Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    30. Rujan 2016. 13:20

dok sam ja odspavala, 5 stranica se ispisalo : )))))) 
    mene ocito ne muci nikakvo pospremanje ni gnijezđenje. samo mi se spava....

idem si napraviti kavicu!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

croatina
    30. Rujan 2016. 13:21

Ajme ako me hormoni nisu do sad lupali, evo nadoknađuju sve zaostatke ovih zadnjih tjedana...mamicu im..
    Plač, plač, živci, plač, kad ćeš pitanja, plač

Samo mi je moj pas utjeha..on barem šuti i ne pita me kad ću, kako sam i kaj kažu doktori...samo se stisne uz mene i uživa i ne gnjavi..
    Ne kužim ljude ako vidiš da ne otvaram tvoju poruku na fb, zašto silujes s još tisuću poruka...ideš mi na živce shvati...

Jado
    30. Rujan 2016. 13:55

Mah. Idem si na ruke preprati posteljinu i bok. Mama na koljena jer cucat nemre i na pranje haha
    Tak i tak to nista njoj ne ide na kozu a zelim preprati da prasinu i kemikalije i sta li svasta nesto izidje. 
    Dekice i same navlake cu u masini. Pise da idu dekice na 40.
    Bolje to nego da sa kuhacom trudnice/mlade mame trazim okolo 😆

Jado
    30. Rujan 2016. 13:57

Croatina fino se isplaces i idemo dalje 😊 
    Tako sam i ja za vikend. U setnju, sluske u uvo i udri plakat ko ludacha neka....naravno odabrala sam setnju gdje nema ljudi...treba to planirati

bagi_ca
    30. Rujan 2016. 14:02

Samo da vas pozdravim 🌞
    kod nas generalka u tijeku..

tala
    30. Rujan 2016. 14:07

croatina, sto se ti zivciras? pusti selo nek se pita, hahaha. napokon imas svoj siguran termin, iduci tjedan svog bebonju u narucju  
    kad nas pitaju, mi odgovaramo "samo sto nije" i tako vec mjesecima. vec se osjecam, kao da sam godinama trudna, hahaha. 

ja sam ove posteljine i poplune sve na 60 ubacila. a nisam ni gledala etikete bas. nemoj da budem krivac ako se poplun pretvori u nogomentu loptu 

curke, brzo ozdravite! meni je sve skoro proslo. stalno se natrpavam agrumima dok jos mogu jer kao nisu preporucljivi za vrijeme dojenja zbog grceva.

ovo o kolicini pelena me sokiralo...bankrotirat cu 

Ivcy1306
    30. Rujan 2016. 14:09

Croatina, izdrzi jos malo! Isplaci se ako ti se place, ignoriraj face i uzivsj jos ovih par dana dok si sama, kad bebac dodje neces imati vremena ni za sto! 😘
    Hubica, bas mi je drago da si se javila! Kako si? Kako napreduje curka?

tala
    30. Rujan 2016. 14:32

jazmajac, ti si me bila pitala zasto se nismo preselili u nas novi stan. osim sto ga nismo zgotovili, meni je vaznu ulogu odigralo sto je stan na cetvrtom katu, a sad smo u prizemlju s vrtom od 100 i nesto kvadrata. zimi to ne znaci nista, ali u ostalim godisnjim dobima mi je taj vrt neprocjenjiv i vec vidim kako cu u proljece nabavljati ljuljacke i mini tobogane, a ljeti bazencice :D 
    losa strana je sto je novi stan potpuno nov i sve je tip top odabrano u njemu i malo mi tesko pada da ce netko drugi to koristiti ako ga iznajmimo, a ovdje uvijek nesto moramo uređivati, farbati, ulagati, mijenjati.... katkad se cini kao rupa bez dna...

Tina220210
    30. Rujan 2016. 15:01

Croatina ja sam uzela to za bočicu jer imam naviku stalno piti vodu pa sam za početak planirala svoju vodu tu držati a kasnije ćemo vidjeti😆
    Neznalica ja isto nemam jakne neke trudničke al ću nositi normalne a naprijed stavljati neki veći šal da me malo grije, ali ja moram mirovati pa neću baš ići u šetnje ili tako nešto da mi jakna uopće i treba... 
    Ja sam tako zavidna svima koje perete, čistite i idete u kupovine zs bebe😑. Ja samo nešto kupim preko interneta...ali tako sam se veselila kako ću birati tu svu robicu po trgovinama... meni je sestra jučer usojels u lidlu uhvatit dosta toga, bodi, hlače, ručnik, strample, piđama, ali kaže da su uvjeti nehumani haha da je morala paziti da joj stvari iz kolica ne ukradu😅
    Minnie25 pazi da još ne pokvariš sterilizator prije nego se beba rodi... baš si me sad nasmijala😉

Tina220210
    30. Rujan 2016. 15:04

Croatina ljepo ih sve ignoriraj, ja nekad uopće ne odgovaram na poruke jer mi isto idu na živce, kaj me svaka 2 dana pitaš kak sam...baš me briga jel kome krivo ili ne... ni na telefon se ne javim ak mi se neda razgovarat....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.