica iz Lidla ali kad svi tamo navale ko da je besplatno, ne da mi se više ni ići tamo...
Pa mene jos nitko nije poslao na te testove senzib opet! Ici cu u ponedj po nalaz streptokoka kod gin pa ju traziti I za senz - mislite da je kasno?
Sta ste kod madraca gledale? Ja si mislim jedan od ova 2 pa mi moze neka iskusnija napisati savjet mozda?
http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/madraci/lagea-madrac-baby-rubin-120-x-60-cm/14017173830048177580
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50150186/
Sony zao mi je sto se to dogadja....samo ti miruj neka ipak bebica jos malo bude kod tebe. Ali kako su ti cure vec rekle prakticki si u terminu i sve bude u redu ❤️
Tost je vrlo jednostavan - 2 kriske tosta unutra se premature sa maslacem od kikirikija, nareze se banana, prelije medom, preklopis kao sendvic, pece se na tavi na maslacu polako da se izgori.
Ja osobno ne stavim med pa smanjim secer, a volim dodati I cimeta jos po bananama. Integralni tost koristim 😉
To je ovak slatki snack za dorucak ili popodne ali na zdraviju varijantu. Moze se I bez maslaca, recimo da se preprzi na kokos ulju ali maslac daje hrskavost I dodatni okus
Hubica i ja osjetim cice! Nikako vas to pitati isto....
Poplun I jastuk sam joj oprala. I vecinu robice. Sad "samo" peglanje.....
Sortiraj odgovore
Najstariji