Dobro jutro cure!
Croatina, kakvo je stanje? Jesu te pregledali?
Jesi ti sljedeca ako se ne varam?
Evo vam popis da mi ne nagadate koja je sljedeca
Listopad
Croatina ~~~~ 08.10.
Crna191 ~~~~ 11.10. - decko Emanuel
Sanjac ~~~~ 12.10. - cura Viktoria
Ivek2207 ~~~~ 14.10. - decko Domagoj
GogyRi ~~~~ 23.10. - decko
Minnie25 ~~~~ 25.10. - decko Damian
Sony2244 ~~~~ 25.10. - cura Klara
Watermelon ~~~~ 25.10. - decko
Tala ~~~~ 27.10. - cura Cvita
JaZmajac ~~~~ 28.10. - cura
Luckyme ~~~~ 29.10. - decko
Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa
Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila
Frabe ~~~~ kraj 10. - decko
Studeni
Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip
Diddy ~~~~ 11.11. - blizanci, decki Grga i Vito
Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura
Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema
Neznalica ~~~~ 19.11. - decko
Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko
Antartika ~~~~ 25.11. - decko
Rodene bebe
Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.)
Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski
Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.)
Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.)
Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski
Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.)
Vjeva ~~~~ decko - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski
Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski
Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.)
Angel2709 ~~~~ decko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski
Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.)
Majko moja mila..
Koji sokovi...ona nebi meni carski..ja govorim pa meni su uz terapiju otkucaji na 105...blabla
Zaključak, ponedjeljak ctg kontrolni, srijeda hospitalizacija, četvrtak carski..
Croatina bitno da je dogovoreno ajde! Pusti sad te njihove komentare i pripremaj se polako za sve
Curke hvala na podrsci za kucu! 💕💕 ja se nadam da ce biti skoro. Joj ja nemam ni sta spremati sem robice i sve me sram zvati patronaznu - sta da zeni kazem? Nemam ni kutic za bebu. Bas nista ko neka sirota 😟😟
Pitanjce - ste prale poplune i jastuke za bebe? Pise mi da se ne smiju u masini a meni se bas ne da na ruke iskreno.....ne mislim oboje odmah koristiti ali bi preprala dok je jos lijepo vrijeme ova 2 dana....
Upravo pripremila jos masinu robice i dekica sto idu na 40 za danas. Skoro sve novo ili sto mi posudile prijateljice stajalo ali oprano pa necu na vecoj temp....
ja sam prala sve od posteljine,i meni je na poplonu pisalo na 40 pa sam tako i stavila.
sad jedino ako imaš neki sa posebnim punjenjem da ti centrifuga to ne raznese,možda zato kaže ne.
Jao croatina, znaci u cetvrtak stize bebac mali! Ajde neka, bas mi drago. Naravno zao mi zbog carakog ali ako je to najbolja opcija, izdrzat ces i to!! Saljem pozitivne vibre!!
Hajjjj curke!!
Evo da se napokon javim... ovih dana sam samo u autu, mijenjali osobne, morala u HZZO u Jukićevu, pa falio neki papir u originalu, pa opet danas, pa u poreznu mijenjati PK karticu... ajme majko dok promijeniš novo prebivalište 185 papira... danas me je čak neka gospođa pustila ispred sebe.. kao trudnice imaju prednost haha već smo o tome pisale pa neću pisati ali onak daj ajde, ljudi su fakat zločesti i gledaju samo na sebe.. -.-
Prekjučer sam bila u Ri, seka je imala obranu diplome i nisam stigla ništa pisati, došli doma, samo sam zaspala u 21h ko top..i onda u 3h ujutro žgaravica me probudila..to od mamine štrudle od sira koja je tako jako bila fina mljac mljac :)))
Ivcy, JaZmajec, Minnie, uživam u novom domu, jučer je mm slagao krevetić, madrac je stavljen da se friška, oprana sva robica, stigla posteljina iz Malog anđela, moram još sve popeglati i da posložim sve lijepo i da sam mirna..imala sam osjećaj da ništa nemam spremno a mjesec i pol dana do poroda će proletiti.. jojjj pelene nemam niti jedan paketić, morat ću u nabavku uskoro, imam još popusta iz bipe i dm-a da to iskoristim..
Ivek, stvarno nemrem vjerovati kakvi ljudi postoje i kako ih samo nije sram??!! Ludim na takve ljude, onak ko ste vi da meni određujete život... najgore imat posla s "rodbinom".. ma samo ignore na najjače, nek čeka ispred vrata ako hoće.. ne znam ni kaj bi takvim osobama uopće izrekla.. uffff
Croatina, bitno da sad znaš na čemu si.. joj ta tvoja sveki, pa ja ne kužim stvarno... moja pretjeruje kada dođemo kod njih, joj daj umorna si, daj odi u sobu odmoriti, digni noge u zrak ovo ono, kaj ćeš jesti, nisam stigla knedle napravit (to fakat obožavam) i onda joj moram na lijepi način odgovoriti jer inače bi bio nos do neba..ali ona je meni dobra i sve i imamo posebni odnos..ali kad netko pretjeruje onda pretjeruje..
Mi živimo u Zg i nitko od rodbine ne živi blizu (hvala bogu) pa se ne sekiram trenutno..samo da se netko ne sjeti doći bez poziva, srećom pa nitko ne zna di smo točno haha ma neću se uopće zamarati, zna se neki red... kod mene će biti mama prvih tjedana ako će moći dobiti godišnji..ali kako vi velite, to je vrijeme prilagodbe između tate, mame i djeteta.. nitko nema pravo se miješati u to...
malo sam se raspisala, nije me bilo baš dugo..sad smo sredili kaj smo trebali oko stana i papira, pa ću u miru odmarati i pisati s vama.. i da bila jučer u Lidlu i uspjela kupiti dvoje manje hlačice i jednu majicu..štramplica nije bilo, sve se razgrabilo..i to na Jankomiru di sam mislial da neće biti gužve, dođem prije podne ono ničega ufff -.-
Šaljem svima pusice, uživajte još malo u suncu... mamice uživajte u šetnjicama sa svojim bebačima, ja se veselim jako tome :)))
Ivek pise i meni 30 ali je masina i ostale ikonice skrizano. Sto me cudi jer inace pise kad je za rucno pranje ne. A istina strah me ove masine. Prastara je pojma nemam kakva joj centrifuga a izbornik je na talijanskom 😂😂
Znam samo odabrati temp i program kao delicati 😂
JaZmajec, i ja htjela prati i jastuk i poplon i piše prekriženo pranje..pa nism.. ne znam kaj bum sad... najrađe bi oprala na 30..a ak mi se punjenje pretvori u loptu onda bum poludila ...
da znam,tak i meni piše kao lavorčić s vodom a ostalo prekriženo,al ja ti to uzmem da se kao u mašini pere na 30,neznam iskreno kak bi to uopće na ruke oprala. al ti znaš/neznaš,hehe svoju mašinu pa se time vodi, da me nebi poslje po zagrebu tražila sa kuhačom da sam ti krivi savjet dala,haha
Al razumijem te da bi htjela oprati...
Sortiraj odgovore
Najstariji